Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(gatinha2 @ 2009 11 06, 16:57)
isbandziau kauke, tikrai gera bigsmile.gif kazin ar buna didesnese pakuotese?

niekad neteko matyti kitaip, negu tuose "vienkartiniuose" pakuose sad.gif Jei kur pamatysi didesnėje talpoje, tai pranešk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 11 05, 17:03)
Nu va, prisipirkau laveros... tongue.gif
Jau isbandziau make up fluid'a,  ir lupdazi  ax.gif fliudas tai labai kol kas patinka, atspalvis tinka prie odos, siek tiek pamaskuoja. Nu, kaip normali pudra, gerai su mac 178 (berods g.gif ) pasidengia  mirksiukas.gif
is lupdazio pasigedau drekinimo, reik balzamo, kad graziau dengtusi. Nelabai man tas lupdazis g.gif
is tikro norejau dar pirkt kompaktine pudra ir blizgi, bet nebuvo spalvu doh.gif
sivakar tikriausiai bandysiu drekinancia kauke su rozemis ir kai pribaigsiu AO sampuna, bandysiu obuoliu sampuna is laveros ax.gif

o tas fluidas ar sviesesnis uz madara sun flower? g.gif jei jo, tada reikia ir man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 11 11, 22:51)
o tas fluidas ar sviesesnis uz madara sun flower?  g.gif  jei jo, tada reikia ir man  ax.gif

sviesesnis 4u.gif 4u.gif kur pirksi? Lt ar siusies? biggrin.gif
Atsakyti
Rožių kauke ir balzamu likau patenkinta, tik man pasirodė, kad kaukė riebaluoja plaukus.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 11 21, 12:57)
Rožių kauke ir balzamu likau patenkinta, tik man pasirodė, kad kaukė riebaluoja plaukus.

Kuri kaukė? ax.gif Iš visų man tik rožių nepatiko, kitos dvi superinės.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 21, 14:25)
Kuri kaukė? ax.gif Iš visų man tik rožių nepatiko, kitos dvi superinės.

Man rožių kondicionierius labai patiko, dar buvo mangų pirkti, o kokios rūšies dar būna? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 03 sausio 2010 - 12:25
Gal kuri turit atsiliepimų apie šį produktą? Young-Faces-Bio-Mint-Moisturizing-Fluid
Čia panašiai kaip kremas? 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau beveik visa tema,noriu paklausti keleto klausimu:
Kokia kaina Madoj laveros savaiminio idegio losjono?Biologisch24 apie 45 lt.Ar pas mus zymiai pigiau? g.gif

Ir dar klausimas,ar Lavera niekad neturejo apsauginio kremo nuo saules,tinkamo veidui,bet su didesniu nei 20 SPF?Ir apskritai,kaip misriaodems(linkusiai visgi i riebuma odai) tinka sie kremai?nesikemsa poros?smile.gif

Gundausi Laveros pudra,pardaveja Nimfali sake atsinesti savo indeli ir mielai ipils,galesiu normaliai namie issibandyti. Tik nustebino komentaras,kai pasakiau,kad logonos krempudra labai netiko man,ji sako ,, ai,tai ten viena chemija!" g.gif Negi rimtai.?
Atsakyti
Isbandziau,taip sakant, ,,ant greituju" laveros pudra(1 nr.) tai nepatiko tuo pat aspektu kaip ir Logonos- nesitepa lygiai,nepasiskirsto,o jei uztepu daugiau,tai stipriau paspaudus ir pabraukus pirstu tiesiog gumulais nusirutulioja blink.gif
Lauks antro sanso ji,bet net nezinau ar kremas netinka kuris tepamas pries ja,ar kas(krema uztepus palaukiu bent 20 min).
Atsakyti
Na ka,daviau pudrai antra sansa,bet nepasiteisino ji man.
Tepasi plemais,vienur storai,kitur ploniau,uztepiau tik kakta ir net nerizikavau tepti viso veido.
Gaila,norejau naturalios pudros,bet pasirodo,kad jau ir lavera ir logona pudros panasios,panasus minusai.Kazin kaip butu su nvey? :/ vilties neprarandu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 30, 17:21)
Na ka,daviau pudrai antra sansa,bet nepasiteisino ji man.
Tepasi plemais,vienur storai,kitur ploniau,uztepiau tik kakta ir net nerizikavau tepti viso veido.
Gaila,norejau naturalios pudros,bet pasirodo,kad jau ir lavera ir logona pudros panasios,panasus minusai.Kazin kaip butu su nvey? :/ vilties neprarandu.

o Hauschka bandei? pvz Hauschkos krempudra man gerai tepsi, laikesi ir t.t., tik, kad maskavimo man truko tuo metu is jos kai naudojau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 30, 18:18)
o Hauschka bandei? pvz Hauschkos krempudra man gerai tepsi, laikesi ir t.t., tik, kad maskavimo man truko tuo metu is jos kai naudojau..

Ne,nebandziau,bet skaiciau,kad maskavimo itin mazai,tai nepirkciau,nes norisi bent jau kad vos vos pamaskuotu unsure.gif
Atsakyti