Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

tai vat tas ir yra, kad as neesu sviesios odos smile.gif dbr dar kelis kartus ir soliariume buvau, tikrai neesu isblyskus.. man nuo kitokiu savaiminio idegio kremu nlb matydavos is pirmo karto(tiesa naudojau pigesnius parduotuvinius nivea, loreal ir pan), o sis mano akimis suteikia lb grazia spalva. greiciausiai tikrai skiriasi suvokiamas, kas tas idegis, nes kad oda skirtingai reaguotu, tai neitiketina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 04 19, 13:22)
tai vat tas ir yra, kad as neesu sviesios  odos smile.gif dbr dar kelis kartus ir soliariume buvau, tikrai neesu isblyskus.. man nuo kitokiu savaiminio idegio kremu nlb matydavos is pirmo karto(tiesa naudojau pigesnius parduotuvinius nivea, loreal ir pan), o sis mano akimis suteikia lb grazia spalva. greiciausiai tikrai skiriasi suvokiamas, kas tas idegis, nes kad oda skirtingai reaguotu, tai neitiketina biggrin.gif

o gal kaip tik atvirksciai - jis paryskina idegi? nes pas mane lb lb sviesi oda.
bet as kaip buvau balta, tokia ir likau biggrin.gif net nesimato jokio ruozo - kur tepiau o kur ne, nes ne visa kuna tepiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 balandžio 2010 - 13:39
Aš su Laveros savaiminiu pastebėjau tokį dalyką (ant savęs) - kuo esu rudesnė, tuo tamsesnį 'įdegį' suteikia vienas išsitepimas tuo kremuku (buvo ir tokių atvejų, kad efektas kaip po kokių 1-2 dienų pajūryje, įdegis užtikrintas ir net neatrodo netikras). Ir atvirkščiai, jei esu išbalusi, kremo reikia jau bent dvi dienas iš eilės, jei ne daugiau. Taigi, kas kartą daugmaž žinau, kaip atrodysiu po kelių valandų smile.gif Mano oda ir taip sąlyginai tamsesnė už vidutinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 19 balandžio 2010 - 22:00
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 19, 21:58)
Aš su Laveros savaiminiu pastebėjau tokį dalyką (ant savęs) - kuo esu rudesnė, tuo tamsesnį 'įdegį' suteikia vienas išsitepimas tuo kremuku (buvo ir tokių atvejų, kad efektas kaip po kokių 1-2 dienų pajūryje, įdegis užtikrintas ir net neatrodo netikras). Ir atvirkščiai, jei esu išbalusi, kremo reikia jau bent dvi dienas iš eilės, jei ne daugiau. Taigi, kas kartą daugmaž žinau, kaip atrodysiu po kelių valandų smile.gif Mano oda ir taip sąlyginai tamsesnė už vidutinę.

viskas aisku, gaila kad to anksciau niekas nepasake...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 20, 08:42)
viskas aisku, gaila kad to anksciau niekas nepasake...sad.gif

Tepk daugiau kremo smile.gif as kunui tai jau tikrai taip gausiai panaudoju (nors kuno oda ne pati sviesiausia ,bet efektas tikrai yra).
Atsakyti
QUOTE(Praeivė @ 2010 04 19, 11:45)
Kiek žinau, Kaune nėra kur pirkti LAVEROS produkcijos, o gaila.
Esu turėjus vienintelį šios firmos produktą - rožių plaukų kaukę, pirkau iš naturala.lt
Dabar mačiau laikinai šis puslapis neveikia. Plaukų kaukė labai patiko ir tiko mano banguotiem- garbanotiem plaukam. Reikėjo drėkinimo, bet ne plauko apsunkinimo, lūkesčius pateisino.

Ne tas zodis - kaip gaila sad.gif Taip taupiai tepu ir bijau, kai greitai baigsis, nezinau, ka toliau reiks daryti - veidas nebesauseja, nu super daiktas .... Mano plaukai taip pat sausi garbanoti - tikrai naudociau ir as ... g.gif Ka daryt? Kur gaut? g.gif g.gif
Atsakyti
O kokiam laikotarpiui užtenka to savaiminio? Pakuotė 150ml, tai galvoju gal iškart dvi imt.. Ne per daug?? biggrin.gif

Ir dar norėjau paklausti, gal naudojat makiažo valiklius iš laveros? Mane domina akių makiažo valikliai. Kaip, ar geri?
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 04 21, 16:05)
Ir dar norėjau paklausti, gal naudojat makiažo valiklius iš laveros? Mane domina akių makiažo valikliai. Kaip, ar geri?

Asnaudoju 2 in 1 laveros prausikli - pieneli, man labai patinka. Taip pat turiu ir roziu pieneli, taip pat puikiai valo.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 03 14, 23:18)
Sveikutes  ax.gif  Reik jusu pagalbos. Kuris is Laveros kremuku pats lengviausias, tinkantis misriai, jautriai odai?  ax.gif

mano veidelis toks ir labai tinka morkinis kremas wub.gif

basis pienelis 2in1 nepakartojamas, jau n-tąjį turiu wub.gif dar ir wash gel naudoju, kai jokio "špakliaus" ant akių nesu pridėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 23 balandžio 2010 - 10:45
Isbandziau laveros krema su spalva. Galiu pasakyti labai fainas,maloni tesktura ir kvapas. labai lengvai isigeria ir suteikia grazia rusva spalva. tik niekaip nemoku blauzdu lygiai issitepti,gal kas turit kokiu patarimu?
Atsakyti
Kadangi Kaune nera parduotuves, kur butu galima isigyti Laveros produkcijos, radau internetine pard.- BiteRite.Cia platus pasirinkimas, gal esate is ten pirkusios, kokie atsiliepimai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Laveros gaminių jau galima įsigyti ir čia 4u.gif
Atsakyti