Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Isbandziau meginelius kai kuriu kremu veidui. Tai pasirode rieboki g.gif bet kvapai labai malonus
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 21:09)
Gali būt, kad tas kūnui viskam geriau. O veidui specialiai silpnesnis padarytas...

bet tik veidui 150 ml, toks tūris face and body savaiminio, laaabai daug, atsibos naudot doh.gif bet nespjaunu į tokį variantą, nes nesveikas noras pabandyt kitą priemonę būna nenugalimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 15, 00:22)
bet tik veidui 150 ml, toks tūris face and body savaiminio, laaabai daug, atsibos naudot  doh.gif bet nespjaunu į tokį variantą, nes nesveikas noras pabandyt kitą priemonę būna nenugalimas  ax.gif

Taigi galima pasidalinti pvz tryse tą 150ml ir tada viskas normaliai gaunasi, arba paprašyti, kad dalį kuri nors parduotų mirksiukas.gif
Atsakyti
uj ne, aš ne LT, paprasčiau nusipirkt pardėj ir jei nepatiks, ar atsibos, grįžus parduot biggrin.gif
Atsakyti
na stai, isbandziau vakar pries miega autobronzanta ir..... jokio poveikio sad.gif
gaila vokiskai nemoku skaityt - gal ten po keliu pasimazojimu isryskeja spalva?nes taip ne su vienu nebuvo kad visiskai jokio poveikio nebutu! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 19, 09:29)
na stai, isbandziau vakar pries miega autobronzanta ir..... jokio poveikio sad.gif
gaila vokiskai nemoku skaityt - gal ten po keliu pasimazojimu isryskeja spalva?nes taip ne su vienu nebuvo kad visiskai jokio poveikio nebutu! verysad.gif

Čia tas kūnui skirtas ar veidui...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 19, 08:33)
Čia tas kūnui skirtas ar veidui...?  g.gif

parasytas ir kunui ir veidui.
Atsakyti
QUOTE(Arija_38 @ 2010 04 06, 20:12)
Sveikos visos merginos smile.gif Noriu dar karteli pasikartoti ir paklausti: gal kuri zinot, ar girdejot, kur KAUNE galima but uzsisakyti Laveros krempudra? Per "fuksa" gavau nusipirkti - ir kai uztepiau - daugiau nebenoriu jokios kitos tepti ant veido. Visi aplinkiniai taip gyre mano veido oda, o man pojuciai - superiniai smile.gif Ne tik grazu ir naturalu, bet ir nesausina, bet kai nusiplauni, oda tooookia svelni buna ....

Kiek žinau, Kaune nėra kur pirkti LAVEROS produkcijos, o gaila.
Esu turėjus vienintelį šios firmos produktą - rožių plaukų kaukę, pirkau iš naturala.lt
Dabar mačiau laikinai šis puslapis neveikia. Plaukų kaukė labai patiko ir tiko mano banguotiem- garbanotiem plaukam. Reikėjo drėkinimo, bet ne plauko apsunkinimo, lūkesčius pateisino.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 19, 09:29)
parasytas ir kunui ir veidui.

kaip keista g.gif man jis suteikia is pirmo pasitepimo akivaizdu rezultata, odele tikrai rudesne, o pasitepus kelis kart isvis efektas gan tamsus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 19, 13:18)
kaip keista g.gif man jis suteikia is pirmo pasitepimo akivaizdu rezultata, odele tikrai rudesne, o pasitepus kelis kart isvis efektas gan tamsus thumbup.gif

man lygiai tas pats drinks_cheers.gif as niekada net netepu daugiau kaip 2 dienas is eiles, nes man jau per intensyvu butu.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 04 19, 12:42)
man lygiai tas pats drinks_cheers.gif  as niekada net netepu daugiau kaip 2 dienas is eiles, nes man jau per intensyvu butu.

as ir niekad nieko netepu 2 dienas is eiles. o esu labai baltos odos.. bet kitos produkcijos zymiai efektyviau atrode..
na keista, snd reikes pabandyt dar...
Atsakyti
Panašu, kad efektą labiausiai mato tos, kurių oda labai šviesi smile.gif Turbūt tai natūralu... Aš tai visus įdegio kremus tepu ar kas antrą dieną bent ar dvi dienas iš eilės, jei tamsiau noriu.
Galų gale gal skiriasi suvokimas, kas tas "tamsu", "matosi" ir "rudumas" biggrin.gif
Atsakyti