Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(pepkė @ 2009 08 26, 18:27)
Duso geliai siaip smagus, kvapnus, bet netaupus ir pakankamai skysti , yra tik 150 ml, tad as renguosi taupesnius ir kremines teksturos variantus( ne is Laveros)
Pieneliai kvapnus, gerai isigeria, bet drekinai bent jau man mazokai. ax.gif

QUOTE(fresh @ 2009 08 26, 19:16)
Mano atsiliepimai lygiai tokie patys.

Aciu, uzsisakiau kuno losjona su persikais bei abrikosais ir dar masciau gal kokia pora duso geliu prigriebt nes kvapai skanus bet tuomet reikia paieskoti kt firmu... o kokiu firmu kreminius duso gelius kvapnius renkates? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 27, 11:39)
Aciu, uzsisakiau kuno losjona su persikais bei abrikosais ir dar masciau gal kokia pora duso geliu prigriebt nes kvapai skanus bet tuomet reikia paieskoti kt firmu... o kokiu firmu kreminius duso gelius kvapnius renkates? ax.gif  4u.gif

Atitikmenu Laveros kvapams bent jau man tarp naturaliu produktu nepavyko uztikti, nes tie kvapai panasiausi i sintetinius sakyciau. As renkuosi Weleda duso gelius. ax.gif
Atsakyti
Man Laveros kūno losjonai labai patinka. Esu turėjusi laimų-verbenų, citrusinių vaisių bei miško uogų, tai visi patiko. Manau savo savybėmis jie visi vienodi, tiesiog reikia pasirinkti mėgstamą kvapą 4u.gif Daugiau iš natūralių losjonų esu bandžiusi dar Sante "Green wave", tai jau brudas buvo doh.gif Madaros lengvai drėkinantis losjonas lyg ir geriau drėkino nei Lavera, bet brangus ax.gif Lavera nepalyginamai geriau susigeria nei pvz. Sante, malonesnė tekstūra ir kvapas, žinoma. Nepasakyčiau, kad greitai naudojasi. Nors yra gan skysti, tačiau apsieinu su nedideliu kiekiu ax.gif Mano oda linkusi į sausumą, tai labiau mėgstu kūno sviestus, bet vasarą tinka ir Laveros losjonai. Tikrai dedu pliusą ir manau pirksiu dar ne vieną smile.gif

O dušo geliai irgi faini jau vien dėl kvapų įvairovės, bet skalsumo tikrai trūksta. Esu pastebėjusi, kad skirtingo kvapo Laveros geliai būna skirtingos konsistencijos (skysti, drebučiai, tiršti), bet skalsumas vistiek prastas. Iš kitų gamintojų man labai skaniai kvepia Weledos (citrusų, levandų), Logonos (Tropic, Nordic, Asia), Alterros su laimais ir alijošiais, Sante "Basics" su imbieru ir persikais (beje, labai optimalus variantas, 600 ml kainuoja ~8-9 EUR, principas kaip Alterros, sudėtis visiškai paprasta, bet prausia, putoja ir kvepia gerai:)).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 27 rugpjūčio 2009 - 15:29
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 08 27, 16:28)
Man Laveros kūno losjonai labai patinka. Esu turėjusi laimų-verbenų, citrusinių vaisių bei miško uogų, tai visi patiko. Manau savo savybėmis jie visi vienodi, tiesiog reikia pasirinkti mėgstamą kvapą 4u.gif Daugiau iš natūralių losjonų esu bandžiusi dar Sante "Green wave", tai jau brudas buvo doh.gif Madaros lengvai drėkinantis losjonas lyg ir geriau drėkino nei Lavera, bet brangus ax.gif Lavera nepalyginamai geriau susigeria nei pvz. Sante, malonesnė tekstūra ir kvapas, žinoma. Nepasakyčiau, kad greitai naudojasi. Nors yra gan skysti, tačiau apsieinu su nedideliu kiekiu ax.gif Mano oda linkusi į sausumą, tai labiau mėgstu kūno sviestus, bet vasarą tinka ir Laveros losjonai. Tikrai dedu pliusą ir manau pirksiu dar ne vieną smile.gif
O dušo geliai irgi faini jau vien dėl kvapų įvairovės, bet skalsumo tikrai trūksta. Esu pastebėjusi, kad skirtingo kvapo Laveros geliai būna skirtingos konsistencijos (skysti, drebučiai, tiršti), bet skalsumas vistiek prastas. Iš kitų gamintojų man labai skaniai kvepia Weledos (citrusų, levandų), Logonos (Tropic, Nordic, Asia), Alterros su laimais ir alijošiais, Sante "Basics" su imbieru ir persikais (beje, labai optimalus variantas, 600 ml kainuoja ~8-9 EUR, principas kaip Alterros, sudėtis visiškai paprasta, bet prausia, putoja ir kvepia gerai:)).

Aciukas 4u.gif aha as irgi Logonos tropic esu itraukus i sarasa kt uzsakymui bei sviesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 27, 18:29)
Aciukas 4u.gif  aha as irgi Logonos tropic esu itraukus i sarasa kt uzsakymui bei sviesta smile.gif

man Logonos Tropic duso zele kvapas nepatiko, o va Tropic sviestas nuostabus wub.gif
ir seip man Logona zele nelabai patiko.. pvz. Weleda daug kartu geresne smile.gif
Atsakyti
gaivinu temą 4u.gif

šiuo metu naudoju bio-aloe vera valomąjį pienelį ir toniką ir turiu pasakyti, kad labai man patinka. Pienelį rašo, kad reikia nuplaut vandeniu, bet aš dažniausiai tiesiog nuvalau didesniu kiekiu mineralinio, retkarčiais nuplaunu. Gerai nuvalo, atgaivina odą, žodžiu, labai mielai naudojasi bigsmile.gif
tai vat galvoju, gal ir kremas ar fluidas iš tos pačios serijos tiktų, gal kas bandėt atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 15 spalio 2009 - 10:39
Pieneliu prausiesi ar makiažą valai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 15, 14:17)
Pieneliu prausiesi ar makiažą valai? 4u.gif

ir tą, ir tą darau smile.gif
Atsakyti
kuno kremas su vanile ir kokosais nuostabus wub.gif patinka man tiek pats kremas, tiek jo kvapas wub.gif kazkuo man primena Logonos Tropic sviesta
Atsakyti
Gera žinia - Lavera jau prekiaujama ir LT smile.gif Užmačiau naują natūralios kosmetikos parduotuvę Madoje 2a., turi jie ir Laverą bigsmile.gif ir Laveros dekoratyvinės turi 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 13:32)
kuno kremas su vanile ir kokosais nuostabus  wub.gif  patinka man tiek pats kremas, tiek jo kvapas  wub.gif  kazkuo man primena Logonos Tropic sviesta

Sudomino 4u.gif manau reikės ir man išbandyti smile.gif

O aš labai patenkinta Laveros lūpų blizgiu (maniškis - Lipgloss No. 4-transparent): gražiai dengiasi, suteikia spindesio/blizgesio, neapsivelia - tokio ir ieškojau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 10 26, 15:53)
Gera žinia - Lavera jau prekiaujama ir LT smile.gif Užmačiau naują natūralios kosmetikos parduotuvę Madoje 2a., turi jie ir Laverą  bigsmile.gif  ir Laveros dekoratyvinės turi  4u.gif
Sudomino  4u.gif manau reikės ir man išbandyti smile.gif

Gal žinot ar yra kokios nuolaidos Laverai??? smile.gif

ir gal kas bandėt Laveros tušus akims, įdomu būtų atsiliepimų išgirst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 13:32)
kuno kremas su vanile ir kokosais nuostabus  wub.gif  patinka man tiek pats kremas, tiek jo kvapas  wub.gif  kazkuo man primena Logonos Tropic sviesta

Primenu konsistencija ar kvapu? smile.gif
Atsakyti