QUOTE(Maserati @ 2010 06 28, 20:23)
Ar galima laikyti krema, skirta degintis sauleje, metus? Na,pvz. isigyti dabar ir naudoti dar kita vasaara. Nepages?
nepages
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 09, 08:03)
Naudoju sios serijos veido krema misriai odai. Galiu pasakyti, kad labai patinka gerai sudrekina, neapsunkina, netgi poras sutraukia. Naudoju dar tik savaite, bet jau dairausi dar kazka isbandyti is Laveros
Mačiau gedo 9 Gintarinėj vaistinėj daug laveros produktų. Iki šiol naudojau tik šampūną, dabar susigundžiau krem pudra, bet nepirkau. Ankščiau iš natūralių naudojau dr. Haushka... bet labai jau ji man per brangi šiai dienai. Tik galvoju ar nenusivilsiu ta Lavera... Ir ar krem pudra sertifikuota, nepastebėjau...
QUOTE(srauni_upe @ 2010 08 14, 14:41)
Mačiau gedo 9 Gintarinėj vaistinėj daug laveros produktų. Iki šiol naudojau tik šampūną, dabar susigundžiau krem pudra, bet nepirkau. Ankščiau iš natūralių naudojau dr. Haushka... bet labai jau ji man per brangi šiai dienai. Tik galvoju ar nenusivilsiu ta Lavera... Ir ar krem pudra sertifikuota, nepastebėjau...
Laveros tikrai neblogi produktai, tikrai turėtumėt rasti, kas tiks ir patiks
Tik vaistinėje kainos užkeltos. Siūlau geriau pasidairyti "Biosaloje" ar "Biotekoje".
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 15, 20:11)
Laveros tikrai neblogi produktai, tikrai turėtumėt rasti, kas tiks ir patiks
Tik vaistinėje kainos užkeltos. Siūlau geriau pasidairyti "Biosaloje" ar "Biotekoje".
mm dėkui
Šampūną tai Mindaugo maximoj esannčioj "eko eko" pirkau, tik ten toks kvailokas išsigandęs berniukas dirba, nei paklausi nei patars....
Gal kas turite atsiliepimu? - Lavera tusas
Siuo metu naudoju sampuna ir kondicionieriu su mangais, tai labai patenkita, turejau ir roziu kauke, tai kazkaip ji man jokio efekto nesuteike
na naudoju dabar mangu sampuna, tai netinka plaukai neatlaike ne dienos
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 14, 14:23)
na naudoju dabar mangu sampuna, tai netinka plaukai neatlaike ne dienos
Ko neatlaike?
aha sukrito, susiriebalavo prarado puruma