Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

mergaiciukes,jei ka perkat del musu akcijos,tai palaikykit cekius.Juk sudesim
viska,susiskaiciuosim.Tai irgi akcijai paaukoti pinigai! 4u.gif Tik jei kam bus per brangu,galesim ir pasidalinti... mirksiukas.gif
nieko cia gedingo,pinigu niekada nebuna perdaug! schmoll.gif
Atsakyti
mielosios nepamirstam apie budejimo sarasiuka, reiktu dar keleta mamu, nes po viena kur yra liudna joms bus
I babilona (2009-04-10):
penktadienis
10 - 12 -- Mijux (80%) + cia reiktu mamytes dar vienos
12 - 15 -- Agnytea + meskute
15 - 18 -- mazoji deiva + cia lb reiktu mamytes dar vienos
18 - 21 -- juta2007 (80%) + cia lb reiketu dar vienos mamytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 05 balandžio 2009 - 14:22
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 05, 15:21)
mielosios nepamirstam apie budejimo sarasiuka, reiktu dar keleta mamu, nes po viena kur yra liudna joms bus

Sakyciau ne tai kad liudna bet nesamone gaunas doh.gif ,viena dalina lapelius kita priziuri vezimus,juk visko viena neapzergs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 05, 15:26)
Sakyciau ne tai kad liudna bet nesamone gaunas  doh.gif ,viena dalina lapelius kita priziuri vezimus,juk visko viena neapzergs  schmoll.gif

as kada galesiu - atvaziuosiu pabut - nes manau ten ir 3-4 darbo vienu metu atsiras - tik su mano pana- esu neprognozuojama, tad i sarasus nesitraukiu - kaip iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip meske, as tai ir turejau omeni, bet ne taip parasiau doh.gif
Kriiste, manau tikrai darbo bus ir daugiau nei 2-m mamytem, ypac vakare po darbo.
dar kas zadapausdinti skrajutes neskubekit, juta sake tik pirmadieni vakare bus duotas atsakymas taip ar ne. tad biski palaukit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 05 balandžio 2009 - 14:44
Nu jau blogiausiu atveju as galesiu ir vakare dar atvaryt............,bet cia jei jau NIEKAS nebeatvarys i kompanija mamytei busianciai vakare unsure.gif
Atsakyti
Jei Norfos vadovai duos palaiminią, tai as penktadienio vakare dėl akcijos kompaniją turėsiu. Kad tik viskas išeitų kaip esu suplanavusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 05 balandžio 2009 - 20:01
sveikos 4u.gif

jei man niekas kompanijos nepalaikys,tai issibrauksiu is sarasu,kadangi busiu su kudikiu ir jei viena,tai is vis nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 05, 20:14)
sveikos 4u.gif

jei man niekas kompanijos nepalaikys,tai issibrauksiu is sarasu,kadangi busiu su kudikiu ir jei viena,tai is vis nesamone doh.gif

as irgi su maze busiu, o ji laksto visur dabar, paselusi tokia, nespeji lakstyti is paskos, tai jei irgi viena busiu tai sakes man doh.gif
tai galetu ***** aktyviau rinkti, pora valandu pastoveti juk nesunku?
mamkos junkites drasiau ir aktyviau i sarasa. tiksliai ar reikes budeti, bus aisku pirmadieni vakare, bet jau iki to reiktu zinoti kas kada gali pabuti.

I babilona (2009-04-10):
penktadienis
10 - 12 -- Mijux (80%) + cia BUTINAI reiktu mamytes dar vienos
18 - 21 -- juta2007 (80%) + cia reiketu dar vienos mamytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 05 balandžio 2009 - 21:03
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 05, 23:01)
as irgi su maze busiu, o ji laksto visur dabar, paselusi tokia, nespeji lakstyti is paskos, tai jei irgi viena busiu tai sakes man doh.gif
tai galetu ***** aktyviau rinkti, pora valandu pastoveti juk nesunku?
mamkos junkites drasiau ir aktyviau i sarasa. tiksliai ar reikes budeti, bus aisku pirmadieni vakare, bet jau iki to reiktu zinoti kas kada gali pabuti.

I babilona (2009-04-10):
penktadienis
10 - 12 -- Mijux (80%) + cia BUTINAI reiktu mamytes dar vienos
18 - 21 -- juta2007 (80%) + cia reiketu dar vienos mamytes

na jei jau visiskai nieko neatsiras, gal tada pabuciau su tavim deiva unsure.gif bet cia visiskai galutiniu atveju, jei iki reikiamos datos neatsiras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 04 05, 21:07)
na jei jau visiskai nieko neatsiras, gal tada pabuciau su tavim deiva  unsure.gif  bet cia visiskai galutiniu atveju, jei iki reikiamos datos neatsiras  unsure.gif

aciuks.gif bet gal dar atsiras mamyciu galinciu g.gif nejau iis tiek norinciu tik tiek galinciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 05, 22:09)
aciuks.gif bet gal dar atsiras mamyciu galinciu g.gif nejau iis tiek norinciu tik tiek galinciu g.gif

nu neturiu jos kam palikt, o siandien jau pameciau ja Babilone doh.gif , tad jei vaika salia ganysiu - is manes naudos nebus unsure.gif , Todel laiko nesiskiriu - kai galesiu - atvaziuosiu ir padesiu tam, kas tuo metu bus blush2.gif (jei tik maza budama salia leis)
Atsakyti