Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Dovish @ 2010 05 24, 11:43)
Ar kvapas nėra saldžiai įkyrus? Kokia tavo kūno oda? 4u.gif

Man visai neikyrus, bet gal todel kad megstu saldzius kvapus smile.gif O va draugas yra sakes kad kazkuo tu cia jau labai saldziu issitepei lotuliukas.gif
Mano oda sausa. Vietomis net labai.
Atsakyti
Turiu ir aš jau Lavera pienelį su medumi biggrin.gif Kvapas saldus, bet neįkyrus, greitai nugaruoja pagrindinis saldumas. Lengvai susigeria ir drėkina, pats tas vasarai thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turite atsiliepimu apie si tonika?
ir siiap idomu kaip si medetkų serija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš šios serijos turėjau veido pilingą, visai neblogas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 09, 10:03)
ir siiap idomu kaip si serija  4u.gif
user posted image

cia calendula serija, taip?
turiu drekinanti krema.Man labai patinka, gerai drekina , lengvai isigeria ir oda svytinti atrodo, kaip drekinantis kremas savo funkcija atlieka, tik gaila , kad be spf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 09 birželio 2010 - 18:52
turiu lavera lupu balzama, juoduju serbentu kvapo berods g.gif , tai sakyciau nlb, toks kietokas, sunkiai pasiskirsto,ir nelaiko ilgai, man asmeniskai labiu patinka weleda lupu balzamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 23, 08:01)
turiu lavera lupu balzama, juoduju serbentu kvapo berods g.gif , tai sakyciau nlb, toks kietokas, sunkiai pasiskirsto,ir nelaiko ilgai, man asmeniskai labiu patinka weleda lupu balzamas  4u.gif

Esu turėjus ir aš su kvapu (aviečių) Laveros lūpų balzamą, tai drėkinimo į pabaigą irgi pritrūko, bet bent spalvą gražią suteikdavo. Dar teko išbandyti ir soft pearl lūpų balzamą - šis išvis nepatiko, nei spalva, nei tepimusi. Užtat lavera žalias (atrodo classic) lūpų balzamas superinis - tiesiog slydo per lūpas, o ir ir puikiai drėkino bigsmile.gif
Atsakyti
O aš turiu Repair lūpų balzamą, tai irgi prie kietesnių, toks labiau prie maitinančių nei drėkinančių smile.gif
Atsakyti
Dezdemona*, kokie tavo plaukai? ax.gif Jau buvau nusprendus imt apelsininį, dabar jau nebežinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 09, 10:03)
ir siiap idomu kaip si serija  4u.gif

Aš naudoju šį toniką - esu labai patenkinta ir ruošiuosi kartoti thumbup.gif
Tos pačios serijos naudoju kremuką - puikiai drėkina, ne per sunkus, vasarai pats tas. Tik kaip viena narė minėjo - gaila, kad be SPF, o daugiau minusų aš nematau smile.gif
Atskirai pagirsiu šios serijos kvapą wub.gif
Atsakyti
as turiu laveros apelsinini sampuna, tai kol kas plaukai riebaluojasi pagal grafika-plaunu kas antra diena, visai nieko tas sampunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 06 24, 21:27)
as turiu laveros apelsinini sampuna, tai kol kas plaukai riebaluojasi pagal grafika-plaunu kas antra diena, visai nieko tas sampunas ax.gif

O kokie tavo plaukai? ax.gif
Atsakyti