tai vat tas ir yra, kad as neesu sviesios odos dbr dar kelis kartus ir soliariume buvau, tikrai neesu isblyskus.. man nuo kitokiu savaiminio idegio kremu nlb matydavos is pirmo karto(tiesa naudojau pigesnius parduotuvinius nivea, loreal ir pan), o sis mano akimis suteikia lb grazia spalva. greiciausiai tikrai skiriasi suvokiamas, kas tas idegis, nes kad oda skirtingai reaguotu, tai neitiketina
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 04 19, 13:22)
tai vat tas ir yra, kad as neesu sviesios odos dbr dar kelis kartus ir soliariume buvau, tikrai neesu isblyskus.. man nuo kitokiu savaiminio idegio kremu nlb matydavos is pirmo karto(tiesa naudojau pigesnius parduotuvinius nivea, loreal ir pan), o sis mano akimis suteikia lb grazia spalva. greiciausiai tikrai skiriasi suvokiamas, kas tas idegis, nes kad oda skirtingai reaguotu, tai neitiketina
o gal kaip tik atvirksciai - jis paryskina idegi? nes pas mane lb lb sviesi oda.
bet as kaip buvau balta, tokia ir likau net nesimato jokio ruozo - kur tepiau o kur ne, nes ne visa kuna tepiau
Aš su Laveros savaiminiu pastebėjau tokį dalyką (ant savęs) - kuo esu rudesnė, tuo tamsesnį 'įdegį' suteikia vienas išsitepimas tuo kremuku (buvo ir tokių atvejų, kad efektas kaip po kokių 1-2 dienų pajūryje, įdegis užtikrintas ir net neatrodo netikras). Ir atvirkščiai, jei esu išbalusi, kremo reikia jau bent dvi dienas iš eilės, jei ne daugiau. Taigi, kas kartą daugmaž žinau, kaip atrodysiu po kelių valandų Mano oda ir taip sąlyginai tamsesnė už vidutinę.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 19, 21:58)
Aš su Laveros savaiminiu pastebėjau tokį dalyką (ant savęs) - kuo esu rudesnė, tuo tamsesnį 'įdegį' suteikia vienas išsitepimas tuo kremuku (buvo ir tokių atvejų, kad efektas kaip po kokių 1-2 dienų pajūryje, įdegis užtikrintas ir net neatrodo netikras). Ir atvirkščiai, jei esu išbalusi, kremo reikia jau bent dvi dienas iš eilės, jei ne daugiau. Taigi, kas kartą daugmaž žinau, kaip atrodysiu po kelių valandų Mano oda ir taip sąlyginai tamsesnė už vidutinę.
viskas aisku, gaila kad to anksciau niekas nepasake...
QUOTE(taša @ 2010 04 20, 08:42)
viskas aisku, gaila kad to anksciau niekas nepasake...
Tepk daugiau kremo as kunui tai jau tikrai taip gausiai panaudoju (nors kuno oda ne pati sviesiausia ,bet efektas tikrai yra).
QUOTE(Praeivė @ 2010 04 19, 11:45)
Kiek žinau, Kaune nėra kur pirkti LAVEROS produkcijos, o gaila.
Esu turėjus vienintelį šios firmos produktą - rožių plaukų kaukę, pirkau iš naturala.lt
Dabar mačiau laikinai šis puslapis neveikia. Plaukų kaukė labai patiko ir tiko mano banguotiem- garbanotiem plaukam. Reikėjo drėkinimo, bet ne plauko apsunkinimo, lūkesčius pateisino.
Esu turėjus vienintelį šios firmos produktą - rožių plaukų kaukę, pirkau iš naturala.lt
Dabar mačiau laikinai šis puslapis neveikia. Plaukų kaukė labai patiko ir tiko mano banguotiem- garbanotiem plaukam. Reikėjo drėkinimo, bet ne plauko apsunkinimo, lūkesčius pateisino.
Ne tas zodis - kaip gaila Taip taupiai tepu ir bijau, kai greitai baigsis, nezinau, ka toliau reiks daryti - veidas nebesauseja, nu super daiktas .... Mano plaukai taip pat sausi garbanoti - tikrai naudociau ir as ... Ka daryt? Kur gaut?
O kokiam laikotarpiui užtenka to savaiminio? Pakuotė 150ml, tai galvoju gal iškart dvi imt.. Ne per daug??
Ir dar norėjau paklausti, gal naudojat makiažo valiklius iš laveros? Mane domina akių makiažo valikliai. Kaip, ar geri?
Ir dar norėjau paklausti, gal naudojat makiažo valiklius iš laveros? Mane domina akių makiažo valikliai. Kaip, ar geri?
QUOTE(Guvile @ 2010 04 21, 16:05)
Asnaudoju 2 in 1 laveros prausikli - pieneli, man labai patinka. Taip pat turiu ir roziu pieneli, taip pat puikiai valo.
QUOTE(begike @ 2010 03 14, 23:18)
Sveikutes Reik jusu pagalbos. Kuris is Laveros kremuku pats lengviausias, tinkantis misriai, jautriai odai?
mano veidelis toks ir labai tinka morkinis kremas
basis pienelis 2in1 nepakartojamas, jau n-tąjį turiu dar ir wash gel naudoju, kai jokio "špakliaus" ant akių nesu pridėjus
Isbandziau laveros krema su spalva. Galiu pasakyti labai fainas,maloni tesktura ir kvapas. labai lengvai isigeria ir suteikia grazia rusva spalva. tik niekaip nemoku blauzdu lygiai issitepti,gal kas turit kokiu patarimu?
Kadangi Kaune nera parduotuves, kur butu galima isigyti Laveros produkcijos, radau internetine pard.- BiteRite.Cia platus pasirinkimas, gal esate is ten pirkusios, kokie atsiliepimai?