Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Sveikos visos merginos smile.gif Noriu dar karteli pasikartoti ir paklausti: gal kuri zinot, ar girdejot, kur KAUNE galima but uzsisakyti Laveros krempudra? Per "fuksa" gavau nusipirkti - ir kai uztepiau - daugiau nebenoriu jokios kitos tepti ant veido. Visi aplinkiniai taip gyre mano veido oda, o man pojuciai - superiniai smile.gif Ne tik grazu ir naturalu, bet ir nesausina, bet kai nusiplauni, oda tooookia svelni buna ....
Atsakyti
Dar vienam kartui liko Laveros rožių kaukės, o kadangi žadėjau parašyt atsiliepimą, kai baigsiu visą pakelį, pažadą vykdau smile.gif
Maža drėkinimo iš jos, ji man labiau maitinančią priminė. Oda po jos minkšta, švelni, atsigavus, bet palyginus su mano kita nenatūralia naudojama kauke, drėkinimas labai minimalus. Aš ją naudočiau tik pakaitom su geriau drėkinančia. Drėkinimas trumpalaikis rožių kaukės ax.gif bet aš jos nenurašau, tiesiog sausiaodėms arba dehidratuotą odą turinčioms ji nebus išsigelbėjimas ax.gif

jau kelis kartus tepiausi Laveros savaiminiu kremu veidui. Man kremo konsistencija nepatiko, labai sunki masė, riebus kremas. Nors tepasi maloniai smile.gif gaunas lb švelnus įdegis, o aš balta kaip sūris. Didelis pliusas vien dėl to, kad jokio bjauraus kvapo, kaip kad būna po kitų savaiminio įdegio kremų ax.gif
jums po jo veidas neblizga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 06, 20:56)
jau kelis kartus tepiausi Laveros savaiminiu kremu veidui. Man kremo konsistencija nepatiko, labai sunki masė, riebus kremas. Nors tepasi maloniai  smile.gif gaunas lb švelnus įdegis, o aš balta kaip sūris. Didelis pliusas vien dėl to, kad jokio bjauraus kvapo, kaip kad būna po kitų savaiminio įdegio kremų  ax.gif
jums po jo veidas neblizga?  g.gif

Pritariu, kad konsistencija jo sunkoka, bet man lyg gerai. Blizgėti veidas neblizga, bet šiaip ar taip aš jį vakarais naudoju.
O dėl efekto, tai drinks_cheers.gif Aš irgi menkai jį pastebiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 21:26)
Pritariu, kad konsistencija jo sunkoka, bet man lyg gerai. Blizgėti veidas neblizga, bet šiaip ar taip aš jį vakarais naudoju.
O dėl efekto, tai  drinks_cheers.gif Aš irgi menkai jį pastebiu...  ax.gif

O kur kunui skirtas irgi sunkiai tepasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 07, 10:44)

Kūnui neturiu skirto, tik veidui. Na, nėra kad taip jau sunkiai, bet šiaip tirštokas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 07, 10:44)

Kunui skirtas tepasi visai lengvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 07, 11:02)
gundausi isbandyti kunui, nes balta kaip suris jau biggrin.gif  turiu aisku nenaturalu...

Turiu skirta kunui-veidui,tai tepasi maloniai,tikrai nera riebus,tepu nakciai,tad del sunkumo,kaip klause Vitulka,negaliu pasakyti smile.gif bet kiek pastebejau,poru nekemsa.
Atsakyti
Merginos, o kurį kondicionierių ir kaukę rekomenduotumėt sausiems dažytiems plaukams - mangų, rožių ar iš Basis serijos?
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 04 13, 18:51)
Merginos, o kurį kondicionierių ir kaukę rekomenduotumėt sausiems dažytiems plaukams - mangų, rožių ar iš Basis serijos?

Galiu palyginti Rožių ir Basis nes abi turiu, tai pastaroji labiau maitinanti, o rožių tokia labai lengva smile.gif
Atsakyti
iš Laveros veidui "išlaužt" stipresnio įdegio sp. neįmanoma doh.gif
tepu kiekvieną dieną, bet esu labai saikingai parudavus, labai nedaug schmoll.gif jei būčiau natūraliai tamsesnės spalvos išvis nematyčiau jokio efekto ax.gif
bet pats kremas patinka, susitaikiau su jo riebumu, tiesiog ant drėgnesnio veido tepu, smagiau kažkaip ir mažiau reikia ax.gif
Atsakyti
As kaip pastebejau is merginu atsiliepimu, kad Laveros idegis kunui ir veidui daug geresnis, nei tik veidui.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 14, 20:18)
iš Laveros veidui "išlaužt" stipresnio įdegio sp. neįmanoma  doh.gif
tepu kiekvieną dieną, bet esu labai saikingai parudavus, labai nedaug  schmoll.gif jei būčiau natūraliai tamsesnės spalvos išvis nematyčiau jokio efekto  ax.gif

100 proc. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 14, 20:42)
As kaip pastebejau is merginu atsiliepimu, kad Laveros idegis kunui ir veidui daug geresnis, nei tik veidui.

Gali būt, kad tas kūnui viskam geriau. O veidui specialiai silpnesnis padarytas...
Atsakyti