Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Rita @ 2009 08 20, 17:07)
su prausiklio užsakymu (iš ZKnaturals) gavau laveros kremo su alijošium mėginukų. Šiaip kremas gerai susigėrė, lengvas, skaniai kvepia, bet nuo jo truputį pabėrė, ar poros staigiai užsikimšo, nesupratau, bet daugiau testuot nebesinori.
O basis linijos prausiklis man kemša poras, bet draugas, turinis itin jautrią odą naudoja su džiaugsmu  biggrin.gif likau prie nenatūralaus prausiklio...  rolleyes.gif

tai visgi gali prausiklis kimsti? g.gif as po kokios savaites naturalaus prausiklio naudojimo (kitos firmos) pastebejau berimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 20, 23:31)
tai visgi gali prausiklis kimsti?  g.gif  as po kokios savaites naturalaus prausiklio naudojimo (kitos firmos) pastebejau berimus  g.gif

na gal pats prausiklis nekemša, tik nenuprausia kiek man reikia, ar kažkas panašaus... Aš "rezultatą" pastebėjau po paros
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 20, 22:06)
kemsa poras  blink.gif cia kalba eina apie 2in1? uzsisakiau as jy prisiskaiciu geru atsiliepimu, bet to ir bijojau,kad tik poru nekismtu  doh.gif
o kaip kitom misriaodem tas prausiklis?

tfu tfu tfu, bet lyg ir nepastebejau, kad kimstu, as ji ne visada tik viena naudoju g.gif dazniausiai juo prausiuosiu, kai bunu ta diena su makiazu, tai jis mano atveju, butent siam nuprausimui skirtas buna, o po to, dar man kartais noris ir cc veida nupraust, neiseina man su cc issiskirt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 21, 09:46)
tfu tfu tfu, bet lyg ir nepastebejau, kad kimstu, as ji ne visada tik viena naudoju g.gif  dazniausiai juo prausiuosiu, kai bunu ta diena su makiazu, tai jis mano atveju, butent siam nuprausimui skirtas buna, o po to, dar man kartais noris ir cc veida nupraust, neiseina man su cc issiskirt biggrin.gif

nu va as jy taip ir naudot ruosuos-makiazui prausti, nes valyti sausu budu su pieneliu man labai nepatinka schmoll.gif o po jo jei noresis paprausiu "rimtesniu" prausikliu, ga bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, rašau atsiliepimą apie šitą:
user posted image
Lavera Orange Milk Shampoo 250ml (300g)
For fine hair.

Labai saldus kvapas, net truputį įkyrus, bet pats šampūnas visai geras, plaukai gražūs po jo, blizga, neapsunkinti, ko labai bijojau. Labai gerai putoja, bet naudojasi irgi gan greitai (bet aš per daug ir netaupau, nes eilėje laukia jau kitas šampūnas) ax.gif Ar kartočiau nežinau, gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 26, 09:38)

Man šis šampūnas irgi patiko, jis yra purinantis, todėl apsunkinti plaukų neturėtų ax.gif . Man tai naudojosi taupiai, nors iš pirmo žvolgsnio gal irgi pasirodė netaupus, putoja Lavera tai labai gerai. Dabar turiu su migdolais, skirtą jautriai galvos odai, šiaip irgi patenkinta.
Bendrai kalbant iš Laveros man labiausiai būtent ir patinka šampūnai ir savaiminis įdegio kremas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 08 26, 09:47)
Man šis šampūnas irgi patiko, jis yra purinantis, todėl apsunkinti plaukų neturėtų ax.gif . Man tai naudojosi taupiai, nors iš pirmo žvolgsnio gal irgi pasirodė netaupus, putoja Lavera tai labai gerai. Dabar turiu su migdolais, skirtą jautriai galvos odai, šiaip irgi patenkinta.
Bendrai kalbant iš Laveros man labiausiai būtent ir patinka šampūnai ir savaiminis įdegio kremas. smile.gif

Aš tik šitą vienintelį iš laveros šampūnų kol kas bandžiau, kadangi atsiliepimai buvo gan kontraversiški (susidariau įspūdį, kad lavera daug kam dirgina odą), tai truputį nerimavau, bet likau patenkinta smile.gif toliau bandysiu Lavera Vital Shampoo riebiems plaukams.

Dar šiandien gavau lavera mėtinę dantų pastą smile.gif

Tiesa, turiu ir aš savaiminį, fainas thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai labai nuvylė Laveros šampūnai ax.gif Turėjau obuolinį - labai riebino plaukus, reikėjo kiekvieną dieną plauti (šiaip plaunu kas antrą), nors tik išdžiūvus plaukai gražiai atrodė ir blizgėdavo. Broliui buvau nupirkus Lavera Men šampūną su sandalmedžiu ir vanile, o MB - Lavera Men aqua fresh, tai abiem pleiskanos pasipylė doh.gif Kažkaip bijau dar ką bandyti iš šampūnų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 26 rugpjūčio 2009 - 13:31
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 26, 09:38)

QUOTE(pepkė @ 2009 08 26, 09:47)

drinks_cheers.gif as sita ne per seniausiai baigiau, tai galiu pasakyt, kad man irgi patiko ax.gif nors nera superinis, bet tikrai neblogas smile.gif siek tiek papurino plaukus, labiau nei visuomet plaukai nesiriebalavo, gerai putojo, gerai aliejus isplaudavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 26 rugpjūčio 2009 - 14:11
kokie butu atsiliepimai apie kuno losjonus bei duso gelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 26, 18:09)
kokie butu atsiliepimai apie kuno losjonus bei duso gelius? 4u.gif

Duso geliai siaip smagus, kvapnus, bet netaupus ir pakankamai skysti , yra tik 150 ml, tad as renguosi taupesnius ir kremines teksturos variantus( ne is Laveros)
Pieneliai kvapnus, gerai isigeria, bet drekinai bent jau man mazokai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 08 26, 17:27)
Duso geliai siaip smagus, kvapnus, bet netaupus ir pakankamai skysti , yra tik 150 ml, tad as renguosi taupesnius ir kremines teksturos variantus( ne is Laveros)
Pieneliai kvapnus, gerai isigeria, bet drekinai bent jau man mazokai. ax.gif

Mano atsiliepimai lygiai tokie patys.
Atsakyti