Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 16, 14:45)
aciu, gal ateity bandysiu  4u.gif
isbandziau laveros sveitikli kunui, visai nieko, man tik nepatinka, kad tas "muilas" isskysta ir kazkaip lieka tik tie grudeliai. Nors sveicia gerai, astrus grudeliai. Bet jei palyginus su weleda, man weledos labiau patiko, po jo oda svelnesne likdavo (nors kazkaip is pradziu nebuvau geros nuomones apie si sveitikli:geda2: )Va, kad taip sujungus weledos sveitiklio konsistencija, kvapa ir turi ir laveros grudelius, butu beveik tobulas sveitiklis rolleyes.gif

tik- beveik tobulas? biggrin.gif ko dar tada truktu? g.gif man laveros sveitiklio kvapas tai labai wub.gif ir sveicia gerai. weledos neturejau, tad negaliu palyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 16, 15:03)
tik- beveik tobulas? biggrin.gif ko dar tada truktu? g.gif man laveros sveitiklio kvapas tai labai wub.gif ir sveicia gerai. weledos neturejau, tad negaliu palyginti ax.gif

Lavera turi tik vieną šveitiklį kūnui, ar ne? - Lavera Body peeling luffa&jojoba 75ml ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 15, 13:34)
Gal kam teko bandyti riebiai odai priemones?

Šiuo metu naudoju mėtinį veido prausiklį, tai galiu pasakyt, kad visai nežavi manęs... Na, nupraust nuprausia, bet nesijaučia oda komfortiškai po to, vistik Dr. Hauschka CC man niekas neatstos doh.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 17, 21:11)
Lavera turi tik vieną šveitiklį kūnui, ar ne? - Lavera Body peeling luffa&jojoba 75ml ?  4u.gif

Dar yra vienos rūšies dušo želė su šveičiamosiom dalelėm, kur kas švelnesnė už Luffa šveitiklį. Nepamenu kaip vadinasi, lyg su citrina ir kiparisais ar kuom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 17 gegužės 2009 - 21:28
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 17, 21:11)
Lavera turi tik vieną šveitiklį kūnui, ar ne? - Lavera Body peeling luffa&jojoba 75ml ?  4u.gif

kiek zinau- taip, butent sita mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu rožių kaukę veidui rolleyes.gif Kai išbandysiu, parašysiu, kaip jinai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 22:43)
turiu rožių kaukę veidui  rolleyes.gif Kai išbandysiu, parašysiu, kaip jinai wink.gif

man tai labai patinka, puikiai drėkina thumbup.gif o jau kvepia wub.gif galėtų visos rožių priemonės taip kvepėt. Tiesa, aš jos nenuplaunu, vakare ploną sluoksnį patepu, po kiek laiko truputį servetėle nusausinu ir viskas. Nors kai susigeria, nelabai ten yra ką ir valyt, braukiant per odą jaučiasi tokie kaip rasos lašeliai, kurie vėl gi susigeria. Tikrai galiu tik pagirt šią kaukę, tik man, kaip nesunaudojančiai jos per vieną- du kartus, pakuotė nepatogi, galėtų būti kokia nedidelė tūbelė rolleyes.gif
Atsakyti
pakuotė tai ir man keista pasirodė g.gif Primečiau, kad gal didesnės nėra pardavime ar kaip smile.gif Bet per vieną- kitą kartą irgi nesunaudočiau, teks mąstyti, kur ją perpilti įmanoma smile.gif
Atsakyti
Lyg ir pepke (jei nemaisau g.gif) kazkada pirkiniu temoj prase atsiliepimu apie roziu kauke. Tai va vakar isbandziau, kol kas kazko toookio labai ispudingo nepastebejau blush2.gif kauke kaip kauke, plaukai svelnus kaip ir po kondicionieriaus, bet gal as ja per trumpai laikiau (truputuka skubejau)mastau.gif mano plaukai naturalus, nedazyti ax.gif bandysiu kita kart ilgiau laikyt.

o dar apie ta skrub'a, tai man kaip sakiau, beveik tobulas gaunasi, kai sumaisau ji su weledos duso kremu thumbup.gif . taip jis svelnesnis odai, o ir taupiau naudojasi, nes pakuote tai ne pati didziausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 27 gegužės 2009 - 17:38
QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 27, 18:37)
Lyg ir pepke (jei nemaisau g.gif) kazkada pirkiniu temoj prase atsiliepimu apie roziu kauke. Tai va vakar isbandziau, kol kas kazko toookio labai ispudingo nepastebejau blush2.gif kauke kaip kauke, plaukai svelnus kaip ir po kondicionieriaus, bet gal as ja per trumpai laikiau (truputuka skubejau)mastau.gif mano plaukai naturalus, nedazyti ax.gif bandysiu kita kart ilgiau laikyt.

taip as prasiau, dekui uz atsiliepima 4u.gif as turiu basis sensitive tai esu visai patenkinta, patinka, kad plaukai lieka svelnus, bet nesusmugdyti, galvoju ar dar ir rozes pabandyt ar ties sita ir apsistot ax.gif

o del scrub'o maisymo su duso zele tai visai nebloga mintis thumbup.gif
Atsakyti
Ir as su atsiliepimais smile.gif
isbandziau basis sensitiv cleansing milk 2 in1, pirmas ispudis neblogas, nors pripratau, kad hauschka turi ale tokius grudelius (atrodo tuomet lyg geriau odele nuvalo), tai prie sio kol kas reikia priprast smile.gif nu bet kas kas, bet kvapas pasakiskas wub.gif aisku, labai patogu, kad ir akiu tusa galima su tuo paciu nusivalyti (jau buvo aliejai siek tiek pabode ir kelioneje nepatogu), stebesiu toliau, kaip odele reaguos.
taip pat jau keleta karteliu naudojau laveros basis sensitiv metine pasta, kvapas man is pradziu buvo idealus bigsmile.gif maniau, kad ir toks skonis bus...deja, as labai megstu, kai valantis ir po jauciasi metine gaiva, tai siuo atvilgiu sakyciau hauschkos labiau jauciasi tas metinis skonis g.gif siaip paciam nuvalymui kaip ir neturiu priekaistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 27, 17:37)
kauke kaip kauke, plaukai svelnus kaip ir po kondicionieriaus,

o ko tu tikėjaisi? ax.gif Man tai labai patinka, kad atgaivina plaukus, o jie išlaiko savo apimtį - nes nuo Sante Brilliant Care man jie plodavosi prie galvos ir sugrįždavo į įprastą būvį tik po kelių plovimų smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 27, 18:52)
nu bet kas kas, bet kvapas pasakiskas wub.gif aisku, labai patogu, kad ir akiu tusa galima su tuo paciu nusivalyti

taip pat jau keleta karteliu naudojau laveros basis sensitiv metine pasta

aš pramainiui su Hauschkos CC naudoju - greitai ir patogiai nuprausia ir kvapu dar pasimėgauju smile.gif Ir ypač gerai, kai ir akis kartu reikia nuplauti smile.gif

pastos kaip pastos, pas mus ir ta antroji yra. Normaliai nuvalo, kvapas įprastas ir putoja neblogai smile.gif Bet jei norisi stipresnių pojūčių, reikia imti Hauchkos ar Weledos wink.gif

Atsakyti
pati rožių kaukės veidui dar neišbandžiau, bet sesuo medetkų prausiklių veidui, kaip pati sako, liko nerealiai patenkinta. Kaip ir Summer ištyrė, jai taip pat jis kvepia apelsinais wub.gif Prausia švelniai ir nepalieka tempimo jausmo 4u.gif
Atsakyti