Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

as irgi prisidesiu, noreciau dalyvauti bendame vaziavime i vaiku namucius 4u.gif
parinksiu rubeliu, zaisliuku, turiu pamersu isaugtu, bet nesunaudotu (gaila kad nepilnas pakas tik blush2.gif ) ir t.t.... reikes pertvarkyma spintoje ir mazes daiktuose padaryti ax.gif turim ir batuku, bet kad jie dar nevaikstanciam, arba tik pradedanciosioms g.gif tokiu reikia? blush2.gif
Atsakyti
pasiskambinau draugei vienai.. situacija tokia: paklausiau kur savo mažiaus rūbus dedi, gal nori bent jau prastesnius atiduoti vaikučiams... o ji sako maždaug oi mano draugė dirba sos vaikams,jos mama kūdikių namuose..ir ten jų sandeliuose tiek visko yra, kad savo vaikams ir pažįstamų vaikams dar užtenka.. net vežimo ji nepirko.. taip kad tai, ką mes atiduodam nelabai ten pasiekia tuos ką reikia..ir dėl to man labai labai skaudu..faktiškai turbūt geriau dėmių ant drabužėlių pridaryt tai gal bent jau pasieks tą ką reikia.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 03 19, 10:29)
Taip, Kauptė, direktorė Aldona Janavičienė ?

Kauptė, UAB
Ukmergės g. 26, LT-35181 Panevėžys
Telefonas 8 (45) 507885
Darbo laikas I-V 8.00-17.00
daugiau nežinau.

ColukasV - bijau kad nebūtų iš lūpų į lūpas labai iškreipta informacija.
Bent jau greta kūdikių kambario vežimėliai - labai nušiurę. dar nusistebėjau, kad iš vis važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 03 19, 12:36)
Kauptė, UAB
Ukmergės g. 26, LT-35181 Panevėžys
Telefonas 8 (45) 507885
Darbo laikas I-V 8.00-17.00
daugiau nežinau.

ColukasV - bijau kad nebūtų iš lūpų į lūpas labai iškreipta informacija.
Bent jau greta kūdikių kambario vežimėliai - labai nušiurę. dar nusistebėjau, kad iš vis važiuoja.

iš vienos pusės negaila, nes vienaip ar kitaip atiduodi, tik gaila, jei tam kam reikia to negauna... jei iš tiesų taip yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 19 kovo 2009 - 11:47
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 19, 13:15)
pasiskambinau draugei vienai.. situacija tokia: paklausiau kur savo mažiaus rūbus dedi, gal nori bent jau prastesnius atiduoti vaikučiams... o ji sako maždaug oi mano draugė dirba sos vaikams,jos mama kūdikių namuose..ir ten jų sandeliuose tiek visko yra, kad savo vaikams ir pažįstamų vaikams dar užtenka.. net vežimo ji nepirko.. taip kad tai, ką mes atiduodam nelabai ten pasiekia tuos ką reikia..ir dėl to man labai labai skaudu..faktiškai turbūt geriau dėmių ant drabužėlių pridaryt tai gal bent jau pasieks tą ką reikia.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man tai liežuvis neapsiverstų prašyti tiems vaikiukams prastesnių drabužių..Nenuvertinkim tų vargšiukų..jie juk žmogiukai, neturintys tvirtų pečių, už kurių galėtų rast užuovėją nuo negandų...Negi atiduosime jiems tik tai, ko negaila, kas prasta ar nebetinkama naudojimui???
patikėkit, esu patyrusi, kai vaikų namų auklėtiniams žmonės suverčia kone šiukšlių krūvas- nukleckintus drabužius, sulūžusius žaislus, dar velniažin kokias liekanas .brrrr.

O dėl gėrybių"nubyrėjimo" į šoną...viskas priklauso nuo ten dirbančių žmonių. Jei atsiranda tokių, kurie į ubago lazdą gviešiasi....net nerandu žodžių tokiems apibūdinti. O tie, kurie ima daiktus, žinodami, jog jie iš vaikučių atimti, tai tikrai nebūtų mano draugais..tiesiog šlykštėčiausi bendrauti...
Bet juk yra ir gerų, rūpestingų darbuotojų, kurie už savo pinigėlius ir smulkmenėlę kitą vaikams nuperka, ir atiduoda savo šilumą ir meilę.

AŠ TIKIU, KAD TOKIŲ TEN DAUGUMA wub.gif GALVOKIM APIE GRAŽIUS DALYKUS, TIKĖDAMI, JOG MŪSŲ DOVANĖLĖS, NUPIRKTOS AR ATIDUOTOS IŠ VISOS ŠIRDIES, BENT KIEK SUŠILDYS NAŠLAITĖLIO ŠIRDUKĘ wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2009 03 19, 12:49)
as irgi prisidesiu, noreciau dalyvauti bendame vaziavime i vaiku namucius  4u.gif
parinksiu rubeliu, zaisliuku, turiu pamersu isaugtu, bet nesunaudotu (gaila kad nepilnas pakas tik  blush2.gif  ) ir t.t.... reikes pertvarkyma spintoje ir mazes daiktuose padaryti  ax.gif  turim ir batuku, bet kad jie dar nevaikstanciam, arba tik pradedanciosioms  g.gif tokiu reikia?  blush2.gif

NIEKO TOKIO, KAD PAKAS PRAIMTAS- SAUSKELNYČIŲ TEN LAAAABAI REIKIA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 19 kovo 2009 - 22:55
QUOTE(juta2007 @ 2009 03 19, 23:54)
Man tai liežuvis neapsiverstų prašyti tiems vaikiukams prastesnių drabužių..Nenuvertinkim tų vargšiukų..jie juk žmogiukai, neturintys tvirtų pečių, už kurių galėtų rast užuovėją nuo negandų...Negi atiduosime jiems tik tai, ko negaila, kas prasta ar nebetinkama naudojimui???
patikėkit, esu patyrusi, kai vaikų namų auklėtiniams žmonės suverčia kone šiukšlių krūvas- nukleckintus drabužius, sulūžusius žaislus, dar velniažin kokias liekanas .brrrr.
O dėl gėrybių"nubyrėjimo" į šoną...viskas priklauso nuo ten dirbančių žmonių. Jei atsiranda tokių, kurie į ubago lazdą gviešiasi....net nerandu žodžių tokiems apibūdinti. O tie, kurie ima daiktus, žinodami, jog jie iš vaikučių atimti, tai tikrai nebūtų mano draugais..tiesiog šlykštėčiausi bendrauti...
Bet juk yra ir gerų, rūpestingų darbuotojų, kurie už savo pinigėlius ir smulkmenėlę kitą vaikams nuperka, ir atiduoda savo šilumą ir meilę.

AŠ TIKIU, KAD TOKIŲ TEN DAUGUMA wub.gif GALVOKIM APIE GRAŽIUS DALYKUS, TIKĖDAMI, JOG MŪSŲ DOVANĖLĖS, NUPIRKTOS AR ATIDUOTOS IŠ VISOS ŠIRDIES, BENT KIEK SUŠILDYS NAŠLAITĖLIO ŠIRDUKĘ wub.gif
Papildyta:
NIEKO TOKIO, KAD PAKAS PRAIMTAS- SAUSKELNYČIŲ TEN LAAAABAI REIKIA thumbup.gif

man tiesiog pasidarė labai pikta ir išsakiau savo nuomonę, atsiprašau, gal tiesiog ne vietoj..ir nenorėjau pasakyti, kad nešam dabar prasčiausius drabužėlius, bet man taip susakė, kad tikrai pasijaučiau nekaip..ir supratau, kad kas geriausia tai ne jiems.. vos neverkiau..niu bet nesigilinam.. tikiu, kad bent kažkiek džiaugsmo gaus ir tie, kam to reikia..
Atsakyti
sveikutes,/as tai nelabai,sirguliuoju/

nepaliauju galvoti apie tuos vaikelius...merginos,mes nepakeisim visu,bet ir neverta!pradekim nuo saves,savo seimos,draugu...ir tai bus gera pradzia!
...kartais galvoju apie tai,kad tarp kai kuriu tautu nera vaiku namu?ka jus apie tai galvojat?!.
as irgi ilga laika vis nesiryzau nuvaziuoti i vaiku namus,rasdavau visokiu "pasiteisinimu"...bet patikekit niekas ten nesibara,kad atejai ir gink,dieve,
neisvarys.aisku nereikia ten eiti sergant,vestis kruva savo vaikiuku,nes tada negalesit skirti viso demesio ten esantiems.
kiek man teko bendrauti,tai ten dirba puikios moterys...tik gal kaip ir su chirurgo profesija,negali visu ligoniu gaileti...joms tai darbas ir reikia ta suprasti...o mes nuvaziave trumpam galim ir panesioti,ir pamyluoti visus.
IR KODEL DAUGELIS GALVOJA"AI,TEGUL KITI TAI DARO,O AS PAZIURESIU!"
As labai prasau nebukim abejingos,nes ir musu vaikai mokosi is musu!jie ziuri kaip elgiasi tevai ir kopijuoja mus...
...ir dar tie vaikiukai aprengti ir pavalge,bet kaip laukiniai!jus galit isivaizduoti kas butu per gyvenimas,jei jusu vaikai sedetu tik namie,matytu tik jus,valgytu tik is "meniu"...aukletoja pasakojo,kad ne visus,o keleta issiveze i prekybos centra,tai zuvu skyriuje akvaziumas tapo didele atrakcija!o visi praeinanys vyrai - tetukais!
as jau rasiau apie savo "ispudzius",kai pirma karta nuvaziavau i vaiku namus...
ju niekas nemoko derinti rubeliu,kad margas prie margo netinka,kad vaikscioti reikia issitiesus,pakelus galva...kazkokie susivele,susiglamze,susikuprine!/cia vaiku globos namuose/
jie budami triju metu zirafa vadina karve,bet puikiausiai supranta,kad krokodilas gali nukasti galva,tai paciai zirafai-karvei!
cia galima pasipiktinti,kad ko juos tenai moko!bet ir pacios suprantat,kad "turint"10 vaiku atskirai prie kiekvieno neprisesi/nes is karto sulipa dar keletas/...yra tokiu "savarankisku"vaiku prie kuriu noredamas prieiti ir pasikalbeti turetum daug laiko bendrauti tik su juo!
As kiekvienai parasysiu i az ir mes eisime visos pas vaikiukus,nes panevezio mamytes tikrai tokios pat puikios ir sugebancios daryti gerus darbus! drinks_cheers.gif

Papildyta:
ir visos turi teise issakyti savo nuomone...kokia ji bebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
Info mamytem,gerulytem mirksiukas.gif

Iki 4 metu vaikiuku yra 35,tame tarpe 8 kudikeliai.

dvd pasirodo jie turi.viena ant keliu grupiu,tai nezinau gal nepirksim,nes supratau is pavad.,kad kitu daiktu labiau reikia...
o filmuku galit irasyti,"na,palauk!"sake turi...
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 19, 23:01)
man tiesiog pasidarė labai pikta ir išsakiau savo nuomonę, atsiprašau, gal tiesiog ne vietoj..ir nenorėjau pasakyti, kad nešam dabar prasčiausius drabužėlius, bet man taip susakė, kad tikrai pasijaučiau nekaip..ir supratau, kad kas geriausia tai ne jiems.. vos neverkiau..niu bet nesigilinam.. tikiu, kad bent kažkiek džiaugsmo gaus ir tie, kam to reikia..

as tau pritariu drinks_cheers.gif kaip ir mano nuneštas vežimėlis ir rūbai netiteko tam kam reikia cool.gif
nelabai tikiu kad ir šie namai negauna jokių labdarų jokių paramų g.gif yra Lietuvos firmos kurios remia, taip pat kiek atkeliauja labdaros iš užsienio blink.gif o čia vaikšto nutrintom kelnytėm g.gif tai gal tie geresni daiktai buvo darbuotojų išsidalinti cool.gif g.gif
ir ar ne i tuos pačius namus kasmet Baikeriai daro akciją, veždami saldainius ir rūbus? g.gif
Atsakyti
Bet cia tai man zodziu truksta unsure.gif
Atsiprasau, nesugebejau nepasireiskus..
Kaip galima is vargsu vaiku kurie ir taip gyvenime nieko neturi atiminet tuos kelis rubelius, zaisliukus, sauskelnes ir visa kita kurie jiems nors ir tustumos neuzpildytu, bet bent truputi laimingais padarytu doh.gif
Ne man teist, bet cia jau nezmoniska..
Atsakyti
Mamytes,tuose namuose yra beveik/o gal jau ir daugiau/150 vaiku!!!!
tai kiek reikia visko tokiam kiekiui vaiku...Ir,merginos,cia tikrai ne prievarta,jei
kam labai skauda sirdi,tai tikrai nereikia...as tai noriu,kad viskas cia butu savo noru...parasiau,kad ten vaiku tik 35 mazi ir didesniu dar 64...
as tai noriu,kad jus ateitumet i tuos namucius,kad ir be dovanu!!!!pabutumet su maziukais,panesiotumet juos...noreciau nupirkti keleta valandu i zaidimu kambari ir t.t
...ir kur jus desit tuos isaugtus rubelius...jeigu jau neplanuojat gimdyti...jei atiduosit kitiems,tai cia tas pats atidavimas...padovanosit tris,du liks trecius gal pasiims!..

Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 20, 18:17)
Mamytes,tuose namuose yra beveik/o gal jau ir daugiau/150 vaiku!!!!
tai kiek reikia visko tokiam kiekiui vaiku...Ir,merginos,cia tikrai ne prievarta,jei
kam labai skauda sirdi,tai tikrai nereikia...as tai noriu,kad viskas cia butu savo noru...parasiau,kad ten vaiku tik 35 mazi ir didesniu dar 64...
as tai noriu,kad jus ateitumet i tuos namucius,kad ir be dovanu!!!!pabutumet su maziukais,panesiotumet juos...noreciau nupirkti keleta valandu i zaidimu kambari ir t.t
...ir kur jus desit tuos isaugtus rubelius...jeigu jau neplanuojat gimdyti...jei atiduosit kitiems,tai cia tas pats atidavimas...padovanosit tris,du liks trecius gal pasiims!..

ne gi ne dėl to širdį skauda, kad tu organizuoji, gi čia labai gera idėja, bet dėl nežmoniškumo.. man tiesiog nesuvokiama..
o minkšti žaislai jei švarūs išvalyti tinka ar nelabai?
Atsakyti