Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 02:29)
lb patiko roziu ir mangu plauku kaukes, kvapnios, nevelia plauku.

Kuri labiau patiko?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 14, 15:51)
Kuri labiau patiko?

sunku pasakyt... g.gif panasios...
Atsakyti
Sveikutes ax.gif Reik jusu pagalbos. Kuris is Laveros kremuku pats lengviausias, tinkantis misriai, jautriai odai? ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas bandet Laveros tusus? Nerandu atsiliepimu verysad.gif . Gal butu galima palyginti su dr. haushka? Speju, kad haushkos bus geresni,nes dabar perverciau haushkos tema, tai tiek pagyru haushkos tusam radau, o as paskubejau ir uzsisakiau Laveros tusa, bijau, kad nebutu prastesnis nei isgirti hauschkos tusai. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir damos smile.gif 4u.gif Skaitau jusu pasisakymus apie LAVERA produkcija, turiu bedu su labai sausa ir pleiskanojancia veido oda, kuriai netinka nei viena naudojama krempudra. Noriu pasiteirauti - is kur jus visos gaunat sia produkcija ? Skaiciau tema, bet tikrai neuzsifiksavo sis faktas smile.gif Labai lauksiu atsakymu smile.gif Aciu rolleyes.gif

P.S. Turejau omenyj - KAUNE blush2.gif ??
Atsakyti
Jau antrą vakarą iš eilės bandau Laveros savaiminį įdegį veidui. Kremukas tai labai malonus, kvapas pasakiškas, bet va, niekaip nesuprantu - duoda jis man kokia efekto, ar ne...? g.gif Arba kai mano odytė nėra labai šviesi, tai gal jis daugiau ir negali suteikti kažko? Kaip kitoms buvo? Nes skaičiau, kad kai kurios minėjo net labai ryškų efektą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 10:34)
Jau antrą vakarą iš eilės bandau Laveros savaiminį įdegį veidui. Kremukas tai labai malonus, kvapas pasakiškas, bet va, niekaip nesuprantu - duoda jis man kokia efekto, ar ne...?  g.gif  Arba kai mano odytė nėra labai šviesi, tai gal jis daugiau ir negali suteikti kažko? Kaip kitoms buvo? Nes skaičiau, kad kai kurios minėjo net labai ryškų efektą smile.gif

As tai pora vakaru bandau jau savaimini idegi kunui, tai spalva jau grazi rusva po pirmo karto matesi, o po dvieju tepimu - ruda labai jaciuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 28, 15:27)
As tai pora vakaru bandau jau savaimini idegi kunui, tai spalva jau grazi rusva po pirmo karto matesi, o po dvieju tepimu - ruda labai jaciuosi biggrin.gif

O kokio šviesumo šiaip Jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 17:21)
O kokio šviesumo šiaip Jūsų oda?

Siaip as tokia vidutinio tamsumo, tikrai neesu baltaode. Man nuo kitu savaiminiu net nelabai matydavos, kad kazkas tepta. O laveros spalva tikrai tokia intensyvi, taciau grazi rusva, ne oranzine. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 29, 14:57)
Siaip as tokia vidutinio tamsumo, tikrai neesu baltaode. Man nuo kitu savaiminiu net nelabai matydavos, kad kazkas tepta. O laveros spalva tikrai tokia intensyvi, taciau grazi rusva, ne oranzine. smile.gif

Hmm, kodėl man nieko nesimato biggrin.gif Gal nepastebiu tiesiog... ax.gif
Vakar ryte (po vakarinio pasitepimo) MB kamantinėjau, ar tamsesnis mano veidas nors kiek, ar ne. Tai sakė, kad lyg yra šiek tiek smile.gif Bet kuriuo atveju kaip kremukas jis man labai patinka, tikrai malonus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 29 kovo 2010 - 14:02
Kokiame lietuviskame internetiniame puslapyje butu pirkti laveros savaiminis?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 03, 23:52)
Kokiame lietuviskame internetiniame puslapyje butu pirkti laveros savaiminis?

Šitas? http://www.naturala....remas-30ml.html
Aš tai siunčiausi iš Vokietijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 04 balandžio 2010 - 08:34