QUOTE(pepkė @ 2009 05 07, 21:27)
Isbandziau laukiniu uogu kuno losjona ir duso zele, apie abu ispudis neblogas, is tikro kvapo tikejausi kitokio, labiau ,,laukinio'' , o kvepia kramtoma guma, bent jau man
Na, miško uogos turi savo tokį saldoką kvapą Man tai labai patiko, turėjau dušo želę, o losjoną draugei padovanojau - išgyrė kaip super padedantį atstatyti kūno odos drėgnumą (ji ne natūralistė). Ateity reikės išmėginti, kolkas bandau visus įmanomus Laveros kvapus iš eilės po kartą
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 08, 15:46)
nusivylus as kol kas laveros sampunais
mb buvau nupirkus is vyriskos linijos
mb buvau nupirkus is vyriskos linijos
Mm, subalamutinai mane, nes kaip tik mėnesio bėgyje žadėjau savajam užsakyti kurį nors iš Laveros vyriškų šampūnų-dušo gelių Šiaip odos sausumu ir pleiskanomis nesiskundžia, tai mažu gal ir tiktų Dar esu Logonos nusižiūrėjusi, įdomu kaip jie
------------
Palieku atsiliepimus apie porą naujai išmėgintų priemonių:
Veido šveitiklis su medetkomis, mišriai odai - labai švelnus, maloni oda lieka po to, minimaliai pasausina. Nesu bandžiusi kitų natūralių veido šveitiklių, bet šis kolkas atrodo neblogas
Lūpų balzamas su juodaisiais serbentais - nuostabiai kvepia, tepasi gan lengvai, tačiau itin sausoms lūpytėms netiktų, pasigendu didesnio drėkinimo, tai toks kasdieniam variantui sueis Šiaip ar taip kur kas malonesnis nei pvz. ECO balzamas.
Rožių plaukų kaukė - na net nežinau, bandžiau porą kartų, bet įspūdžio dar nesusidariau Atrodo, kad "Basis Sensitiv" linijos plaukų balzamas plaukus sušvelnindavo ir sudrėkindavo labiau. Matyt, reikia daugiau laiko įvertinimui