Maserati, kokia tiksliai tavo pudra? Mano tai tokia , as su mac 187 sepeteliu tepu,gerai pasidengia,nesiskiria nuo normaliu pudru
QUOTE(gatinha2 @ 2010 01 31, 17:06)
Maserati, kokia tiksliai tavo pudra? Mano tai tokia , as su mac 187 sepeteliu tepu,gerai pasidengia,nesiskiria nuo normaliu pudru
Taip,sitokia ir as bandziau. Nei su rankom nepasidengia gerai,nei su sepeteliu(turiu inglot).
Na parasysiu ir as savo ispudzius apie kai kuriuos Lavera produktus.
Roziu veido sveitiklis toks svelnus,palieka minksta ir svelnia oda,mano sausa, roziu veido kauke gerai drekina irgi palieka svelnia oda tik man nenueme paserpetojimu prie noses ir lupu bet pasitepiau aliejuku ir iskart praejo,levandu aliejus kunui labai gerai susigeria,drekina ir kvepia neikyriai,siandien isbandziau dar plauku kauke su mangais,mano plaukai normalus,ploni,bet ju daug,kadangi vel pradejau juos dazyt, pirkau kauke profilaktikai na ir rezultatas labai svelnus plaukai kaip vaiko be to kaukes kvapas
Sandeliuke dar turiu levandu duso zele,bet ji laukia savo eiles,dar bandysiu ne viena Laveros produkta,patinka man ji ir jos kainos
Roziu veido sveitiklis toks svelnus,palieka minksta ir svelnia oda,mano sausa, roziu veido kauke gerai drekina irgi palieka svelnia oda tik man nenueme paserpetojimu prie noses ir lupu bet pasitepiau aliejuku ir iskart praejo,levandu aliejus kunui labai gerai susigeria,drekina ir kvepia neikyriai,siandien isbandziau dar plauku kauke su mangais,mano plaukai normalus,ploni,bet ju daug,kadangi vel pradejau juos dazyt, pirkau kauke profilaktikai na ir rezultatas labai svelnus plaukai kaip vaiko be to kaukes kvapas
Sandeliuke dar turiu levandu duso zele,bet ji laukia savo eiles,dar bandysiu ne viena Laveros produkta,patinka man ji ir jos kainos
QUOTE(Maserati @ 2010 03 07, 13:22)
Isbandziau lavera savaiminio idegio krema kunui,tai kolkas po 1 pavartojimo nieko nematau,jokio efekto kas del kvapo,tai superinis,kaip kokio kremo vaisinio patinka. ZIuresiu ar efektas bus naudojant ilgiau
kiek laiko praėjo po pasitepimo?
aš jį skiedžiu laveros basis pieneliu, vos ne per puse, vakare pasitepu, o ryte jau švelnus atspalvis matosi. Tiesa, aš baltaodė
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 15:53)
kiek laiko praėjo po pasitepimo?
aš jį skiedžiu laveros basis pieneliu, vos ne per puse, vakare pasitepu, o ryte jau švelnus atspalvis matosi. Tiesa, aš baltaodė
Vakar vakare pries miega tepiausi
Siaip nesu labai sviesi(tik veidas sviesesnis siek tiek ,nei kunas),tai gal todel po 1 k nepasimato efekto:)
QUOTE(Maserati @ 2010 03 07, 15:19)
Vakar vakare pries miega tepiausi
Siaip nesu labai sviesi(tik veidas sviesesnis siek tiek ,nei kunas),tai gal todel po 1 k nepasimato efekto:)
Tai greičiausiai dėl to. Aš jei vienu grynu išsitepčiau, mulatuke būčiau gerai, kad tik ant dilbio bandžiau kažkada...
QUOTE(Maserati @ 2010 03 09, 13:04)
Vakar vakare gausiai istepiau rankas idegio losjonu,tai rezultatas super! Labai grazus atspalvis,lygiai pasiskirste (nors bijojau,kad visko gali buti..)
laukiau tavo atsiliepimu man irgi sis losjonas labai patinka, nes riebus nereikia jokio papildomo drekiklio kuno odelei nes lieka be galo svelni, pamaitinta, sudrekinta, o jau kvapas ir spalvyte svelnia naturalia suteikia