Merginos gal butu atsiliepimu apie roziu kaukyte plaukuciams? ar neapsunkina plauko ar gerai drekina? Aciu
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 04, 23:54)
Merginos gal butu atsiliepimu apie roziu kaukyte plaukuciams? ar neapsunkina plauko ar gerai drekina? Aciu
Turiu šią kaukę, naudoju, kai nėra galimybės aliejinę kaukę panaudoti. Sakyčiau ši Laveros rožių kaukė labiau drėkinanti negu maitinanti. Mano plaukų tikrai neapsunkina, jie švelnūs palieka
QUOTE(Dovish @ 2010 05 05, 10:21)
Turiu šią kaukę, naudoju, kai nėra galimybės aliejinę kaukę panaudoti. Sakyčiau ši Laveros rožių kaukė labiau drėkinanti negu maitinanti. Mano plaukų tikrai neapsunkina, jie švelnūs palieka
Aciu, reiks isigyti
merginos o gal kuri naudojote sia apsauga deginantis?
Lavera sun spray spf15
planuoju lekti atostogu tai noreciau ir idegti ir nenudegti domina ar nesausina odeles taip pat, ar lengvai pasiskirsto? aciu
QUOTE(ALRENA @ 2010 05 01, 14:42)
Kadangi Kaune nera parduotuves, kur butu galima isigyti Laveros produkcijos, radau internetine pard.- BiteRite.Cia platus pasirinkimas, gal esate is ten pirkusios, kokie atsiliepimai?
Turim turim ir Kaune Laveros. Čia kontaktai:
http://www.atgaligamta.lt/kontaktai
QUOTE(pikudama @ 2010 05 20, 23:12)
gal galetumet sunkonkretinti ir nurodyti 1-2-3 internetinius puslapius, is kur lietuvaitems labiausiai apsimoka uzsakineti Lavera kosmetikyte?
http://www.biologisch24.com/
http://www.violey.com
QUOTE(Dovish @ 2010 05 05, 11:21)
O man geriau patinko Laveros kauke su mangais http://www.lavera.de/221.html?L=1
Ta su rozem, mano plaukams nieko nepadare, o jausmas buvo kad isvis jokios kaukes nebuvo deta....net plauku nesusvelnino (kuriu as net nedazau...keistai, bet gal cia man taip)
O siaip nemazas laveros pasirinkimas yra Klaipedos gatveleje Vilniuje, salia mokytoju namu, ir kainos gan neblogos. Ir sake kad tures ir dekoratyvines kosmetikos (tik vis zada zada...)
QUOTE(Sweet_Vanille @ 2010 05 21, 14:30)
O man geriau patinko Laveros kauke su mangais http://www.lavera.de/221.html?L=1
Ta su rozem, mano plaukams nieko nepadare, o jausmas buvo kad isvis jokios kaukes nebuvo deta....net plauku nesusvelnino (kuriu as net nedazau...keistai, bet gal cia man taip)
Aš turėjau kondicionierių su rožėmis tai lygiai taip pat jokio poveikio nejausdavau, na gal tik tiek kad nesivėlė plaukai taip kaip be kondicioniaus plaunant, bet daugiau nieko
Turiu kelis atsiliepimus apie lavera gaminius:
Lavera kuno pienelis su pienu ir medumi - 10balu, tiek kvapas, tiek drekinimas, tiek susigerimas. Esu bandziusi ir kt pienelius is eko kosmetikos, taciau laveros man patiko labiausiai.
Lavera apelsinu sampunas - blogiausias sampunas is bandytu riebina plaukus, jau net po plovimo jie prilaizyti prie galvos, rodos kaip neisplauti butu
Lavera basic sampunas (sausiems-pazeistiems) nepatiko kad velia plaukus labai.
Lavera roziu sampunas - pats geriausias, 10 balu. Man po jo net balzamo nereikia, nors plaukai sausi mano.
Lavera basic balzmas (purinantis) labai patiko kad atlieka savo funkcija, tikrai purina plaukus, kartu juos susvelnindamas.
Lavera kuno pienelis su pienu ir medumi - 10balu, tiek kvapas, tiek drekinimas, tiek susigerimas. Esu bandziusi ir kt pienelius is eko kosmetikos, taciau laveros man patiko labiausiai.
Lavera apelsinu sampunas - blogiausias sampunas is bandytu riebina plaukus, jau net po plovimo jie prilaizyti prie galvos, rodos kaip neisplauti butu
Lavera basic sampunas (sausiems-pazeistiems) nepatiko kad velia plaukus labai.
Lavera roziu sampunas - pats geriausias, 10 balu. Man po jo net balzamo nereikia, nors plaukai sausi mano.
Lavera basic balzmas (purinantis) labai patiko kad atlieka savo funkcija, tikrai purina plaukus, kartu juos susvelnindamas.
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 05, 00:54)
Neapsunkina ir gerai drėkina, man labai patiko, kartosiu.
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 22, 17:19)
Nieko sau...
Man irgi vienu metu atrodė, kad nuo jo gal kiek greičiau susiriebaluoja plaukai, bet paskutinius kartus viskas ok, man dvi dienas puikiai išlaiko (visada kas tiek plaunu). Nesuprasi, nuo ko priklauso
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 23, 16:58)
Nieko sau...
Man irgi vienu metu atrodė, kad nuo jo gal kiek greičiau susiriebaluoja plaukai, bet paskutinius kartus viskas ok, man dvi dienas puikiai išlaiko (visada kas tiek plaunu). Nesuprasi, nuo ko priklauso
As plaunu galva 2k i savaite, o su siuo man kas dvi dienas tektu plauti. Dar karta bandysiu susidraugauti su juo, jei nepavyks teks perleist draugei ar mamai
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 22, 16:19)
Lavera kuno pienelis su pienu ir medumi - 10balu, tiek kvapas, tiek drekinimas, tiek susigerimas.
Ar kvapas nėra saldžiai įkyrus? Kokia tavo kūno oda?