Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

Tai paskambinau pavaduotojai,pasikalbejom...visko jiems reikia!
priims jie ir zaisliukus ir rubelius,sake,kad labai reikia batu.
Kiek netikus situacija,nes as nezinau kiek mes surinksim pinigeliu,o jie nezino ko musu prasyti.Bet prizadejo parasyti sarasiuka.
Tai,merginos,savo leliu isaugtus rubelius galit ruosti!Dabar svarbiausia susirinkti pinigelius, tada pasiplanuoti ka pirkti.

Galvoju,kad menesio turetu pakakti musu akcijai! drinks_cheers.gif
Bus kaip tik"atvelykis",rodos taip vadinasi sekantis savaitgalis po velyku?!.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 16 kovo 2009 - 15:59
ar man būtinai laukti visų jūsų, ar galiu nuvaziuoti viena ir nuvešti. g.gif 4u.gif nes nezinau vėliau kaip galėsiu, planuojam balandy išvyką rolleyes.gif

čia gal ne i tema, bet nesupyksit gal, dar parašysiu savo įvykius:
su dideliu rūbų maišu nuvaziavau i "sos vaikai". tai pirmiausia mano maišą pasiėmė kazkokia ponia i atskirą kabinetą (nors aš pasiūlau pati tvarkingai iškrauti drabužėlius pagrindiniam kambary), ten išrūšiavo ir keletą drabužėlių nunešė. likusius pasiliko pasakius, kad nuneš vėliau. unsure.gif
vežimėlį nunešus, prėmėja iškart paskambino kazkam, pasakė kad yra vežimas, blink.gif už 5 min prisistatė merga kuriai labai reikėjo vežimo. unsure.gif
nu bral, liūdna pasidarė. verysad.gif kai norėsi padėti, tik neaišku ar ta pagalba pasiekė tikslą unsure.gif verysad.gif
o kai kurios merginos yra rašiusios kad komisėliuse drabužiai parduodami verysad.gif
Atsakyti
aisku ,nebutina laukti visu.susiskambinkite ir vaziuokit!
Del tokiu"nuotykiu"nera ka ir pasakyti,i dusia nepasiziuresi...Galiu tik patarti,kad
nereikia kuklintis,o tiesiog paklausti ar viskas tinka?Pasidometi su kuo bendraujat?
Pavardes pasakymas,tai kaip saltas dusas!
Nezinau ar dera taip sakyti,bet jiems tikrai reikalingi rubeliai.
Ejom su viena vyresne mergyte,i kita grupe,jos brolio aplankyti,tai broliukas aprengtas toookiais rubeliais...manau,kad su tais rubeliais ne vienas kudikis uzaugo! schmoll.gif Jie svarus,bet jau sudeveti iki "negaliu"! unsure.gif
Atsakyti
dabar turiu įvairių drabužėlių, batukų ir taip pat vežčiau maišą kukurūzų, dribsnių,saldainių biggrin.gif kaip manot ar viską iškart vešti blush2.gif gal būt reiktų pasiskambint, sutart su tų namų adminstracija. rolleyes.gif

taip pat dar padariau mergytėm papuošaliukų, spalvinimo lapų atspausdinau, ir dar mastau ka čia padarius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 16 kovo 2009 - 18:15
Labutis, deduosi ir as prie sios akcijos ir vieta galiu parupinti kur viska susandeliuoti...Turim nama, tai kambari viena galim skirti, jei tik prireiks. 4u.gif
Ir labai noriu prisideti prie Velykinio nuvykimo, nes viena nedristu ten nueiti, man per skaudu...Ir dabar jau gerkleje gumulas stovi..
Tikrai turime rubeliu geru dukrytes ir butinai juos atiduosiu..
Jei reikia pagalbos, rasykit 4u.gif
Atsakyti
Galite viska ramiai vezti,padalins.
Man visada keista,kad suseda tie grybukai prie staliuku ir valgo kukuruzus...o musiskei davei,tai laksto po visus namus su tais kukuruzais...
Papildyta:
O,prisiminiau nupirkit tada elementu-bateriju.Jie ten turi vaikiskus telefonus/del kuriu vyksta mustynes/ kurie neveikia.Ir dar kazkokiems zaislams ju reikia.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2009 03 16, 08:35)
Labutis, deduosi ir as prie sios akcijos ir vieta galiu parupinti kur viska susandeliuoti...Turim nama, tai kambari viena galim skirti, jei tik prireiks. 4u.gif
Ir labai noriu prisideti prie Velykinio nuvykimo, nes viena nedristu ten nueiti, man per skaudu...Ir dabar jau gerkleje gumulas stovi..

As taip dziaugiuosi,kad musu vis daugiau... smile.gif
Atsakyti
O gal zinai kokiu elementu jiems reikia? AA ar AAA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 16 kovo 2009 - 19:33
Merginos,mano manymu,kad geriausia butu susiplanuoti pasisveciavima kartu/kas gali aisku/,pries tai surinksim pinigelius,nupirksim dovanas.Galima kiekvienai grupei suruosti po dovanu maisa.
Pavyzdzui as labai noreciau vyresniukams nupirkti DVD,jie turi televizoriu,bet jis nieko doro nerodo,nes net antenos normalios nera.O taip jie galetu ziureti filmukus,nors taip susipazintu su aplinkiniu pasauliu.Dar filmuku pradziai nupirktume. g.gif
Batuku aisku mes nenupirksime visiems,tai cia reikes pinigeliais paremti...
4u.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]
QUOTE(oziarage @ 2009 03 16, 20:35)

N va, opi dovanėlių sandėliavimo problema,kaip suprantu,išssisprendė? thumbup.gif Visi norintys is anksto perduoti vaikiukams suruostas dovaneles turėtų kreiptis į tave,]oziarage?
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 16, 18:50)

O,prisiminiau nupirkit tada elementu-bateriju.Jie ten turi vaikiskus telefonus/del kuriu vyksta mustynes/ kurie neveikia.Ir dar kazkokiems zaislams ju reikia.

teisingai, prisiminiau, turiu nemazai saviem zaislam pripirkus, tai įmesiu mirksiukas.gif pas mus vis būdavo irgi problema kad zaislų daug bet nebegrojantys, tai vieną kartą dėžutę visą nupirkau thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes atrastume kai ka vaikiukams padovanoti. 4u.gif
Atsakyti
Labas,merginos,kadangi mano banko saskaita kiek "pagausejo" pinigais,tai as padarysiu pradzia ir skirsiu siam reikalui:

sri lanka - 150,00Lt

Jei kas galesit skirti,kad ir po 20,00Lt thumbup.gif ,tai batukams gal sukaupsim... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 17 kovo 2009 - 15:37