Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 20:25)
Aš jau irgi daugiau nei pusę išnaudojau, tai tikrai antrą imsiu drinks_cheers.gif

informuok,kai griebsi. prisijungsiu blush2.gif
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 05, 22:26)
cia pagal mano patarima? blush2.gif na, issitepti pries tai nagus ir odeles paprastu kremu blush2.gif
o sakykit, tas savaiminis ar labai tepa sviesius rubus unsure.gif ar tolygiai plaunasi unsure.gif

taip,pagal jusiski patarima 4u.gif nepastebejau,kad teptu. issitepus pavaisktineju vien po apatiniais,kad susigertu ir tiek ax.gif ir plaunasi ir tepasi tolygiai, tik aisku nuo ranku ir veido nusiplauna greiciau,tai ir tept daznaiu reikia.
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 06, 01:51)
Is naturalaus ne labai ko ir tikejausi ax.gif

as kazkaip nusiteikus vasarai is viso grizt prie stiprios chemijos,nes jau dbr doh.gif nors naturaliu ne nebandzius (uztenka merginu komentaru,sesers bandymu ir jau su silpna chemija nebesijauciu gaivi net,tai apie naturalius ne minties eturiu verysad.gif ),tik kiek svelnesnius cheminius -avene, dbr sebamed..

QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 14:32)

jei sita taip patiko,tai isbandyk kada prie progos is Laveros roziu serijos kauke plaukam wink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 07 balandžio 2009 - 12:47
QUOTE(Sultry @ 2009 04 07, 12:46)
jei sita taip patiko,tai isbandyk kada prie progos is Laveros roziu serijos kauke plaukam wink.gif wub.gif

pasakok, ką ji daro? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 05, 21:26)
o sakykit, tas savaiminis ar labai tepa sviesius rubus unsure.gif ar tolygiai plaunasi unsure.gif

Aš mėgstu prieš vakarėlius išsitepti, tai jei nebūna po to bent dviejų dušo želės-kempinės procedūrų, tai pastebėjau, kad ištepa šviesią liemenėlę blush2.gif Rūbų lyg netepa rolleyes.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 04 06, 22:44)
Tai dušo žele su bambukai fui  schmoll.gif nei kvapo nei spalvos ir konsistencija kažkokia keista.

Kvapas šitos ir man nelabai patiko, o konsistencija kiekvienas kvapas turi vis kitokią. Vienos skystesnės, kitos tirštesnės smile.gif Dėl konsistencijos man sueina visos iš Laveros, tik kvapai ne visi.

QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 09:46)
ar ne Summer irgi kritikavo dušo želės konsistenciją?  g.gif Gal Lavera jas tiesiog per trumpai maišo biggrin.gif

Nea, aš ten apie Speick kalbėjau smile.gif Su tuo maišymu tai čia jau beveik natūrališčių bajeris išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 07, 19:52)
Kvapas šitos ir man nelabai patiko, o konsistencija kiekvienas kvapas turi vis kitokią. Vienos skystesnės, kitos tirštesnės smile.gif Dėl konsistencijos man sueina visos iš Laveros, tik kvapai ne visi.

nu man tai net ne dėl skystumo ar tirštumo užkliuvo, bet dėl to kad tokiais kaip gabalais jinai. nu kai žele drebučiai biggrin.gif net nemoku nusakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 13:32)
štai šičia  drinks_cheers.gif
aš irgi norėjau lengvesnės artilerijos ir grynai intuityviai ant šitos priemonės patraukė  ax.gif Ji perdaug nesušvelnina, nesuglotnina plaukų, bet duoda jiems blizgesio, švelnumo, sveikumo, gyvumo smile.gif Užtepus ant plaukų kaukė tarsi susigėrė iškart, paskui gerai išsiplovė, palaikius 10 minučių smile.gif Ir kaina tokia nekandanti, sakyčiau wink.gif

Aciux 4u.gif tikrai ir kaina gera ir parduotuvele faina, belieka laukti prie ko pisijungti,gal kas zada daryti uzsakyma? g.gif
Pagal aprasyma tai man turetu labai tikti thumbup.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 04 07, 13:46)

as kazkaip nusiteikus vasarai is viso grizt prie stiprios chemijos,nes jau dbr  doh.gif  nors naturaliu ne nebandzius (uztenka merginu komentaru,sesers bandymu ir jau su silpna chemija nebesijauciu gaivi net,tai apie naturalius ne minties eturiu verysad.gif ),tik kiek svelnesnius cheminius -avene, dbr sebamed..

Na, siandien buvo pirma karstesne diena, visa diena masinoje keliavom ivairiais reikalais..vakare dar itemti kursai.. unsure.gif ir kagi- lavera kokosinis gryzus namo buvo virtes toookiu 'kvapeliu"- kad variau iskart i vonia praustis, nebegalejau kentet...neskaitant kvapo, dar kazkoks lipnumas doh.gif O as nesu smarkiai prakaituojanti unsure.gif
Vakar bandziau kita naturalu..vyrui paemiau :
http://www.biologisc...ll-on-50ml.html
Tai net puse dienos neislaike doh.gif tai ka ten vyrui gali islaikyti...
Dezodorantu paieskas teks testi toliau...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 07, 18:52)
Su tuo maišymu tai čia jau beveik natūrališčių bajeris išeina biggrin.gif

aha biggrin.gif Bajeris, besitęsiantis valandą lotuliukas.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 04 07, 19:59)
nu kai žele drebučiai biggrin.gif net nemoku nusakyti  smile.gif

originalu thumbup.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 07, 21:48)
tikrai ir kaina gera ir parduotuvele faina, belieka laukti prie ko pisijungti,gal kas zada daryti uzsakyma? g.gif

reikia sekti Natūralios kosmetikos gamintojų temą 4u.gif Aš irgi laukiu, Sultry suintrigavo rožių kauke plaukams rolleyes.gif Man labai įdomu, kodėl Laveros neveža į Lietuvą? g.gif Nors bendriau tai koks skirtumas, kai galima parsisiųsti ir be antkainio biggrin.gif

man patinka jau dvi Laveros priemonės - kaukė plaukams ir pienelis veidui iš linijos Basis, nes net nemoku pasakyt: jos labai gerai nusiima nuo plaukų ir nuo veido. Man ir Sante Brilliant Care ir Hauschkos pienelis tarsi prilipdavau, tekdavo juos daug stipriau atplauti, o čia išeina daugiau švelnumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 08 balandžio 2009 - 08:09
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 09:09)
pienelis veidui iš linijos Basis labai gerai nusiima  nuo veido

ir aš išbandysiu šitą pienelį cool.gif o tas "gerai nusiima nuo veido" kaip suprasti blush2.gif mažu ne taip ruošiuos jį panaudot unsure.gif nes pienelių kaip ir neturėjus ( nebuvo reikalo ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 04 08, 13:05)
o tas "gerai nusiima nuo veido" kaip suprasti  blush2.gif

fishke, pasirodo, pieneliu labai gerai prausti veidą, naudojant jį kaip kokias putas ar želę biggrin.gif Aš juo išsimozoju (gerai nuvalo makiažus, kitus nešvarumus nuo veido) ir nuplaunu šiltu vandeniu smile.gif Tai man po Hauschkos pienelio veidą vis norisi dar geriau nuprausti, nes toks jausmas, kad pienelio ant jo likę, o šitas idealiai nusiplauna smile.gif

kai oda mišri į riebumą, vakarais aš jokio kremo, aliejaus netepu, todėl man svarbu jausti, kad ant jos tikrai ni ni ko papildomo po prausimosi procedūrų biggrin.gif
Atsakyti
O jus siunciates tik is Biologisch? ax.gif nes pvz is Z&K Natural siuncia nemokamai ax.gif o kainos- ivairiai- kai kas truputi pigiau, kai kas truputi brangiau, na reikia ziureti ax.gif pvz katucio mineta kauke ten kainuoja 5.29EUR, o Biologisch 5.49EUR. skirtumas, aisku, nedidelis, bet is Biologisch turbut uz siuntima reikia moketi (niekad is ten nesisiunciau, tai tiksliai nezinau kiek). o ten ne ax.gif na, bent jau balandzio men unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 08, 13:59)
Opvz is Z&K Natural siuncia nemokamai ax.gif

smagu sužinoti apie alternatyvą thumbup.gif Matai, Biologisch24 visad siunčia nemokamai, jei užsakymo suma viršija 150 eurų. Tai Rasma organizuoja tokį sumestinį užsakymą, visos prisirenkam ir atsisiunčiam biggrin.gif

linutiaaa, labai didelį pasitikėjimą parodžiau šitam pieneliui, net su Hauschkos CC žadu pramainiui naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 08, 15:11)
is biologisch jei perkama uz 150 euru, siuntimas nemokamas drinks_cheers.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 15:13)
smagu sužinoti apie alternatyvą  thumbup.gif Matai, Biologisch24 visad siunčia nemokamai, jei užsakymo suma viršija 150 eurų. Tai Rasma organizuoja tokį sumestinį užsakymą, visos prisirenkam ir atsisiunčiam biggrin.gif

supratau ax.gif na, is Z&K Natural patogu, kai sumastei, kad tau staigiai kazko reikia, kad ir nedaug ir nenori laukti kitu, kol susirinks uzsakymas uz 150euru, na, kad butu nemokamai ax.gif
as pabandymui nusipirkau kremuka su spf ir vaikiska dantu pasta, tai per savaite atejo siuntinukas, dar ir meginuku idejo- kremo po deginimosi sauleje ir kremuko rankoms is basis sensitive serijos. tai dabar uzsisakiau ta laveros savaimini ir, aisku, ta kremuka rankoms, kur meginuka gavau biggrin.gif bet maziuka- rankineje nesiotis ax.gif
Atsakyti
Pandora, gerą tu darbą padarei doh.gif doh.gif doh.gif Dabar rūpės tongue.gif Gal gali nuorodą įmesti? ax.gif
Atsakyti