Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(vitalijas @ 2009 07 02, 09:33)
vietoje kremo reiketu bandyti ar "moisturising fluid" - jo pats pavadinimas sako, kad turetu buti lengvesnes konsistencijos nei kremas. Ir imti arna Aloe Vera, arba Mint.
Bet kol kas vietoj kremo manau isigyti
user posted image

o cia kremas su spalva, ar palaipsniui idegi duodantis kremas? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 07 02, 13:36)
o cia kremas su spalva, ar palaipsniui idegi duodantis kremas? 4u.gif  4u.gif

cia palaipsniui suteikiantis idegi
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2009 07 02, 08:33)
vietoje kremo reiketu bandyti ar "moisturising fluid" - jo pats pavadinimas sako, kad turetu buti lengvesnes konsistencijos nei kremas. Ir imti arna Aloe Vera, arba Mint.

esu bandzius fluidus, mano odai nepatinka, nors gal ne pacioj konsistencijoj esme, o gamintojame, kuris ji gamina...santes pvz. nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Pradejau naudoti Laveros pasta, nzn, ar cia kazkas su mano dantimis pasidare, ar kas, labai truksta tokio slidumo, atrodo lyg blogai nuvalytu, dantys siurkstus lieka, labai greitai vel apsinesa, norisi dar tada su kazkuo persivalyt g.gif
Atsakyti
paprastutės tos pastos, bet man jos geros pasirodė smile.gif MB naudoja dabar tik jas, mėlynąją konkrečiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 09, 14:45)
Pradejau naudoti Laveros pasta, nzn, ar cia kazkas su mano dantimis pasidare, ar kas, labai truksta tokio slidumo, atrodo lyg blogai nuvalytu, dantys siurkstus lieka, labai greitai vel apsinesa, norisi dar tada su kazkuo persivalyt g.gif

Va va ir man to iš šios pastos trūksta. Aiškiai aprašei. Išbandžiau tik mėtinę, bet įdomu ar ir kitos tokios pačios. Jei taip, kitų nė nebandysiu.
Ką tik pas mane buvo Diana-Kaunas, tai įpylė pamėginimui Laveros apelsinų purinantį šampūną, gal kam teko naudoti tokį, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 09 liepos 2009 - 14:00
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 09, 14:59)
Ką tik pas mane buvo Diana-Kaunas, tai įpylė pamėginimui Laveros apelsinų purinantį šampūną, gal kam teko naudoti tokį, kokie atsiliepimai?

Man teko ax.gif dabar turiu. Man tai labai patinka. Plaukus purina, bet kartu ir minkštus, švelnius palieka. Dar kartą kartočiau, kas yra reta su šampūnais man ( bet čia iš dalies ir dėlto, kad maga vis naujus išbandyti blush2.gif ). Kai pabandysi, savo įspūdžius parašyk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 09, 14:59)
Va va ir man to iš šios pastos trūksta. Aiškiai aprašei. Išbandžiau tik mėtinę, bet įdomu ar ir kitos tokios pačios. Jei taip, kitų nė nebandysiu.

pas mane irgi butent metine.
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2009 07 02, 10:33)
Lavera veido savaiminis
user posted image

nebijot,kad kasdien naudojant poras uzkimsit ( pastebiu ta tiek su savaiminiais ,tiek su spf kremais)? kokia jusu oda? o gal jau turit ir galit pasakyt,kemsa ar ne? smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 07 09, 17:29)
norejau isbandyt, bet va jau praejo noras g.gif  blush2.gif

nepabandysi - nesužinosi, ar tau tinka wink.gif Kartas nuo karto pastas reikia pakeisti. Pati dabar pakeičiau Druide vaikišką į Laveros mėlynąją ir tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 12:00)
nebijot,kad kasdien naudojant poras uzkimsit ( pastebiu ta tiek su savaiminiais ,tiek su spf kremais)? kokia jusu oda? o gal jau turit ir galit pasakyt,kemsa ar ne? smile.gif) 4u.gif

o kodel turetu uzkimsti? nuo to kad su tan efektu? g.gif Kaip tada oda nuo saules saugot, jei spf kemsa? unsure.gif Man irgi nevisi tinka, net nezinau kuom cia patepus ta veida unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 10, 20:07)
o kodel turetu uzkimsti? nuo to kad su tan efektu?  g.gif  Kaip tada oda nuo saules saugot, jei spf kemsa?  unsure.gif  Man irgi nevisi tinka, net nezinau kuom cia patepus ta veida  unsure.gif

na,kiek esu patyrus,tai savaiminio idegio ir su spf kremai yra sunkesni. gal kas ir moksliskiau paaiskint gali,kuris ten ju elementas yra labiau kemsantis. kremuose su spf berods nuo mineraliniu filtru taip buna blush2.gif
nuo saules saugot reikia,tai nors ir kemsa naudoju su spf doh.gif
Natura siberica su spf suejo kulnam,nes baisiai kimso.
dbr turiu is KN italu firmos su spf. kentet galima,kas veida liecia. kaip apsaugai-jokiu priekaistu kol kas.
dar dbr mini Aubrey organics su spf 15 pirkau,reiks bandyt.

o savaiminio idegio pastebejau,kad lavera veidui ir kunui skirtas kemsa maziau nei tarkim 'sintetiniai visiskai'. bet vis tiek truputi kemsa ax.gif gal skirtas vien veidui bus geresnis. nepabandziusios nesuzinosim smile.gif
Atsakyti