Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(oziarage @ 2009 04 09, 12:02)
Saunuole Ingrid!!!!! 4u.gif  Galvoju, kad toks laikas labai geras... rolleyes.gif Galim susirinkti 18 d. pvz. 10 val. Pasibendrauti truputi su maziukais, o tada jau spektakliukas 11 val ir vaises. Man atrodo idealu.  4u.gif

Na, ir man atrodo, kad laikas visai geras smile.gif Jeigu ir kitos pritaria, tada turiu uztvirtinti laika ir laukiam 18 dienos bigsmile.gif
Ka dar reikia padaryti?
Papildyta:
Dar su Kinta radome viena parduotuve, kurioje pigiai prekiauja pedkelnemis... Tai gal sakau nupirkti kelis vienetus?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 09, 14:02)
Saunuole Ingrid!!!!! 4u.gif  Galvoju, kad toks laikas labai geras... rolleyes.gif Galim susirinkti 18 d. pvz. 10 val. Pasibendrauti truputi su maziukais, o tada jau spektakliukas 11 val ir vaises. Man atrodo idealu.  4u.gif

pavaduotoja Salomėja sakė. kad 18 d. laukia mūsų 10 val. Tai 11 val vaidinimas , manau tinka.

Ir dar. 99,9 procentai, kad rytoj akcija įvyks. Dar renka mums parduotuvę. Taigi, nebesuplanuokit nieko kito 4u.gif
Atsakyti
Viskas sutarta! Aktoriai 18d. 11 val. bus kudikiu namuose bigsmile.gif Jeigu jie paruos tokia programele kaip kad as esu maciusi, tai manau, kad vaikams tikrai patiks wub.gif
Atsakyti
kaip saunu kad viskas issisprende del programeles ax.gif laikas man idealiai tinka thumbup.gif

na man siandien nebera tempos, na bet vaistu tai konkreciai saujom ryju doh.gif jei rytoj vyks akcija, tai as turbut nebusiu.... bijo gi panos kad bacilu prinesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytoj, balandžio 10 d. nuo 12 val akcija vyksta Klaipėdos g.103 esančioj Maximoj.

Pirmajai pamainai tenka didesnis krūvis- apsipavidalint vėžimuką plakatais.
Tikiuosi ten bus dėžučių konteineriuose, į kurias galėsim dėtis prekes.[/size]Kas pirmoj pamainoj?
Dar kartą susirašom grafiką, ok

Ir gal susirašom kontaktinius tel Nr. Mano 868678725
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 09 balandžio 2009 - 14:07
QUOTE(juta2007 @ 2009 04 09, 16:02)
[COLOR=red][SIZE=7][COLOR=red][B]Rytoj, balandžio 10 d. nuo 12 val akcija vyksta Klaipėdos g.103 esančioj Maximoj.

Tikiuosi ten bus dėžučių konteineriuose, į kurias galėsim dėtis prekes.
Kas pirmoj pamainoj?

kai laikas buvo nuo 10 iki 12 mes su oziarage buvom pirmoj pamainoj,bet kaip tu rasei,kad p[rasides viskas nuo 12,tai man netiks,nes mano vaikas kaip tik valgo ir miega,gal kitos gali g.gif
as asmeniskai galeciau nuo kokiu 15 iki 17 siai minutei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(juta2007 @ 2009 04 09, 16:02)
Rytoj, balandžio 10 d. nuo 12 val akcija vyksta Klaipėdos g.103 esančioj Maximoj.

Tikiuosi ten bus dėžučių konteineriuose, į kurias galėsim dėtis prekes.[/size]Kas pirmoj pamainoj?

nuo 12 iki 15 mazoji deiva su Merskute lyg ir buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 04 09, 15:02)

Jei MB dar siandien prates nedarbinguma - busiu. Jei ne, negalesiu eiti su dukryte, nes ji dar serga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 09, 16:09)
nuo 12 iki 15 mazoji deiva su Merskute lyg ir buvo g.gif

deiva buvo nuo 15 val...
nuo 12 iki 15 buvom mes su meskute, bet kad as dar ne visai pasveikus g.gif kazna ar nores meske su manins apsnargliavusia buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 04 09, 15:18)
deiva buvo nuo 15 val...
nuo 12 iki 15 buvom mes su meskute, bet kad as dar ne visai pasveikus  g.gif kazna ar nores meske su manins apsnargliavusia buti  unsure.gif

As tokia pat apsisnargliavus tad jokiu problemu biggrin.gif ,tik manau reikia pries 12 ...susitikt truputi smile.gif

Mijux tada tu kompanija laikyk Mazajai deivai nuo 15 val g.gif ,nes ji viena buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 09 balandžio 2009 - 15:44
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 09, 17:43)
As tokia  pat apsisnargliavus tad jokiu problemu  biggrin.gif ,tik manau reikia pries 12 ...susitikt truputi  smile.gif

Mijux tada tu kompanija laikyk Mazajai deivai nuo 15 val  g.gif ,nes ji viena buvo  smile.gif

o ji iki 17 ar 18 val buvo?nes as su ja galiu nuo 15 iki 17 pabut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 09, 16:49)
o ji iki 17 ar 18 val buvo?nes as su ja galiu nuo 15 iki 17 pabut bigsmile.gif

Iki 18...
Atsakyti
Darom taip= nuo kurios valandos gali pirma pamaina? Nuo tos valandos ir pradekim.

Tik pirmai pamainai reiktus su Kriiste susisiekti ir plakatus pasiimti.
Atsakyti