Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 09:54)
na ka gi, isbandziau Laveros savaimini pagaliau  smile.gif  sakyciau netgi labai patiko..

Smagu, kad ne tik man patinka bigsmile.gif thumbup.gif Man tiek kvapas, tiek spalva tiesiog thumbup.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 30, 13:23)
o tai veidui tas Laveros savaiminis nelabai? g.gif

Vienas Laveros skirtas tik veidui, o kitas - ir kūnui, ir veidui. Tai kaip suprantu, tiek Palomina, tiek aš turim pastarąjį. Na tai galiu užtikrinti, kad veidui tikrai tinka ir porų kimšimo nepastebėjau. Tiesiog prieš tai reikia labai gerai nusiprausti ar nusišveisti veiduką (kaip ir visą kūną prieš tepantis) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 30 kovo 2009 - 17:01
QUOTE(Sultry @ 2009 03 28, 18:37)

lavera savaiminio idegio kremas- spalva duoda nebloga,tik palaukt valandele kita reikia. issitepus atsiranda kazkiek soliariuminio kvapo,bet  jis pakenciamas  ax.gif  tik man tepant visad nagu odeles perruduoja. dbr sakiau bandysiu jas primaitint aliejumi labai pries tepant savaimini(sm rekomendacija), gal tada neberuduos taip.

isbandziau sm rekomendacija del nagu odeliu - thumbup.gif issprendziau savo pagrindine beda del savaiminio idegio kremu biggrin.gif

jauciu, reiks greit antra tubele kremo pirkt blush2.gif
Atsakyti
O man labai patiko Lavera Styling Mousse wub.gif Gal vos riebina plaukus, bet pas mane gana riebus, tai normaliems manau butu isvis liux ax.gif
user posted image

Dantų pasta basic sensitive mėtinė patiko, tik gal kiek trūksta gaivumo(aštrumo) g.gif
Lūpų balzamas su vyšniomis šiemet liks nesibandytas ir neišpakuotas doh.gif nes vasarai man tokių dalykų nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 15:00)
jauciu, reiks greit antra tubele kremo pirkt  blush2.gif

Aš jau irgi daugiau nei pusę išnaudojau, tai tikrai antrą imsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 15:00)
isbandziau sm rekomendacija del nagu odeliu -  thumbup.gif  issprendziau savo pagrindine beda del savaiminio idegio kremu  biggrin.gif
jauciu, reiks greit antra tubele kremo pirkt  blush2.gif

cia pagal mano patarima? blush2.gif na, issitepti pries tai nagus ir odeles paprastu kremu blush2.gif
nes pati bandziau tik misisipej, o su savaiminiu dar ne ax.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 19:25)
Aš jau irgi daugiau nei pusę išnaudojau, tai tikrai antrą imsiu drinks_cheers.gif

nu baigiat mane itikint biggrin.gif vis ziuriu ziuriu i ji rolleyes.gif

siuo metu laukiu laveros nuo saules su spf, bet kol kiek idegsiu, turbut reiks su savaiminiu truputi pasitepliot ax.gif unsure.gif

o sakykit, tas savaiminis ar labai tepa sviesius rubus unsure.gif ar tolygiai plaunasi unsure.gif
Atsakyti
Dar pamirsau, kad turiu kokosini dezodoranta ax.gif mano patarimas-jei laikotes dietos ir megstat saldziai- geriau nepirkti biggrin.gif kvapas tooooks wub.gif kokosiniai ir vaniliniai sausainiai wub.gif
Prakaita tai atlaiko vidutiniskai..as nelabai prakaituoju, tai kol ne vasara -normaliai rolleyes.gif
Is naturalaus ne labai ko ir tikejausi ax.gif
Atsakyti
man labai patiko Laveros basis serijos plaukų kaukė 4u.gif Bijau ką ir sakyti, bet po pirmojo karto ji man vienareikšmiškai geresnė už Sante Briliant Care tongue.gif Pastaroji taip primaitina plaukus, kad paskui man jie liksavo nutįsę, sukritę sad.gif O po šito gėrio atsiranda žvilgesys, apimtys, plaukai purūs, žodžiu, likau be galo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau šitą rinkinuką- dušo žele ir kūno kremas. Tai dušo žele su bambukai fui schmoll.gif nei kvapo nei spalvos ir konsistencija kažkokia keista.
Weleda su šaltalankiais daug geresnė.

http://www.zknatural...ffer--537-p.asp
Atsakyti
ar ne Summer irgi kritikavo dušo želės konsistenciją? g.gif Gal Lavera jas tiesiog per trumpai maišo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 06, 09:43)
man labai patiko Laveros basis serijos plaukų kaukė  4u.gif Bijau ką ir sakyti, bet po pirmojo karto ji man vienareikšmiškai geresnė už Sante Briliant Care tongue.gif Pastaroji taip primaitina plaukus, kad paskui man jie liksavo nutįsę, sukritę sad.gif O po šito gėrio atsiranda žvilgesys, apimtys, plaukai purūs, žodžiu, likau be galo patenkinta  thumbup.gif

turi omenyje butent kauke, taip? as kaip tik mastau apie sante ar dar kazka pan g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 09:46)
ar ne Summer irgi kritikavo dušo želės konsistenciją?  g.gif Gal Lavera jas tiesiog per trumpai maišo biggrin.gif

as ir turiu rinkinuka, tik maniskis vaniles ir kokosu, na, tai kvapas pasakiskas wub.gif viskas tvarkoj, jokiu priekaistu tikrai neturiu, tik duso zele sakyciau nera labai taupi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 07 balandžio 2009 - 10:14
QUOTE(katutis @ 2009 04 06, 09:43)
man labai patiko Laveros basis serijos plaukų kaukė  4u.gif Bijau ką ir sakyti, bet po pirmojo karto ji man vienareikšmiškai geresnė už Sante Briliant Care tongue.gif Pastaroji taip primaitina plaukus, kad paskui man jie liksavo nutįsę, sukritę sad.gif O po šito gėrio atsiranda žvilgesys, apimtys, plaukai purūs, žodžiu, likau be galo patenkinta  thumbup.gif

katuti, gal gali nuorodele imest blush2.gif labai sudomino ta kauke bigsmile.gif
mamai uzsakiau sante briliant care, remdamasi merginu atsiliepimais ax.gif tai mama labai patenkinta thumbup.gif savo "kudiem" plaukam net nebandziau, nes kai jai patinka, tai man buna tragedija doh.gif Man reikia, kad purintu ir per daug nesvelnintu, nes ir taip svelnus, net suku nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 07, 10:13)
turi omenyje butent kauke, taip?

maniskis vaniles ir kokosu, na, tai kvapas pasakiskas wub.gif viskas tvarkoj, jokiu priekaistu tikrai neturiu, tik duso zele sakyciau nera labai taupi g.gif

aha, būtent kaukę 4u.gif

įsivaizduoju, kas ten per gėris biggrin.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 07, 10:32)
katuti, gal gali nuorodele imest blush2.gif

štai šičia drinks_cheers.gif

aš irgi norėjau lengvesnės artilerijos ir grynai intuityviai ant šitos priemonės patraukė ax.gif Ji perdaug nesušvelnina, nesuglotnina plaukų, bet duoda jiems blizgesio, švelnumo, sveikumo, gyvumo smile.gif Užtepus ant plaukų kaukė tarsi susigėrė iškart, paskui gerai išsiplovė, palaikius 10 minučių smile.gif Ir kaina tokia nekandanti, sakyčiau wink.gif
Atsakyti