Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 03, 07:57)
Primenu konsistencija ar kvapu? smile.gif

ir konsistencija, ir kvapu g.gif na Lavera gal ne tokia riebi kaip Logona sviestas, o kvapas tai saldus ir ten, ir ten.. panasumo kazkokio yra, bet aisku sulyginus abu kartu kvapai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 03, 10:24)
ir konsistencija, ir kvapu  g.gif  na Lavera gal ne tokia riebi kaip Logona sviestas, o kvapas tai saldus ir ten, ir ten.. panasumo kazkokio yra, bet aisku sulyginus abu kartu kvapai skiriasi  smile.gif

Man logona nepatiko, ydomu butu pauostyti lavera, nes kokosai su vanile skamba labai viliojanciai.. wub.gif
Atsakyti
Nu va, prisipirkau laveros... tongue.gif
Jau isbandziau make up fluid'a, ir lupdazi ax.gif fliudas tai labai kol kas patinka, atspalvis tinka prie odos, siek tiek pamaskuoja. Nu, kaip normali pudra, gerai su mac 178 (berods g.gif ) pasidengia mirksiukas.gif
is lupdazio pasigedau drekinimo, reik balzamo, kad graziau dengtusi. Nelabai man tas lupdazis g.gif
is tikro norejau dar pirkt kompaktine pudra ir blizgi, bet nebuvo spalvu doh.gif
sivakar tikriausiai bandysiu drekinancia kauke su rozemis ir kai pribaigsiu AO sampuna, bandysiu obuoliu sampuna is laveros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 11 05, 16:03)
sivakar tikriausiai bandysiu drekinancia kauke su rozemis ir kai pribaigsiu AO sampuna, bandysiu obuoliu sampuna is laveros ax.gif

lauksiu atsiliepimų wink.gif Man jinai geriausia savo kategorijoje biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau kauke, tikrai gera bigsmile.gif kazin ar buna didesnese pakuotese?
Sampunas irgi patiko biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau lavera kuno pieneli su kokosu ir vanile.Labai patiko,kvapas,tirstumas. thumbup.gif

Aciu Palominai ir pepkei 4u.gif

Veido kremas, fluidas Aloe Vera Moisturizing Fluid taip pat, patiko. biggrin.gif Jis toks gelsvas ar tai su orandziniu atspalviu, ne riebus, bet tirstas.Bet veido neriebina, na bent jau tiek galiu pasakyti po dvieju kartu. Tiek uzteko meginuko. rolleyes.gif

Palomina, negaliu nepagirti tavo indeliu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 06, 18:00)
Isbandziau lavera kuno pieneli su kokosu ir vanile.Labai patiko,kvapas,tirstumas. thumbup.gif

Aciu Palominai ir pepkei 4u.gif

Veido kremas, fluidas Aloe Vera Moisturizing Fluid taip pat, patiko. biggrin.gif Jis toks gelsvas ar tai su orandziniu atspalviu, ne riebus, bet tirstas.Bet veido neriebina, na bent jau tiek galiu pasakyti po dvieju kartu. Tiek uzteko meginuko. rolleyes.gif

Palomina, negaliu nepagirti tavo indeliu. wub.gif

aciu uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif
maniskis veido kremas (Lavera Neutral Facial Fluid) irgi tokios pat spalvos kaip Aloe Vera Moisturizing Fluid, tik mano kremas siek tiek riebesnis ir bekvapis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 06, 20:32)
aciu uz pagyrimus  4u.gif  4u.gif
maniskis veido kremas (Lavera Neutral Facial Fluid) irgi tokios pat spalvos kaip  Aloe Vera Moisturizing Fluid, tik mano kremas siek tiek riebesnis ir bekvapis  smile.gif

O tau jis ne per riebus? Ai, čia turbūt tas, apie kurį paskutiniu metu kalbėjai. bigsmile.gif Kad jis tau tinka ir patinka?Ar gerai drėkina?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 06, 22:07)
O tau jis ne per riebus? Ai, čia turbūt tas, apie kurį paskutiniu metu kalbėjai. bigsmile.gif Kad jis tau tinka ir patinka?Ar gerai drėkina?

aha apie ta, kuris jautriai odai tinka.. na siuo metu man geriausiai atitinka poreikius - ir padrekina oda, ir pamaitina siek tiek.. del riebumo, na nepasakyciau, kad butu labai riebus.. kremas (ne fluidas) daug riebesnis yra is tos serijos.. tas tai netiktu man tikrai..
Atsakyti
Gal kas bande kvapiuosius kuno aliejus?
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 11 06, 17:57)
Sampunas irgi patiko biggrin.gif

Man jis buvo vienas is labiausiai nenusisekusiu pirkiniu sad.gif Antra diena plaukai jau susiriebaluodavo, reikdavo kasdien plaut, o as plaunu tik kas 2-3 dienas, taigi sitas sampunas visai netiko mano plaukams...
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Prisijungiu ir as prie Jusu burelio ax.gif ... Naudoju Lavera ir ji man lb patinka. Is kremu renkuosi su alijosiu, nes oda sausa. Sampuna naudoju su rozemis. Negaliu nei lb isgirti ar papeikti. Pries ji naudojau is Weledos su ramunelemis sausaiems plaukams, tai po plovimo praejus dienai pradedavo galva niezeti. O dbr naudojant Laveros sampuna puciasi plauku galai (pas mane jie sausi ir banguoti + pastoviai veikia dregme), todel nezinau ar sampunas kaltas del plauku putimosi. Taip pat naudoju Laveros Sof pearl lupu balzama ir esu lb juo patenkinta (nuo iprastu lupu balzamu man dar labiau isdziovina lupas, o cia dar ir lengva rausvai purpurine spalvyte suteikia wub.gif ). dar esu ismeginusi duso zele su pienu ir medum - fainutis dalykelis blush2.gif . Kuno losionai laukiniu roziu ir kita pieno su medumi - abieji lb patiko ir tiko, nzn ar pirkciau antra karta, nes norisus kvapus visus ismeginti doh.gif biggrin.gif ..

Turiu klausimuka. Laveros veido kauke su rozem yra sausai ir mature (subrendusiai odai). Mano oda sausa, bet man dar nera nei 25metu , ar nebutu per anksti naudoti kokia kauke? Esu bandziusi jos meginuka ir lb patiko. Dbr verkiant ieskau veidui kaukes kokios is naturalios kosmetikos ir nieko nerandu. gal galite tada patarti? Is Obrey Organics nesiulykite, nes sia linija esu lb nusivylusi. Aciu
angel.gif
Papildyta:
Beje jei kuriai butu idomu, idedu svetaine kur Lavera produktai igesni uz Zknatural.
[ur/]http://www.essentialslondon.com/cat_name/bioforce_a_vogel.aspx[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versme: 08 lapkričio 2009 - 16:41