QUOTE(juta2007 @ 2009 03 21, 14:52)
Tite atsilepė į mano jiems siųstą laiškutį ir sakė nuoširdžiai prisijungs prie akcijos ir padovanos vaikiukams žaisliukų
tai pazystu titeje visas, su jom galvojau pasneket del tu deziu zaislams, kad klientai ateje pirkt - nupirktu ir tam vaikuciui ka nors. Tik siandien nebespejau
Jei jau jos sutiko prisidet - tai deze tikrai leis pastatyt
Ta deze ne tik aukoms rinkti - bet ir informuot apie akcija Paneveziecius, nes dabar nieks nezino - prisidet norinciu tikrai yra
Imonems sunkus metas - gal jie ir negali labai daug dasidet - bet jei butu abipusis bendradarbiavimas - manau ir jiems tiktu - ir mums gerai butu.
PVZ.
as perku vaikui savo zaisla titeje ir saau - noriu ir vaiku namu globotiniu ka isrinkt - man pasiulo kita zaisliuka su didesne nuolaida - man pigiau nupirkt ta dovanele ir parduotuve aukoja savo pelna ant jos, o naslaiciui - bus naujas zaisliukas.
Tik va reik dideliu, ryskiu plakatu akcijai - galiu praeit parduotuves - kur pazystu ka nors ir siaip, galima po elias val ir prekybcentriuos susitart pabut - parinktumem vaikams skanestu is zmoniu (juk saldaini ar kukuruza paaukot lengviau nei pvz pervesti 20 lt nezinant kad renkama kazkas kazkur
)
Del lankymo sekmadieni - merginos, jei nesat ten buve - gal nereik eit savaitgali - ner valdzios - jusu nieks neileis (bent jau anksciau taip buvo)
Gal geriau susirenkam visos ir pradiskutuojam gyvai, pasiskirstom, susiteminam kad galetumem realiai pradet daryt ka nors
Ryt negaliu (turesiu sveciu) - bet pirmadieni mano namai atviri visoms (galima ir su leliais)
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."