Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 09, 16:16)
gundot cool.gif  biggrin.gif
--
papasakokit apie ju kvapus, mazdaug kokie, saldus, gaivus 4u.gif

Sakyčiau švelnus migdolų kvapas, maloniai saldus, neįkyrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 11, 14:57)
Sakyčiau švelnus migdolų kvapas, maloniai saldus, neįkyrus  4u.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po kiekvienu apibūdinimu cool.gif sekantį kartą tikrai griebsiu ir ne vieną tongue.gif

ką dar turim iš laveros g.gif
dantų pastą šitą unsure.gif nu skonis neypatingas, tas sūrumas man feee, bet kentėt galima tongue.gif

mangų kaukė plaukams bigsmile.gif niu nieko, plaukas džiaugiasi cool.gif
ir nuo saulės pradedam teptis tuo , tuo ir šituo unsure.gif
dar nelabai ką galiu pasakyti kimba saulė ar ne unsure.gif
tas vaikiškas purškalas tepasi gan lengvai , o va tie kiti tai sunkiau ir sakyč truputį sausina odelę unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 11, 17:25)
drinks_cheers.gif  pasirašau po kiekvienu apibūdinimu  cool.gif  sekantį kartą tikrai  griebsiu ir ne vieną  tongue.gif

ką dar turim iš laveros  g.gif 
dantų pastą šitą  unsure.gif  nu skonis neypatingas, tas sūrumas man feee, bet kentėt galima  tongue.gif

mangų kaukė plaukams  bigsmile.gif  niu nieko, plaukas džiaugiasi  cool.gif
ir nuo saulės pradedam teptis tuo , tuo ir šituo   unsure.gif
dar nelabai ką galiu pasakyti kimba saulė ar ne  unsure.gif
tas vaikiškas purškalas tepasi gan lengvai , o va tie kiti tai sunkiau ir sakyč truputį sausina odelę  unsure.gif

perskaiciau zodi sūrumas ir vos nenuvirtau nuo kedes blink.gif kur jus ten ta suruma isragaujat? blush2.gif
jau antra pasta 'valgau' tokia pacia.eilinis svelnus metos skonis rolleyes.gif

ir dbr jau siaip pasmalsausiu..o kam jum net trys apsaugos priemones? na suprantu,vienas sau,vienas beibiui..o trecia kam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 16:42)
perskaiciau zodi sūrumas ir vos nenuvirtau nuo kedes  blink.gif  kur jus ten ta suruma isragaujat?  blush2.gif
jau antra pasta 'valgau' tokia pacia.eilinis svelnus metos skonis  rolleyes.gif

Oi, ne. Aš ją prieš tris dienas pirmą kartą išbandžiau šią pastą ir iškart pajutau sūrumą. Netgi pakankamai intensyvų ax.gif. Nors, su kiekvienu dantų valymu tą sūrumą vis mažiau jaučiu, tačiau pirmąjį įspūdį tikrai prisimenu. Neįtiko man ši pasta, jau noriu greičiau ją išbaigti ir pulti prie Haukos arba Weledos smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 11 birželio 2009 - 15:54
QUOTE(fishke @ 2009 06 11, 15:25)
nu skonis neypatingas, tas sūrumas man feee, bet kentėt galima  tongue.gif

tas vaikiškas purškalas tepasi gan lengvai , o va tie kiti tai sunkiau ir sakyč truputį sausina odelę  unsure.gif

aš jokio aiškaus sūrumo nejaučiu, man tokia tradicinė dantų pasta. Sakyčiau, nuo tokios ir reikia pradėti pradedant rinktis natūralias priemones wink.gif

vaikiškas tikrai tepasi maloniai, plius, neturi kvapo. Nusipirkom butelį ir džiaugiamės biggrin.gif Dar - šitas nekemša porų. Jis lengvai taip nugula ant veido ir atlieka savo darbą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 17:06)
dar karta mintyse plumptelejau nuo kedes  blink.gif  lotuliukas.gif  matyt, skonio receptoriai irgi pas zmones skirtingi...  biggrin.gif

Aš taip pat jaučiau lengvą sūrumą, vis dėl to sudėtyje, kaip pažiūrėjau, yra jūros druskos. Tačiau jis toks lengvas ir nežymus, tad kančių nesukėlė, nepalyginsi su Hauschkos citrinų-druskos pasta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 16:42)
perskaiciau zodi sūrumas ir vos nenuvirtau nuo kedes  blink.gif  kur jus ten ta suruma isragaujat?  blush2.gif

ir dbr jau siaip pasmalsausiu..o kam jum net trys apsaugos priemones? na suprantu,vienas sau,vienas beibiui..o trecia kam?  blush2.gif

na sūrumas toks vos juntamas, bet yra tongue.gif pirma pajutau mėtas, o paskui ir druska "parėjo" lotuliukas.gif nu bet nieko, valytis galima cool.gif

nu smalsaut netgi būtina moteroms bigsmile.gif ogis tais dviem kitais kremukais mudvi su mama tepliojamės pasikeisdamos tongue.gif

Oi, ne. Aš ją prieš tris dienas pirmą kartą išbandžiau šią pastą ir iškart pajutau sūrumą.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Sultry @ 2009 06 11, 17:06)
dar karta mintyse plumptelejau nuo kedes  blink.gif

hihihi.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 11, 18:07)
Aš taip pat jaučiau lengvą sūrumą, vis dėl to sudėtyje, kaip pažiūrėjau, yra jūros druskos. Tačiau jis toks lengvas ir nežymus, tad kančių nesukėlė, nepalyginsi su Hauschkos citrinų-druskos pasta doh.gif  biggrin.gif

na turbūt aš Hauschkos artimiausiu metu ir nebandysiu, nes šitos laveros skonio užtektinai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 11 birželio 2009 - 18:46
QUOTE(fishke @ 2009 06 11, 20:44)
na sūrumas toks vos juntamas, bet yra  tongue.gif  pirma pajutau mėtas, o paskui ir druska "parėjo"  lotuliukas.gif nu bet nieko, valytis galima cool.gif

nu smalsaut netgi būtina  moteroms  bigsmile.gif  ogis tais dviem kitais kremukais mudvi su mama tepliojamės pasikeisdamos  tongue.gif
drinks_cheers.gif

hihihi.gif
na turbūt aš Hauschkos artimiausiu metu ir nebandysiu, nes šitos laveros skonio užtektinai  cool.gif

4u.gif bandyk hauschkos kita pasta, neem & mint,jinai ner suri..na bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
katuti, saket pirkot kazkoki purskala su apsauga nuo saules spinduliu ax.gif ... gal galima paveiksleli ax.gif ir ar aukstas apsaugos faktorius?
labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ne jūs, o tu wink.gif

pirkom tokį neutral, tik SPF20, o ne 30 4u.gif Dar vakare patikrinsiu SPF smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 birželio 2009 - 13:15
QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 14:13)
pirkom tokį neutral, tik SPF20, o ne 30  4u.gif Dar vakare patikrinsiu SPF smile.gif

O kokio tipo čia priemonė, ta prasme ar purškiasi aliejus ar emulsija? Kaip susigeria?
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 12, 14:17)
O kokio tipo čia priemonė, ta prasme ar purškiasi aliejus ar emulsija? Kaip susigeria?

čia baltas kremukas mirksiukas.gif
o man dar klausimėlis g.gif kažin ar galima išsitepus apsauginiu kremu ant viršaus dar patepliot kad ir KN aliejų mišinuku unsure.gif ar nebus svietas sviestuotas? nes kaip rašiau, man neblogai pasausina odą ( veidą turiu galvoj ) doh.gif
Atsakyti