Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(emmute @ 2009 05 10, 18:13)
ooo atsiliepimas apie pudrą bigsmile.gif
o kaip su maskavimu? kokį atspalvį naudojat? įdomu ar yra šviesių 4u.gif

Aš naudoju patį šviesiausią atspalvį No.1 light, aš šviesiaodė ir į soliariumus nevaikštau smile.gif Bent jau man gerai maskuoja ir atspalvis idealiai atitikęs mano odos spalvą. Tik va šioks toks nepatogumas, kad kremą reikia tept prieš tai, nes mano oda sausoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 05 10, 19:21)
Aš naudoju patį šviesiausią atspalvį No.1 light, aš šviesiaodė ir į soliariumus nevaikštau smile.gif Bent jau man gerai maskuoja ir atspalvis idealiai atitikęs mano odos spalvą. Tik va šioks toks nepatogumas, kad kremą reikia tept prieš tai, nes mano oda sausoka smile.gif

mano oda irgi šviesi, ir kremą visada prieš krempudrą tepu, tik man aktualu, kad pakankamai gerai maskuotų ax.gif o gal bandėt pvz. dr.Hauschka pudrą, ar kokią kitą natūralią ir galėtumėt palygint? 4u.gif Hauschkos man 00 nr tiktų, bet ji nelabai maskuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 05 10, 16:43)
Perskaičiau visą temą ir susidariau nuomonę, kad katučiui reikia iš Laveros visko, kaip man iš Alverde hihihi.gif

mane Summer užkrėtė, nežinau, kaip išsigydyt lotuliukas.gif doh.gif O kuo Alverde tokia gera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 10, 18:41)
mano oda irgi šviesi, ir kremą visada prieš krempudrą tepu, tik man aktualu, kad pakankamai gerai maskuotų ax.gif  o gal bandėt pvz. dr.Hauschka pudrą, ar kokią kitą natūralią ir galėtumėt palygint? 4u.gif  Hauschkos man 00 nr tiktų, bet ji nelabai maskuoja unsure.gif

Oj ne, esu bandžius prieš tai tik nenatūralias hihihi.gif Na mano oda nėra labai problematiška, prieš menstruacijas iškyla keletas spuogų ir tiek biggrin.gif Tai man to maskavimo užtenka pilnai:) Gaila negaliu palygint su jokia kita natūralia..
Bet kitą natūralią esu jau nusižiūrėjus iš Alverde bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien išbandžiau Lavera vaikišką purškiamą kremą nuo saulės SPF 20, man labai patiko veidui ir vasarą bus kaip tik thumbup.gif Kvapo ne tik valgomo, bet beveik išvis jokio neturi (širšių netrauks) , gerai tepasi. Tiesa, užtepus antrą kartą truputį pasijautė odos sausumas, bet man taip buvo su visais natūraliais apsauginiais saulės kremais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 10, 18:50)
mane Summer užkrėtė, nežinau, kaip išsigydyt  lotuliukas.gif  doh.gif  O kuo Alverde tokia gera?  ax.gif

Nebrangi, natūrali kosmetika, mano poreikius tenkinanti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 05 10, 19:52)
Oj ne, esu bandžius prieš tai tik nenatūralias hihihi.gif Na mano oda nėra labai problematiška, prieš menstruacijas iškyla keletas spuogų ir tiek biggrin.gif Tai man to maskavimo užtenka pilnai:) Gaila negaliu palygint su jokia kita natūralia..
Bet kitą natūralią esu jau nusižiūrėjus iš Alverde bigsmile.gif

sudomino ir mane ta pudra blush2.gif o ar nekemsa poru? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 10, 19:57)
šiandien išbandžiau Lavera vaikišką purškiamą kremą nuo saulės SPF 20, man labai patiko veidui ir vasarą bus kaip tik  thumbup.gif Kvapo ne tik valgomo, bet beveik išvis jokio neturi (širšių netrauks) , gerai tepasi. Tiesa, užtepus antrą kartą truputį pasijautė odos sausumas, bet man taip buvo su visais natūraliais apsauginiais saulės kremais smile.gif

laukiu ir aš purškiamo vaikiško, tik neutral ėmiau cool.gif o veidui pabandysiu kremuką neutral ir anti-age g.gif tai va daba didelį darbą turiu - laukti siuntinuko lotuliukas.gif
Atsakyti
tik vaikiška apsauga neturi to laveriško kvapo, kam skanūs kvapai yra svarbu wink.gif
Atsakyti
Gal kam teko bandyti riebiai odai priemones?
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 11, 15:26)
sudomino ir mane ta pudra  blush2.gif o ar nekemsa poru? ax.gif  4u.gif

Atrodo ne blush2.gif
Vieną dieną prisėdau paskaitinėt užsienio forumuose apie Lavera pudrą, tai galiu pasakyti taip 50/50 - vienos sako, kad labai tiko, kitos, jog visai šlamštas g.gif Taigi kiekvienai individualiai. Asmeniškai aš už thumbup.gif O be to ir kaina nedidelė (bent jau pas mus Čekijoje), tai galima drąsiai surizikuoti, nusipirkti ir išbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 05 15, 19:25)
Atrodo ne blush2.gif
Vieną dieną prisėdau paskaitinėt užsienio forumuose apie Lavera pudrą, tai galiu pasakyti taip 50/50 - vienos sako, kad labai tiko, kitos, jog visai šlamštas g.gif Taigi kiekvienai individualiai. Asmeniškai aš už thumbup.gif O be to ir kaina nedidelė (bent jau pas mus Čekijoje), tai galima drąsiai surizikuoti, nusipirkti ir išbandyti drinks_cheers.gif

aciu, gal ateity bandysiu 4u.gif
isbandziau laveros sveitikli kunui, visai nieko, man tik nepatinka, kad tas "muilas" isskysta ir kazkaip lieka tik tie grudeliai. Nors sveicia gerai, astrus grudeliai. Bet jei palyginus su weleda, man weledos labiau patiko, po jo oda svelnesne likdavo (nors kazkaip is pradziu nebuvau geros nuomones apie si sveitikli:geda2: )Va, kad taip sujungus weledos sveitiklio konsistencija, kvapa ir turi ir laveros grudelius, butu beveik tobulas sveitiklis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 16 gegužės 2009 - 13:53