Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 18:13)
na,kiek esu patyrus,tai savaiminio idegio  ir su spf kremai yra sunkesni. gal kas ir moksliskiau paaiskint gali,kuris ten ju elementas yra labiau kemsantis. kremuose su spf berods nuo mineraliniu filtru taip buna  blush2.gif
nuo saules saugot reikia,tai nors  ir kemsa naudoju su spf  doh.gif
Natura siberica su spf suejo kulnam,nes baisiai kimso.
dbr turiu is KN italu firmos su spf. kentet galima,kas veida liecia. kaip apsaugai-jokiu priekaistu kol kas.
dar dbr mini Aubrey organics su spf 15 pirkau,reiks bandyt.

o savaiminio idegio pastebejau,kad lavera veidui ir kunui skirtas kemsa maziau nei tarkim 'sintetiniai visiskai'. bet vis tiek truputi kemsa  ax.gif  gal skirtas vien veidui bus geresnis. nepabandziusios nesuzinosim smile.gif

taip, gali kimsti pats filtras, bet galvoju gal dar nuo kremo bazes priklauso g.gif gal labai riebi baze g.gif pvz. kai naudojau kazkada sintetini su spf, nieko nekimso smile.gif O aubrey su zaliaja arbata kimso... nors kaip sakiau, gal dar prausiklis per riebus buvo. Zodziu vasara ipuseja, o as dar nepriejau prie kremo su spf blush2.gif biggrin.gif
Is KN tai ten apsauga labai maza, neapsimoka pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 10, 20:17)
taip, gali kimsti pats filtras, bet galvoju gal dar nuo kremo bazes priklauso  g.gif  gal labai riebi baze  g.gif  pvz. kai naudojau kazkada sintetini su spf, nieko nekimso  smile.gif  O aubrey su zaliaja arbata kimso... nors kaip sakiau, gal dar prausiklis per riebus buvo. Zodziu vasara ipuseja, o as dar nepriejau prie kremo su spf  blush2.gif  biggrin.gif 
Is KN tai ten apsauga labai maza, neapsimoka pirkt  blush2.gif

as kaip tik ta linija su zalia arbata uzpirkau mini pakuotes.negasdinkit lotuliukas.gif

del KN kremo,taip,spf per mazas, bet as nenudegu, tai man uzteks,sakiau,nuodemiauju sia vasara, noriu idegt blush2.gif nes su weleda su spf 20,tai sunkiai idegdavau,tekdavo 'simuliuot' ir nesitept ,kad pvz kojas idegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 19:03)
as kaip tik ta linija su zalia arbata uzpirkau mini pakuotes.negasdinkit  lotuliukas.gif

del KN kremo,taip,spf per mazas, bet as nenudegu, tai man uzteks,sakiau,nuodemiauju sia vasara, noriu idegt  blush2.gif nes su weleda su spf 20,tai sunkiai idegdavau,tekdavo 'simuliuot' ir nesitept ,kad pvz kojas idegt  biggrin.gif

visai nenoriu gasdinti biggrin.gif kiekvieno oda skirtinga, poreikiai skirtingi, tai galbut tai taps tobulu kremu mirksiukas.gif Labai idomu butu Aubrey temoj isgirsti atsiliepimus apie prausikli ir kauke tos linijos 4u.gif Kas ten dar ieina, pamirsau blush2.gif Kremas, prausiklis ir kauke.. gal valiklis makiazui? g.gif
Gaila, kad dingo weledos kremai, noreciau isbandyt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 13:00)
nebijot,kad kasdien naudojant poras uzkimsit ( pastebiu ta tiek su savaiminiais ,tiek su spf kremais)? kokia jusu oda? o gal jau turit ir galit pasakyt,kemsa ar ne? smile.gif) 4u.gif

drinks_cheers.gif Kaip pirstu i aki doh.gif
Kaip tik uzsukau pasibedavoti, kai pradejau Lavera naudoti, pradejo spuogiukai kilti, kuriu simtas metu kaip neturejau.
Ir sukau galva, nuo ko jie...... Ar Laveros Calendulos serija per mazai valo, ar EM pudra uzkimso poras g.gif O pasirodo cia idegio kremukas savo rankas prikiso .....
O toks smagus dalykelis pasirode ....
Ne i tema, o MADAROS saules ir menulio kremai nekemsa poru ? Gal kas zinot ? bigsmile.gif
Atsakyti
as tai netepu veido Laveros savaiminiu.. veidui turiu Sante palaipsniui suteikianti idegi..
o va kunui, Laveros saviminis super thumbup.gif vakar issitepiau, tai siandien graziai parudavus ax.gif o jau kvapas koks liuksiskas wub.gif

QUOTE(vitalijas @ 2009 07 13, 16:30)
Ne i tema, o MADAROS saules ir menulio kremai nekemsa poru ? Gal kas zinot ? bigsmile.gif

man tai nekemsa.. na bent jau nepastebejau, kad oda kimstusi labiau, nei kemsasi nenaudojant sito kremo..
Atsakyti
Katuti,
ar galetum parasyti (jau po ilgesnio naudojimo), kuri visgi kauke (nors laveros ten kondicionierius jauciu) plaukus lengvesnius, nesusiplojusius palieka, ar laveros roziu kauke ar basis sensitive kondicionierius?
Atsakyti
mano subjektyviu vertinimu, vistik Basis duoda kiek daugiau lengvumo, purumo, rožių daugiau pamaitina plauką. Bet nei dėl vieno iš ryto neteko verkti, kad plaukai sukritę, prilipę 4u.gif

atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 14, 20:03)
mano subjektyviu vertinimu, vistik Basis duoda kiek daugiau lengvumo, purumo, rožių daugiau pamaitina plauką. Bet nei dėl vieno iš ryto neteko verkti, kad plaukai sukritę, prilipę  4u.gif

atsakiau biggrin.gif

aciu biggrin.gif 4u.gif bet as teisi, kalba ejo apie basis sensitive kondicionieriu, taip? nes maciau dar kazkoks yra, kaip special treatment.
Atsakyti
čia ir yra Special Hair Treatment drinks_cheers.gif Naudojam su MB ir abiems patinka tiek jo kvapas, tiek poveikis plaukams 4u.gif Tikrai nėra, kad jis apsunkintų, primaitintų be ribų plauką, tikrai pirkčiau antrą kartą jį ax.gif
Papildyta:
dar Basis serija gera sutaupymui - jei norėsi dalintis su TB, tai bus paprasčiau tokią tūbelę paduot, o ne su rože biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 14, 20:10)
čia ir yra Special Hair Treatment  drinks_cheers.gif Naudojam su MB ir abiems patinka tiek jo kvapas, tiek poveikis plaukams  4u.gif Tikrai nėra, kad jis apsunkintų, primaitintų be ribų plauką, tikrai pirkčiau antrą kartą jį  ax.gif

tada reiks irasyt i pirkinuku sarasa, bet veleniam pirkimui, nes kol kas dar turiu mangu kaukes, idomu, kaip kondicionierius? g.gif gal kas esat bande? rolleyes.gif
Atsakyti
dar vienas klausimas katučiui biggrin.gif

kiek pamenu, turėjai rožių veido kaukę ir ruošeis perpilt į patogesnį indelį, ką gero sugalvojai? 4u.gif aš nieko nesugalvoju unsure.gif o pakelį gaila man atidaryt, dabar kai šilta dar mažiau jos reik... į mažą indelį (mėginukų) irgi kažin kaip, kažkada nešiojau taip rankų kremo įsipylus, tai greit nemalonus kvapas atsirado, nors gal čia nuo dažno atidarinėjimo g.gif
Atsakyti
išsprendžiau klausimą labai paprastai - atsidariau, vieną kartą veidą patepiau, o kas liko perpyliau į KN mažą baltą užsukamą induką, į kurį supilami lūpų balzamai. Kaip tik ir sutilpo biggrin.gif Stipriai užsukau ir laikosi kuo puikiausiai wink.gif
Atsakyti