Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Maserati, kokia tiksliai tavo pudra? 4u.gif Mano tai tokia user posted image, as su mac 187 sepeteliu tepu,gerai pasidengia,nesiskiria nuo normaliu pudru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 01 31, 17:06)
Maserati, kokia tiksliai tavo pudra? 4u.gif Mano tai tokia user posted image, as su mac 187 sepeteliu tepu,gerai pasidengia,nesiskiria nuo normaliu pudru  4u.gif

Taip,sitokia ir as bandziau. Nei su rankom nepasidengia gerai,nei su sepeteliu(turiu inglot). doh.gif
Atsakyti
Na parasysiu ir as savo ispudzius apie kai kuriuos Lavera produktus.

Roziu veido sveitiklis toks svelnus,palieka minksta ir svelnia oda,mano sausa, roziu veido kauke gerai drekina irgi palieka svelnia oda tik man nenueme paserpetojimu prie noses ir lupu bet pasitepiau aliejuku ir iskart praejo,levandu aliejus kunui labai gerai susigeria,drekina ir kvepia neikyriai,siandien isbandziau dar plauku kauke su mangais,mano plaukai normalus,ploni,bet ju daug,kadangi vel pradejau juos dazyt, pirkau kauke profilaktikai na ir rezultatas labai svelnus plaukai kaip vaiko biggrin.gif be to kaukes kvapas wub.gif
Sandeliuke dar turiu levandu duso zele,bet ji laukia savo eiles,dar bandysiu ne viena Laveros produkta,patinka man ji ir jos kainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 09 vasario 2010 - 15:48
Isbandziau lavera savaiminio idegio krema kunui,tai kolkas po 1 pavartojimo nieko nematau,jokio efekto smile.gif kas del kvapo,tai superinis,kaip kokio kremo vaisinio smile.gif patinka. ZIuresiu ar efektas bus naudojant ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 07, 13:22)
Isbandziau lavera savaiminio idegio krema kunui,tai kolkas po 1 pavartojimo nieko nematau,jokio efekto smile.gif kas del kvapo,tai superinis,kaip kokio kremo vaisinio smile.gif  patinka. ZIuresiu ar efektas bus naudojant ilgiau smile.gif

kiek laiko praėjo po pasitepimo?
aš jį skiedžiu laveros basis pieneliu, vos ne per puse, vakare pasitepu, o ryte jau švelnus atspalvis matosi. Tiesa, aš baltaodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 15:53)
kiek laiko praėjo po pasitepimo?
aš jį skiedžiu laveros basis pieneliu, vos ne per puse, vakare pasitepu, o ryte jau švelnus atspalvis matosi. Tiesa, aš baltaodė smile.gif

Vakar vakare pries miega tepiausi smile.gif
Siaip nesu labai sviesi(tik veidas sviesesnis siek tiek ,nei kunas),tai gal todel po 1 k nepasimato efekto:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 07, 15:19)
Vakar vakare pries miega tepiausi smile.gif
Siaip nesu labai sviesi(tik veidas sviesesnis siek tiek ,nei kunas),tai gal todel po 1 k nepasimato efekto:)

Tai greičiausiai dėl to. Aš jei vienu grynu išsitepčiau, mulatuke būčiau smile.gif gerai, kad tik ant dilbio bandžiau kažkada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 07 kovo 2010 - 15:37
Vakar vakare gausiai istepiau rankas idegio losjonu,tai rezultatas super! Labai grazus atspalvis,lygiai pasiskirste (nors bijojau,kad visko gali buti..) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 09, 13:04)
Vakar vakare gausiai istepiau rankas idegio losjonu,tai rezultatas super! Labai grazus atspalvis,lygiai pasiskirste (nors bijojau,kad visko gali buti..) thumbup.gif

laukiau tavo atsiliepimu bigsmile.gif man irgi sis losjonas labai patinka, nes riebus nereikia jokio papildomo drekiklio kuno odelei nes lieka be galo svelni, pamaitinta, sudrekinta, o jau kvapas wub.gif ir spalvyte svelnia naturalia suteikia thumbup.gif
Atsakyti
merginos,
stai toks?
Lavera body self tanning
user posted image
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 03 13, 11:11)
merginos,
stai toks?

taip
Atsakyti
lb patiko roziu ir mangu plauku kaukes, kvapnios, nevelia plauku.
Atsakyti