hmm, turbūt reiks ir man taip...
o kaip pati kaukė, patiko?
patiko, bet ir dėjau ją dar tik kartą - kaukės debiutas sutapo su baisiu akių uždegimu, tai asociacijos liko baugokos, kol pasimirš Jinai gerai drėkina, nėra kibi ir gerai nusiplauna. Tikrai, reiks šįvakar užsidėti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 14, 20:14)
tada reiks irasyt i pirkinuku sarasa, bet veleniam pirkimui, nes kol kas dar turiu mangu kaukes, idomu, kaip kondicionierius? gal kas esat bande?
turiu ta kondicionieriu is basis sensitive, bet vis bandaut pribaigt atidarytas pakuotes, kad sita galeciau bandyt na, bet artimiausiu metu jau zadu isbandyt, nes atsargos kaip ir apmazejo
Linutiaa, special treatment ir kondicionierius yra du skirtingi dalykai
Basis sensitive kondicionierius
Basis sensitiv "Special treatment" kauke
Kondicionierius pasirode vienas is riebiausiu, kokius teko bandyti, taciau visiskai neapsunkina plauku, tokie svelnus jie po to buna
O kauke irgi labai patinka, visai neseniai pirma karta nusipirkau ja. Po jos plaukai tokie "pilni" jauciasi iki galiuku, labai svelnus, lengvuciai (svelnesni nei po kondicionieriaus). Patiko labiau uz roziu kauke, pastaroji plauku nesusvelnindavo tiek, kiek noreciau, o special treatment kaukes poveikis panasus i kokosu aliejaus
Basis sensitive kondicionierius
Basis sensitiv "Special treatment" kauke
Kondicionierius pasirode vienas is riebiausiu, kokius teko bandyti, taciau visiskai neapsunkina plauku, tokie svelnus jie po to buna
O kauke irgi labai patinka, visai neseniai pirma karta nusipirkau ja. Po jos plaukai tokie "pilni" jauciasi iki galiuku, labai svelnus, lengvuciai (svelnesni nei po kondicionieriaus). Patiko labiau uz roziu kauke, pastaroji plauku nesusvelnindavo tiek, kiek noreciau, o special treatment kaukes poveikis panasus i kokosu aliejaus
man apskritai toks įspūdis susidarė, kad basis linija tikrai verta dėmesio
pati dar galiu pagirt basis rankų kremą ir drėkinantį kūno losjoną abu tokie iš lengvesnių, bet puikiai drėkinantys, ir kvapas man labai patinka...
pati dar galiu pagirt basis rankų kremą ir drėkinantį kūno losjoną abu tokie iš lengvesnių, bet puikiai drėkinantys, ir kvapas man labai patinka...
QUOTE(emmute @ 2009 07 15, 12:27)
man apskritai toks įspūdis susidarė, kad basis linija tikrai verta dėmesio
mano vieni is megstamiausiu produktu yra is sios serijos
Drekinantis kuno losjonas man pasirode per lengvas, todel ketinu ateity isbandyti maitinanti. Ranku kremas man yra optimalus ekonomiskas variantas kasdienai, pakankamai drekina ir nebrangus labai, didelis kiekis. Intensyviai ranku prieziurai renkuosi vistik kitokius kremukus.
Emmute, gal pagaliau ta Lavera pudra isbandei ir gali ka pasakyt. Baisiaia idomi ji man
QUOTE(gatinha2 @ 2009 07 15, 13:48)
Emmute, gal pagaliau ta Lavera pudra isbandei ir gali ka pasakyt. Baisiaia idomi ji man
vienąkart tik tepiaus, tai nelabai ką dar galiu pasakyt. Man pasirodė tokia iš lengvesnių, vidutiniškai maskuojanti, pasiskirsto normaliai. Gal labiau į kremą su spalva panaši, nežinau kam nereik maskavimo didelio, manau, verta išbandyt
dėl laikymosi, blizgėjimo irgi nežinau, nes ilgai su ja nebuvau, o ir ant viršaus tepiaus dr.Hauschkos birią pudrą.
QUOTE(vitalijas @ 2009 07 02, 09:33)
Ar čia tas pats kremas? Klausiu, nes pakuotė kitos spalvos
Ar jis lengvas ant veido? Vasarą neatrandu jokio tinkamo kremo, net weledos drėkinamasis su vilkdagiais perriebus
QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 17:55)
Ar jis lengvas ant veido? Vasarą neatrandu jokio tinkamo kremo, net weledos drėkinamasis su vilkdagiais perriebus
as irgi lengvu kremu megeja, nes dauguma per riebus, bet vilkdagiu tikrai lengvas pasirode, bet man kitais atzvilgiais netiko. Gal nereikalauja oda kremo is vis? Jei nereikia, tai nenaudokit tik tam, kad naudot
O kuri sampuna labiau rekomenduotumet is Lavera, sukrentantiem, ploniem plaukam?