Sveikos
. Prisijungiu ir as prie Jusu burelio
... Naudoju Lavera ir ji man lb patinka. Is kremu renkuosi su alijosiu, nes oda sausa. Sampuna naudoju su rozemis. Negaliu nei lb isgirti ar papeikti. Pries ji naudojau is Weledos su ramunelemis sausaiems plaukams, tai po plovimo praejus dienai pradedavo galva niezeti. O dbr naudojant Laveros sampuna puciasi plauku galai (pas mane jie sausi ir banguoti + pastoviai veikia dregme), todel nezinau ar sampunas kaltas del plauku putimosi. Taip pat naudoju Laveros Sof pearl lupu balzama ir esu lb juo patenkinta (nuo iprastu lupu balzamu man dar labiau isdziovina lupas, o cia dar ir lengva rausvai purpurine spalvyte suteikia
). dar esu ismeginusi duso zele su pienu ir medum - fainutis dalykelis
. Kuno losionai laukiniu roziu ir kita pieno su medumi - abieji lb patiko ir tiko, nzn ar pirkciau antra karta, nes norisus kvapus visus ismeginti
..
Turiu klausimuka. Laveros veido kauke su rozem yra sausai ir mature (subrendusiai odai). Mano oda sausa, bet man dar nera nei 25metu , ar nebutu per anksti naudoti kokia kauke? Esu bandziusi jos meginuka ir lb patiko. Dbr verkiant ieskau veidui kaukes kokios is naturalios kosmetikos ir nieko nerandu. gal galite tada patarti? Is Obrey Organics nesiulykite, nes sia linija esu lb nusivylusi. Aciu
Papildyta:Beje jei kuriai butu idomu, idedu svetaine kur Lavera produktai igesni uz Zknatural.
[ur/]http://www.essentialslondon.com/cat_name/bioforce_a_vogel.aspx[/url]