Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 21:31)
pati rožių kaukės veidui dar neišbandžiau, bet sesuo medetkų prausiklių veidui, kaip pati sako, liko nerealiai patenkinta. Kaip ir Summer ištyrė, jai taip pat jis kvepia apelsinais  wub.gif Prausia švelniai ir nepalieka tempimo jausmo  4u.gif

kazoki megini turejau medetku veido kremo, tai tikrai buvau nustebus, kai pauosciau biggrin.gif
Atsakyti
o gal turite atsiliepimu apie laveros drekinanti krema? kremas
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 27, 21:10)
kazoki megini turejau medetku veido kremo, tai tikrai buvau nustebus, kai pauosciau biggrin.gif

grynas Fantos kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 28, 10:27)
o gal turite atsiliepimu apie laveros drekinanti krema? kremas

As siuo metu naudoju toki krema ir man jis tikrai patinka. Mano oda normali, pasitepus lengvai susigeria, nelieka riebumo, bet jauciasi drekinimas. Ir kvapas wub.gif svelnus, bet labai malonus smile.gif Man sitas kremas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti skystu muilu su medetkomis ir šaltalankiais:

user posted image

(pirmas iš kairės)

Puikiai putoja, švelnaus kvapo ir nesausina odos - viskas, ko reikia iš muilo thumbup.gif

Kitą kartą būtinai norėsiu pabandyti tą kitą su migdolais smile.gif
Atsakyti
Merginos, o plaukams koki gera produkta laveros parekomenduotumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 09, 14:40)
Merginos, o plaukams koki gera produkta laveros parekomenduotumet?  g.gif

o ko konkreciau reik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 09, 14:48)
o ko konkreciau reik? smile.gif

Siaip kaukes noreciau, arba gero plauku puriklio - standintojo sukuosenai formuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 09, 15:38)
Siaip kaukes noreciau, arba gero plauku puriklio - standintojo sukuosenai formuoti  g.gif

As turiu mangu (ji dazytiems plaukams), man patinka, per daug nenusvelnina plauku, kazkiek ir purumo lieka (kas man ypac patinka) ir gerai padrekina, dar pliusas, kad labai labai taupi.
Berods katutis turi roziu (sausiems plaukams), esu keleta karteliu bandzius, tai irgi nebloga ispudi paliko.
Kvapai labai malonus wub.gif
Atsakyti
turiu Basis ir rožių -abi labai patinka smile.gif Mama turi mangų, nes po mažos pakuotės didelės prireikė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 09, 11:59)
Noriu pasidžiaugti skystu muilu su medetkomis ir šaltalankiais:

user posted image

(pirmas iš kairės)

Puikiai putoja, švelnaus kvapo ir nesausina odos - viskas, ko reikia iš muilo thumbup.gif

Kitą kartą būtinai norėsiu pabandyti tą kitą su migdolais smile.gif

Man su migdolais labai patiko thumbup.gif kai pirksiu sekantį kartą, imsiu 2-3 buteliukus, kad ilgam būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 09, 16:10)
Man su migdolais labai patiko  thumbup.gif  kai pirksiu sekantį kartą, imsiu 2-3 buteliukus, kad ilgam būtų  ax.gif

gundot cool.gif biggrin.gif
--
papasakokit apie ju kvapus, mazdaug kokie, saldus, gaivus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 birželio 2009 - 15:18