Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 07, 22:34)
na as siulau po pietu, tegul daba dauguma pareiskia savo nuomone.
as masciau apie si ketvirtadieni. nes reiktu paziureti, ar nereikia kokiu detaliu ir jei ka jau kita savaite sutvarkyti juos galutinai  mirksiukas.gif
thumbup.gif saunuoliai, tikiuosi kas uzsirasineja pasizimejo jau kiek surinkom ir galetu jau kaip ir pasakyti kiek ko truksta, bent jau daug maz g.gif
stai gavau sarasiuka prekiu:

Pavadinimas planuojamas kiekisKaina
Pieštukų komplektas 50 0,00   (dar laukia  kainos is tekejo)
Spalvotas popierius (20 lapų) 50 1,46
Guašas 10 0,00    (dar laukia  kainos is tekejo)
Pieštukiniai klijai (9 g.) 12 0,20
Kreidutės (piešti ant asfalto, 12 vnt, spalvotos) 25-50   2,86
Flamasteriai (12 vnt, centropen firmos, išplaunami) 40   2,80
Vaškiniai pieštukai 20 0,00   (dar laukia  kainos is tekejo)
Drožtukas 10  0,10
Žirklės (vaikiškos) 20 3,76
Plastilinas (12 spalvų) 12 1,40
Teptukai (3 vnt, vaikiški, stori, mališ firmos)40 2,48

visa tai sudejau ir jau gavau 523,22 biski manau didokas skaicius, reiktu dar berziureti kiekius. paskui dadiesiu trukstamu kainu.

tai mano manymu is kanceliarijos reiks pirkt:
spalvotos poperiaus 40
piestukiniu kliju visa kieki
kreiduciu ant asfalto visa kieki
droztuku visa kieki
zirkliu visa kieki
plastilino 10

mano skaiciavimu gaunasi apie 22o,tai reiktu,kad merginos is fondo tiek paliktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijux: 10 balandžio 2009 - 18:46
Na ka akcija sakyciau vykusi ir net labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 10, 20:56)
Na ka akcija sakyciau vykusi ir net labai  smile.gif

Meskutes,mazosios deivos,jos seses ir seses drauges deka 4u.gif
Atsakyti
Nu jau Mijux...o ko save uzmirsai mirksiukas.gif ,beje ydomu kaip Jutai sekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 10, 21:06)
Nu jau Mijux...o ko save uzmirsai  mirksiukas.gif ,beje ydomu kaip Jutai sekas  g.gif

kad as mazai tegalejau pabut ax.gif ir tik sandeliavimo paslaugas teikiu ax.gif
Atsakyti
na sveikos, parsivilkom ir mes jau namo doh.gif man leido cia pas jus uzsukti
labai labai didelis aciu kas buvot ir palaiket ir padejot. tikrai praverte jusu pagalba, dviese su sese jau po valandos butume su duru rankena nusisovusios. Meskute tikiuosi pailsesi tiek privargusi, man jau lb taves gaila buvo console.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 10, 19:06)
Nu jau Mijux...o ko save uzmirsai  mirksiukas.gif ,beje ydomu kaip Jutai sekas  g.gif

drinks_cheers.gif

del konciliariniu prekiu, tai viska reikes suskaiciuoti, ir tada kita savaite jei reikes uzsakom ko truksta?

del dviraciu:
dviratuku yra apie 35 vnt, dar jie turi kitoje vetoje kazkaip uzkrauti kazko dviratukai, tik neturejo rakto, tad neparode.
mb nelabai turejo laiko visus atskirai apziureti, tad sarasas nera tikslus, bet is bendro vaizdo reikia:
- 3 sedines
- 2 pedalai
- ~ 6 rusiskas grandines
- ~ 5 stabdziu rankeneliu
- ~ 10 stabdziu troseliu su zarnele
- ~ 3 pavaru troseliai su zarnele
- ~ 5 triratukam priekiniu ratu su pedalais
- ~ 2 komplektus pagalbiniu ratuku
- ~ 2 komplektus galiniu ratuku triratukam
- kameru (neaisku kiek, nes nebuvo laiko kiekviena ziureti, kuri kiaura, kuri tik seip susileidus)
- kameru klijavimo komplektus
- ~ 20 vnt vairo kaloneliu guoliu
- ~ 10 vnt ratu guoliu
- ~ 20 guoliu pedalams

( sis zenklas ~ reiskia mazdaug)
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 10, 21:36)
na sveikos, parsivilkom ir mes jau namo doh.gif man leido cia pas jus uzsukti
labai labai didelis aciu kas buvot ir palaiket ir padejot. tikrai praverte jusu pagalba, dviese su sese jau po valandos butume su duru rankena nusisovusios. Meskute tikiuosi pailsesi tiek privargusi, man jau lb taves gaila buvo  console.gif
drinks_cheers.gif

del konciliariniu prekiu, tai viska reikes suskaiciuoti, ir tada kita savaite jei reikes uzsakom ko truksta?

del dviraciu:
dviratuku yra apie 35 vnt, dar jie turi kitoje vetoje kazkaip uzkrauti kazko dviratukai, tik neturejo rakto, tad neparode.
mb nelabai turejo laiko visus atskirai apziureti, tad sarasas nera tikslus, bet is bendro vaizdo reikia:
- 3 sedines
- 2 pedalai
- ~ 6 rusiskas grandines
- ~ 5 stabdziu rankeneliu
- ~ 10 stabdziu troseliu su zarnele
- ~ 3 pavaru troseliai su zarnele
- ~ 5 triratukam priekiniu ratu su pedalais
- ~ 2 komplektus pagalbiniu ratuku
- ~ 2 komplektus galiniu ratuku triratukam
- kameru (neaisku kiek, nes nebuvo laiko kiekviena ziureti, kuri kiaura, kuri tik seip susileidus)
- kameru klijavimo komplektus
- ~ 20 vnt vairo kaloneliu guoliu
- ~ 10 vnt ratu guoliu
- ~ 20 guoliu pedalams

( sis zenklas ~ reiskia mazdaug)

as mazdaug pagal esama kanceliarija primeciau ko truksta,nzn kas tures laiko skaiciuot g.gif

galvoju,kad kokiam penktadieny susirinksim ir dalinsim gerybes grupem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 10, 19:42)
as mazdaug pagal esama kanceliarija primeciau ko truksta,nzn kas tures laiko skaiciuot g.gif

galvoju,kad kokiam penktadieny susirinksim ir dalinsim gerybes grupem bigsmile.gif

ai nu tai gerai jei primetei. zinai man dabar biski vaizdas liejasi ir mastymas ne ta linkme dirba, tad jei biski nusikalbu labai nepykit blush2.gif

o gal geriau ketvirtadieni g.gif nes ten daug visko, o jei nespesim g.gif nesinori sestadieni is ryto lekti stacia galva baigineti schmoll.gif na cia tik mano pasiulimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 10, 20:42)

drinks_cheers.gif butinai smile.gif

As pagaliau valgau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 10, 21:48)
ai nu tai gerai jei primetei. zinai man dabar biski vaizdas liejasi ir mastymas ne ta linkme dirba, tad jei biski nusikalbu labai nepykit blush2.gif

o gal geriau ketvirtadieni g.gif nes ten daug visko, o jei nespesim g.gif nesinori sestadieni is ryto lekti stacia galva baigineti schmoll.gif na cia tik mano pasiulimas ax.gif

o ko nespet,paskirsim laiko ir spesim,zinai,nelabai noriu,kad dvi dienas mano troba sandeliu virstu blush2.gif
Atsakyti
vakar su IngridG nupirkome pėdkelnių:
104-110 - 3vnt
116-122 - 4 vnt.
bet žiūriu tokio ūgio yra daugiau nei kitų, gal pakeist g.gif , nors aišku pravers.. smile.gif
dar turiu batukus mergytei pavasariui-vasarai - 24d.
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 10, 20:36)
o ko nespet,paskirsim laiko ir spesim,zinai,nelabai noriu,kad dvi dienas mano troba sandeliu virstu blush2.gif

na sita as puikiai suprantu. na gerai penktadieni tai penktadieni, kelinta valanda? beje juta jau buvo pas tave?
Atsakyti