Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 22:05)
O kuri sampuna labiau rekomenduotumet is Lavera, sukrentantiem, ploniem plaukam?  4u.gif

as tai patarciau pirma koki nedideli kieki pasimeginti, nes man tai netiko visiskai, galvos oda sudirgo, pleiskanos, niezejimai doh.gif aisku, cia labai individualu, negali tiesiog zinoti...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 15, 21:00)
as irgi lengvu kremu megeja, nes dauguma per riebus, bet vilkdagiu tikrai lengvas pasirode, bet man kitais atzvilgiais netiko. Gal nereikalauja oda kremo is vis? Jei nereikia, tai nenaudokit tik tam, kad naudot  mirksiukas.gif

Tai už tai, kad reikalauja biggrin.gif Bet hidrolatą reikia įsigyti greičiau, o dėl to kremo klausiau nes domintų palaipsniui įgaunamas natūralus rudumas, nes pas mane veidas visada šviesiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 15, 22:39)
as tai patarciau pirma koki nedideli kieki pasimeginti, nes man tai netiko visiskai, galvos oda sudirgo, pleiskanos, niezejimai doh.gif  aisku, cia labai individualu, negali tiesiog zinoti...

vargas man doh.gif

O tuos idegio kremus galima tepti ant dieninio kremo? g.gif Ir jeigu pvz. tepsiu veida, kakla ir dekolte, tai ranku spalva tada skirsis, tai gaunas, kad visas atidengtas kuno vietasreik tept? unsure.gif Metausi ar dar viena buteliuka hauschkos bronzanto uzsakyt ar Lavera idegio krema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 18:55)
Ar čia  tas pats kremas? Klausiu, nes pakuotė kitos spalvos  mastau.gif
Ar jis lengvas ant veido? Vasarą neatrandu jokio tinkamo kremo, net weledos drėkinamasis su vilkdagiais perriebus schmoll.gif

taip, kremukas tas pats. Tekstura maloni ir lengva, ir spalvyte grazia dave .... Bet - spuogai pradejo kilti. (naudojau kokia savaite - dvi, turejau meginuka). Jau kokios 5 dienos kai nebetepu, tai kol kas nauju spuogiuku nera.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 22:34)
Tai už tai, kad reikalauja biggrin.gif Bet hidrolatą reikia įsigyti greičiau, o dėl to kremo klausiau nes domintų palaipsniui įgaunamas natūralus rudumas, nes pas mane veidas visada šviesiausias mirksiukas.gif

tai tempia odyte po prausimo pvz? g.gif as kaip supratau reikalauja idegio kremo, biggrin.gif Man vanduo issausina kartais, tai retkarciais norisi kokio lengvo, neutralaus kremuko rolleyes.gif tobulo dar neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 16, 22:47)
tai tempia odyte po prausimo pvz?  g.gif  as kaip supratau reikalauja idegio kremo,  biggrin.gif  Man vanduo issausina kartais, tai retkarciais norisi kokio lengvo, neutralaus kremuko  rolleyes.gif  tobulo dar neradau  schmoll.gif

Taip, būtent tempia, o kremai rodos ir lengviausi man kažkaip jaučiasi kaip sluoksnis. Įdegio kremo tik dėl gražios spalvos norėjau, bet jei nuo jo spuogai kyla, tai jokiu būdu nerizikuosiu nes ir taip probleminę odą turiu.
Atsakyti
Gal kas gali ka papasokot apie laveros lupdazius? biggrin.gif Ar gerai tepasi ir kaip laikosi? Ar malonus ant lupu, nesausina? ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su prausiklio užsakymu (iš ZKnaturals) gavau laveros kremo su alijošium mėginukų. Šiaip kremas gerai susigėrė, lengvas, skaniai kvepia, bet nuo jo truputį pabėrė, ar poros staigiai užsikimšo, nesupratau, bet daugiau testuot nebesinori.
O basis linijos prausiklis man kemša poras, bet draugas, turinis itin jautrią odą naudoja su džiaugsmu biggrin.gif likau prie nenatūralaus prausiklio... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 22:05)
O kuri sampuna labiau rekomenduotumet is Lavera, sukrentantiem, ploniem plaukam?  4u.gif

As rekomenduociau Lavera su apelsinais, jis purinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2009 08 20, 18:07)
su prausiklio užsakymu (iš ZKnaturals) gavau laveros kremo su alijošium mėginukų. Šiaip kremas gerai susigėrė, lengvas, skaniai kvepia, bet nuo jo truputį pabėrė, ar poros staigiai užsikimšo, nesupratau, bet daugiau testuot nebesinori.
O basis linijos prausiklis man kemša poras, bet draugas, turinis itin jautrią odą naudoja su džiaugsmu  biggrin.gif likau prie nenatūralaus prausiklio...  rolleyes.gif

kemsa poras blink.gif cia kalba eina apie 2in1? uzsisakiau as jy prisiskaiciu geru atsiliepimu, bet to ir bijojau,kad tik poru nekismtu doh.gif
o kaip kitom misriaodem tas prausiklis?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 20, 21:06)

labai gerai biggrin.gif Nieko nekemša, naudoju su malonumu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 20, 22:06)
kemsa poras  blink.gif cia kalba eina apie 2in1? uzsisakiau as jy prisiskaiciu geru atsiliepimu, bet to ir bijojau,kad tik poru nekismtu  doh.gif

pas mane labai keista oda, galbūt tau net labai tiks 4u.gif
Atsakyti