Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 23:57)
gal dėl to kokosų sulfato?  g.gif

Turbūt kad dėl jo, bet mano plaukams jis ,,nepiktas'' atrodo g.gif
Atsakyti
Merginos, baisiausiai reikia jusu atsiliepimu apie Lavera Basis Moisturizing Day cream:
user posted image

Ar jis ne per sunkus misriaodems? Ar nekemsa poru? Gerai susigeria?

Man ta basis serija atrodo skirta sausai jautriai odai, ar klystu? unsure.gif Ar galima toje linijoje misrios, riebios odos savininkems rasti savo produkta? 4u.gif

Labai lauksiu bet kokiu ziniu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandėt aloe seriją? ax.gif
yra pienelis, tonikas ir du veido kremai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 12, 14:20)
nes kaip rašiau, man neblogai pasausina odą ( veidą turiu galvoj )  doh.gif

Kad žiūriu kone visi natūr. apsauginiai kremai pasausina truputuką g.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 19, 13:50)
Nusipirkau Laveros purškiamą plaukų fiksatorių (150 ml), kartą pabandžiau ir stovi (pas mane ploni plaukai ir be fiksatoriaus gražiau atrodo nei su juo)

Manęs irgi nežavi pernelyg ax.gif Labai retai naudoju jį, atradau, kad garbanoms formuoti neblogai tinka kokosų aliejus smile.gif Drėgnus galus pamaigau (mano plaukai banguoti), tai tikrai užsifiksuoja bangelės ax.gif Tik reik mokėt nepadaugint, o tai jau irgi iš meno srities biggrin.gif

QUOTE(begike @ 2009 06 24, 19:22)
butu gerai jei kas parasytu ar buna meginiu laveros kremu, prausikliu..

Laveros oficialioje svetainėje mačiau, kad šviežiai išleista serija kai kurių produktų mini pakuotėse (nuo 5 ml). Būtent užkliuvo akis už rožių serijos veidui ir šampūnų. Manau yra ir daugiau produktų.

Šiaip aš visuomet iš Biologisch gaunu Laveros mėginukų (1,5-5 ml), vis įmeta ką nors smagaus pasibandymams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 28, 10:31)
Šiaip aš visuomet iš Biologisch gaunu Laveros mėginukų (1,5-5 ml), vis įmeta ką nors smagaus pasibandymams smile.gif

kiek ziuriu, matau tik roziu kauke veidui mini pakuoteje unsure.gif
Man labai idomu aloe vera skaitosi sausai odai ar riebesnei doh.gif vienur raso ant riebiai odai skirtu produktu kad su aloe, kitur - ant sausai doh.gif
Papildyta:
o is cia niekas nebandete siustis? http://www.bce-europ...x.php?cPath=280 Kai kazkada skaiciavau, siuntimas berods apie 10 Lt gaunasi.. galiu ir klysti, nes daug kur ziurejau, gal sumaisiau...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 28, 15:07)
kiek ziuriu, matau tik roziu kauke veidui mini pakuoteje  unsure.gif 
Man labai idomu aloe vera skaitosi sausai odai ar riebesnei  doh.gif  vienur raso ant riebiai odai skirtu produktu kad su aloe, kitur - ant sausai  doh.gif
Papildyta:
o is cia niekas nebandete siustis? http://www.bce-europ...x.php?cPath=280  Kai kazkada skaiciavau, siuntimas berods apie 10 Lt gaunasi.. galiu ir klysti, nes daug kur ziurejau, gal sumaisiau...

senajame zknatural puslapyje siuntimas vis dar nemokamas
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 28, 15:07)
aloe vera skaitosi sausai odai ar riebesnei  doh.gif  vienur raso ant riebiai odai skirtu produktu kad su aloe, kitur - ant sausai  doh.gif
Papildyta:

kiek suprantu, aloe vera skirta riebiai odai.

QUOTE(Rita @ 2009 06 28, 23:02)
na nežinau, šita akcija jau seniai tęsiasi, atsidarė nauja svetainė, ten jos nebėra, o šitoj taip ir liko, pabandžiau sudėti prekes į krepšelį - vis dar galioja  smile.gif

paziurekit aditdziai kainas senojoje ir naujojoje svetaineje - zknatural. Senojoje kainos zymiai didesnes, bet siuntimas nemokamas. O naujojoje - mazesnes kainos, bet mokamas siuntimas. Bet pasirinkus valiuta zl ar usd gaunasi geros kainos, beveik tas pats kas biologisch24. o siuntimas apie 10 zl, tai maziau nei 10 lt.

Uzsisakiau pirma siuntini is Laveros- Calendulos rinkini misriai odai - tonika, krema, sveiciamaji geli ir paprasta geli. Ir vaikams dantu pastos biggrin.gif Tai isbandysiu vakare.
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2009 06 29, 18:21)
kiek suprantu, aloe vera skirta riebiai odai.
Uzsisakiau pirma siuntini is Laveros- Calendulos rinkini misriai odai -  tonika, krema, sveiciamaji geli ir paprasta geli. Ir vaikams dantu pastos  biggrin.gif  Tai isbandysiu vakare.

velnias ji zino g.gif informacija kazkokia priestaringa g.gif

Lauksiu atsiliepimu apie ta rinkini, nes pati vis apie ji pasvajoju ax.gif smile.gif Nepamirskit parasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu pagirti skysta muila, tiek as, tiek mb likom patenkinti, mb jau praso dar jam viena nupirkt, o tai jau daug reiskia biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau Calendula serija veidui. Viskas labai skaniai kvepia, veidas toks atsigaves atrodo. biggrin.gif Placiau :
1. Sveitiklis. Labai jo mazai - 30 ml, labai jautriai odai ali netikti, nes persiku kauliuku gabaliukai braizosi gana smarkiai.
2. prausimosi zele - gera.
3. Tonikas - ok - bet irgi mazokai lotuliukas.gif
4. Balansuojantis kremas - nepatiko. Per riebus. Naudosiu gal tik karta per savaite arba pasliksiu ziemai.

Gavau meginuka "self tanning cream", tai labai patiko thumbup.gif Lengvos konsistencijos, graziai oda atrodo.

Galvoju, kad vietoj kalenduos balansuojancio kremo reiketu pirkti Aloe Vera moisturing fluid. Gal kas turit ir galit pamentuoti ?

Begike, susimaisiau, Laveros MINT serija yra skirta riebiai odai, o serija Aloe VEra - jautriai.
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2009 07 01, 09:46)
isbandziau Calendula serija veidui. Viskas labai skaniai kvepia, veidas toks atsigaves atrodo.  biggrin.gif  Placiau :
1. Sveitiklis. Labai jo mazai - 30 ml, labai jautriai odai ali netikti, nes persiku kauliuku gabaliukai braizosi gana smarkiai.
2. prausimosi zele - gera.
3. Tonikas - ok - bet irgi mazokai  lotuliukas.gif 
4. Balansuojantis kremas - nepatiko. Per riebus. Naudosiu gal tik karta per savaite arba pasliksiu ziemai.

Gavau meginuka "self tanning cream", tai labai patiko thumbup.gif Lengvos konsistencijos, graziai oda atrodo.

Galvoju, kad vietoj kalenduos balansuojancio kremo reiketu pirkti Aloe Vera moisturing fluid. Gal kas turit ir galit pamentuoti ?

Begike, susimaisiau, Laveros MINT serija yra skirta riebiai odai, o serija Aloe VEra - jautriai.

laukiu siu atsiliepimu drinks_cheers.gif gaila, kad netiko kremas unsure.gif o atrodo turejo toks lengvas buti unsure.gif Tai jauciu kitos linijos irgi bus panasaus riebumo, lengvesniu nerasiu unsure.gif Ir Logonos man visi tokie riebus kremai atrodo, netiko irgi misriai odai skirtas, per riebus schmoll.gif
O del aloe vera toks dalykas... g.gif Kai raso jautriai odai, tai dazniausia taiko i sausa oda, nes ji buna jautri ir kremas buna riebokas doh.gif tai as ir bijau dabar tokius bandyt, jauciu netiks. doh.gif
Atsakyti
vietoje kremo reiketu bandyti ar "moisturising fluid" - jo pats pavadinimas sako, kad turetu buti lengvesnes konsistencijos nei kremas. Ir imti arna Aloe Vera, arba Mint.
Bet kol kas vietoj kremo manau isigyti
user posted image
Atsakyti