Neradau tokios temos, o natūralios kosmetikos temoje rankiotis atsiliepimus apie Lavera kosmetiką nepatogu.
Gal kas bandėte? Kokie įspūdžiai? Mane ypač domina plaukų priežiūros priemonės.
Pati turiu tik rankų kremą ir dieviško kvapo dušo žėles bei losjoną, nenusivyliau.
QUOTE(fresh @ 2009 03 11, 19:33)
Neradau tokios temos, o natūralios kosmetikos temoje rankiotis atsiliepimus apie Lavera kosmetiką nepatogu.
Pati turiu tik rankų kremą ir dieviško kvapo dušo žėles bei losjoną, nenusivyliau.
mane irgi labai domina...ypac sampunai...
as turiu mangu kauke dazytiems plaukams, esu ja labai patenkinta, noreciau ir sampuna isbandyti....
Dar beje, turiu kuno kremuka su vanile-kokosu bei tokia pat duso zele, pasakiskas kvapas
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 12, 13:51)
mane irgi labai domina...ypac sampunai...
as turiu mangu kauke dazytiems plaukams, esu ja labai patenkinta, noreciau ir sampuna isbandyti....
Dar beje, turiu kuno kremuka su vanile-kokosu bei tokia pat duso zele, pasakiskas kvapas
Kvapai tai tikrai fantastiški, turiu pieno ir medaus kvapo dušo žėlę bei losjoną. Ir dar miško uogų dušo žėlę.
Aš taip pat planuoju įsigyti mangų kaukę. Kažin, aš pražioplinau, ar Lavera plaukų priemonės tikrai neturi BDIH sertifikatų? Kažin, kodėl?
QUOTE(fresh @ 2009 03 12, 15:22)
Kvapai tai tikrai fantastiški, turiu pieno ir medaus kvapo dušo žėlę bei losjoną. Ir dar miško uogų dušo žėlę.
Aš taip pat planuoju įsigyti mangų kaukę. Kažin, aš pražioplinau, ar Lavera plaukų priemonės tikrai neturi BDIH sertifikatų? Kažin, kodėl?
neturi
turi tik zenkliuka Vegan
naudoju volume&shine hairspray, t.y. kaip lakas plaukams. fiksuoja silpniau nei nenaturalus lakai, bet lyginant su logonos man kazkaip atrodo, kad stipriau, tai man patinka
turiu sampuna su apelsinais ir mamai pirkau toki . abu bandziau po pora kartu tai sunku ka pasakyt. siaip nesuzavejo antruoju tai abu kartus ploviau alieju, tai gerai isplove, o daugiau nelabai ka galiu pasakyt. o su apelsinais, kol kas galiu pasakyt, kad tai normalus sampunas ir tiek. kazkas negero pastaruoju metu darosi su galvos oda, tai siuo metu grizau prie hauschkos su citrinom ar koks jis ten. o laveros kol kas stovi lentynoje.
ir dar siandien pradejau naudot rutulini dezodoranta. tai dar per mazai naudota, kad galeciau pareiksti tvirta nuomone
turiu sampuna su apelsinais ir mamai pirkau toki . abu bandziau po pora kartu tai sunku ka pasakyt. siaip nesuzavejo antruoju tai abu kartus ploviau alieju, tai gerai isplove, o daugiau nelabai ka galiu pasakyt. o su apelsinais, kol kas galiu pasakyt, kad tai normalus sampunas ir tiek. kazkas negero pastaruoju metu darosi su galvos oda, tai siuo metu grizau prie hauschkos su citrinom ar koks jis ten. o laveros kol kas stovi lentynoje.
ir dar siandien pradejau naudot rutulini dezodoranta. tai dar per mazai naudota, kad galeciau pareiksti tvirta nuomone
QUOTE(fresh @ 2009 03 12, 16:22)
Kažin, aš pražioplinau, ar Lavera plaukų priemonės tikrai neturi BDIH sertifikatų? Kažin, kodėl?
Neturi. Pasak oficialios Laveros svetainės, todėl kad būtų pasiektas geresnis efektas. Šiaip sudėtys geros, gal tik vienas kitas blogesnis dalyka sįdėtas, bet tikrai be jokių parabenų ir kitų didesnių nesąmonių
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 12, 22:01)
kur viska isigijai?
eBay, kai pirkomės pirkom gruodžio mėnesį
Keliu temą
Ar kuri bandėte kremines pudras: ar gerai maskuoja, laikosi, neriebios?
Ir gal kuri naudoja "Basis Sensitiv" lūpų balzamą - kaip poveikis?
Ar kuri bandėte kremines pudras: ar gerai maskuoja, laikosi, neriebios?
Ir gal kuri naudoja "Basis Sensitiv" lūpų balzamą - kaip poveikis?
O gal bandet laveros kremukus nuo saules?
pasisakysiu apie savo naudotas priemones
lavera roziu kauke plaukam - kroatijoj per atostogas kas karta plaudama naudojau, tai dieviskai buvo (reiks kartot kada)
roziu balzamas- puse velnio, vargu ar kartosiu.
lavera savaiminio idegio kremas- spalva duoda nebloga,tik palaukt valandele kita reikia. issitepus atsiranda kazkiek soliariuminio kvapo,bet jis pakenciamas tik man tepant visad nagu odeles perruduoja. dbr sakiau bandysiu jas primaitint aliejumi labai pries tepant savaimini(sm rekomendacija), gal tada neberuduos taip.
lavera metine dantu pasta -
lavera basis sensitiv plauku kauke - gera,ber roziu zymiai geresne
spintutej guli vaniles- kokosu kuno losjonas. dar nepraimtas (dbr naudoju dr. H roziu losjona)
kol kas isbandziau tiek
lavera roziu kauke plaukam - kroatijoj per atostogas kas karta plaudama naudojau, tai dieviskai buvo (reiks kartot kada)
roziu balzamas- puse velnio, vargu ar kartosiu.
lavera savaiminio idegio kremas- spalva duoda nebloga,tik palaukt valandele kita reikia. issitepus atsiranda kazkiek soliariuminio kvapo,bet jis pakenciamas tik man tepant visad nagu odeles perruduoja. dbr sakiau bandysiu jas primaitint aliejumi labai pries tepant savaimini(sm rekomendacija), gal tada neberuduos taip.
lavera metine dantu pasta -
lavera basis sensitiv plauku kauke - gera,ber roziu zymiai geresne
spintutej guli vaniles- kokosu kuno losjonas. dar nepraimtas (dbr naudoju dr. H roziu losjona)
kol kas isbandziau tiek
na ka gi, isbandziau Laveros savaimini pagaliau sakyciau netgi labai patiko.. is pradziu galvojau, kad sunkiai man juo seksis issitepti, nes pasirode kad toks tirstokas, bet kai pradejau, tai viskas ok
labai kvapas patiko pats geriausias ir neikyriausias kada nors bandytas.. spalva irgi visai nebloga.. na kaip man sviesiaodei, tai gal siek tiek ir tamsoka kunui tai gerai, bet veidui, tai prie Santes savaiminio liksiu..
atrodo pavyko lygiai issitepti, staigmenu nepastebejau
labai kvapas patiko pats geriausias ir neikyriausias kada nors bandytas.. spalva irgi visai nebloga.. na kaip man sviesiaodei, tai gal siek tiek ir tamsoka kunui tai gerai, bet veidui, tai prie Santes savaiminio liksiu..
QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 09:54)
kunui tai gerai, bet veidui, tai prie Santes savaiminio liksiu..
o tai veidui tas Laveros savaiminis nelabai? man tai savaiminiai labai poras kimsdavo, bet naturaliu dal nesu bandzius, tai vat galvoju, gal naturalus nekimstu tai vat idomu ar veidui sis Laveros savaiminis tinka
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 30, 13:23)
o tai veidui tas Laveros savaiminis nelabai? man tai savaiminiai labai poras kimsdavo, bet naturaliu dal nesu bandzius, tai vat galvoju, gal naturalus nekimstu tai vat idomu ar veidui sis Laveros savaiminis tinka
na tinka raso ir veidui.. bet man kai sviesiaodei, tai tamsokas Sante sviesus yra, ir pasimato spalva po ilgesnio naudojimo..
ar Lavera kemsa poras, tai nezinau.. o Sante nepastebejau kad kimstu