Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(pepkė @ 2009 05 07, 21:27)
Isbandziau laukiniu uogu kuno losjona ir duso zele, apie abu ispudis neblogas, is tikro kvapo tikejausi kitokio, labiau ,,laukinio'' biggrin.gif , o kvepia kramtoma guma, bent jau man cool.gif

Na, miško uogos turi savo tokį saldoką kvapą smile.gif Man tai labai patiko, turėjau dušo želę, o losjoną draugei padovanojau - išgyrė kaip super padedantį atstatyti kūno odos drėgnumą (ji ne natūralistė). Ateity reikės išmėginti, kolkas bandau visus įmanomus Laveros kvapus iš eilės po kartą smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 08, 15:46)
nusivylus as kol kas laveros sampunais cool.gif
mb buvau nupirkus is vyriskos linijos

Mm, subalamutinai mane, nes kaip tik mėnesio bėgyje žadėjau savajam užsakyti kurį nors iš Laveros vyriškų šampūnų-dušo gelių g.gif Šiaip odos sausumu ir pleiskanomis nesiskundžia, tai mažu gal ir tiktų g.gif Dar esu Logonos nusižiūrėjusi, įdomu kaip jie ax.gif

------------

Palieku atsiliepimus apie porą naujai išmėgintų priemonių:

Veido šveitiklis su medetkomis, mišriai odai - labai švelnus, maloni oda lieka po to, minimaliai pasausina. Nesu bandžiusi kitų natūralių veido šveitiklių, bet šis kolkas atrodo neblogas smile.gif

Lūpų balzamas su juodaisiais serbentais - nuostabiai kvepia, tepasi gan lengvai, tačiau itin sausoms lūpytėms netiktų, pasigendu didesnio drėkinimo, tai toks kasdieniam variantui sueis smile.gif Šiaip ar taip kur kas malonesnis nei pvz. ECO balzamas.

Rožių plaukų kaukė - na net nežinau, bandžiau porą kartų, bet įspūdžio dar nesusidariau ax.gif Atrodo, kad "Basis Sensitiv" linijos plaukų balzamas plaukus sušvelnindavo ir sudrėkindavo labiau. Matyt, reikia daugiau laiko įvertinimui smile.gif
Atsakyti
koks kvapas to šveitiklio su medetkomis? 4u.gif Sesei užsakinėju prausiklį su medetkomis, labai įdomu ax.gif
Atsakyti
Apelsinų lotuliukas.gif Tokių gan sintetinių biggrin.gif Dar gal vos mėtos stiprumas jaučiasi. Šiaip gan malonus kvapas. Aš irgi tą prausiklį užsisakiau, bus įdomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 08 gegužės 2009 - 21:00
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 08, 21:00)
Apelsinų lotuliukas.gif Tokių gan sintetinių biggrin.gif Dar gal vos mėtos stiprumas jaučiasi.

o sakiausi tai medetkų tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 22:35)
o sakiausi tai medetkų  tongue.gif  biggrin.gif

Gal mano uoslė pokštus krečia, nes man ir Weledos šaltalankių dušo želė bei rankų kremas irgi apelsinais neša biggrin.gif

Dar kartą su sloga pauosčiau medetkų šveitiklį, tai apelsinų lyg nebejaučiu per daug doh.gif Užtat išlenda tas malonus „laveriškas“ kvapas wub.gif Žodž viskas tvarkoj su tuo turėtų būti tavo sesei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 08 gegužės 2009 - 21:41
prajuokinai biggrin.gif thumbup.gif

nemanau, kad jai nepatiks apelsinai, kaip tik turėtų patikti cool.gif

bandys MB dušo želę su verbenomis ir laimu, iš pirmo pauostymo lyg ir nieko jam pasirodė rolleyes.gif Jei ne - bus man trečia į kolekciją bigsmile.gif Tik, kiek pastebėjau, greitai jos naudojasi, arba aš esu labai netaupi g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 22:45)
Tik, kiek pastebėjau, greitai jos naudojasi, arba aš esu labai netaupi  g.gif

taip taip, jau minejau, kad ir man taip pat, tad netgi naudoju pakaitom su alterros, nes anos gaila, kai taip greit mazeja biggrin.gif
Atsakyti
bet man vistiek jos labai patinka biggrin.gif Aišku, įdomu, kaip jie tokius ekspresyvius kvapus išlaužia bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 09, 10:18)
bet man vistiek jos labai patinka biggrin.gif Aišku, įdomu, kaip jie tokius ekspresyvius kvapus išlaužia  bigsmile.gif  g.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif O dėl kvapų, gal tiesiog didelė koncentracija eterinių aliejų g.gif
Atsakyti
vistik buvau pirmesnė verbenų dušo želės bandymuose laugh.gif Tokia saldaininė su citrinų prieskoniu ax.gif Bet man patiko tas kvapas thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir susidariau nuomonę, kad katučiui reikia iš Laveros visko, kaip man iš Alverde hihihi.gif
Neradau (berods) nė vieno atsiliepimo apie Lavera Basis Sensitive rankų kremą ir kreminę pudrą. Esu labai patenkinta tiek rankų kremu, kuris puikiai susigeria į odą ir nuostabiai kvepia, tiek pudryte didis.gif Pudra tepasi lygiai ir atrodo natūraliai, tik mano oda sausa vietomis, tai prieš tai patepu drėkinamuoju kremu ir ant viršaus pudrą, rezultatu esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 05 10, 17:43)
Perskaičiau visą temą ir susidariau nuomonę, kad katučiui reikia iš Laveros visko, kaip man iš Alverde hihihi.gif
Neradau (berods) nė vieno atsiliepimo apie Lavera Basis Sensitive rankų kremą ir kreminę pudrą. Esu labai patenkinta tiek rankų kremu, kuris puikiai susigeria į odą ir nuostabiai kvepia, tiek pudryte didis.gif Pudra tepasi lygiai ir atrodo natūraliai, tik mano oda sausa vietomis, tai prieš tai patepu drėkinamuoju kremu ir ant viršaus pudrą, rezultatu esu labai patenkinta mirksiukas.gif

ooo atsiliepimas apie pudrą bigsmile.gif
o kaip su maskavimu? kokį atspalvį naudojat? įdomu ar yra šviesių 4u.gif
Atsakyti