Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 04, 10:58)
Manyciau  thumbup.gif ,tik reikia juos padaryt iki ketvirtadienio.......nes jau reikia kad turetu nuo ryto budincios mamytes juos  4u.gif

per pirmadieni - antradieni stengsiuos padaryti, je prasysiu jusu pagalbos. okoki kieki reiketu padaryti, kiek lapu.
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 04, 12:05)
per pirmadieni - antradieni stengsiuos padaryti, je prasysiu jusu pagalbos. okoki kieki reiketu padaryti, kiek lapu.

Na prireiks tikrai nemazai.....nes zmoniu ten daug buna smile.gif ,o jei reiks pagalbos tik parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
na jei tinka visiems, sulaukiu ziniu is Jutos, kad sutarta del penktadienio tada ir pradedu spausdinti, kazi 2000 skrajuciu uzteks ar nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 04, 13:28)
na jei tinka visiems, sulaukiu ziniu is Jutos, kad sutarta del penktadienio tada ir pradedu spausdinti, kazi 2000 skrajuciu uzteks ar nelabai?  g.gif

nzn, gal nelabai blush2.gif
Atsakyti
deiva, labai grazi skrajute, tik klaida pertaisyk, (apatinis, trikotazas) nereikia kablelio tarp tu zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 04 balandžio 2009 - 15:52
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 04, 14:49)
nzn, gal nelabai blush2.gif

hmmm na tada is bendro fondo man reiketu nupirkti popieriaus spausdinimui, nes as berots tik du pakius beturiu po 500 lapu g.gif na reikes dar paziureti, gal dar yra koks pakis
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 04, 16:52)
hmmm na tada is bendro fondo man reiketu nupirkti popieriaus spausdinimui, nes as berots tik du pakius beturiu po 500 lapu g.gif na reikes dar paziureti, gal dar yra koks pakis

O neina tu lapeliu dar labiau sumazint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 04, 16:52)

o tai kopijuot neiseina pigiau - permesk man maketa - as vyrui duosiu - gal atkopins kiek darbe - aisku simtais negali - bet nzn - gal kiek gali - per visas surinktumem - but oho kiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 04, 16:54)
O neina tu lapeliu dar labiau sumazint  blush2.gif

eit tai viskas eina - bet neskaitys jei smulkiai bus visi gave tongue.gif
Atsakyti
gaila pas mane rasalas pasibaige spausdintuvui, negaliu atspausdinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 04, 15:57)
o tai kopijuot neiseina pigiau - permesk man maketa - as vyrui duosiu - gal atkopins kiek darbe - aisku simtais negali - bet nzn - gal kiek gali - per visas surinktumem - but oho kiek blush2.gif
Papildyta:

eit tai viskas eina - bet neskaitys jei smulkiai bus visi gave tongue.gif

na galiu permest, pas mane seip lazerinis spausdintuvas, tai man daug kopiju gaunasi, as tik popieriu baigiu visas savo sanaudas isnaudoti. be to reikia jutos sulaukti, ar tikrai eisim ar ne, ar sutare ji ten ka ar ne, nes zadejo nuo ryto tartis doh.gif

meske galiu sumazinti, bet ar tada skaitys kas, jei lb smulkiai bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 04, 17:03)

meske galiu sumazinti, bet ar tada skaitys kas, jei lb smulkiai bus? g.gif

Na jei darant lape ne 4 o 5 ne manau kad labai sriftas nukentes ,bet kopiju gausis daugiau ax.gif
Atsakyti
na stai padariau 5 ant lapo, bandziau atspausdinti, visai thumbup.gif gavosi, aisku tik paveiksliukai juodai balti, bet seip gerai visai

user posted image
Atsakyti