Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(juta2007 @ 2009 03 22, 16:06)
nejaugi niekas namuose ar darbe neturit spalvoto spausdintuvo? Tekstą galėčiau atsiųsti į el.paštą. Juk tereikia paptasto ryškaus plakatėlio,kad žmonės atkreiptų dėmesį...

Būkit geros, jei žinot , atsakykit man į kelis klausimus- kokios firmos Panevėžy yra vaisių ir sauskelnių didmenininkės???

Internete radau:
A. ZAPALSKIO, UAB, Tiekimo g. 2 a, (45) 570231 (sauskelnes)
O vaisiu mes darbovietei pirkdavome is baziu kur vyksta didmenines prekybos... Gal ten ir sauskelniu butu pigiau g.gif
Atsakyti
Na parašysiu ir aš apie mūsų viešnagę biggrin.gif .Vakar vien nuo minties, kad eisime pas tuos likimo nuskriaustus vaikučius, jau norėjau žliumbti, bet pamačius juos visai nesinorėjo, jie linksmučiai, žingeidūs, kur jau ten žliumbsi, tik spėk klausinėti ir kalbinti lotuliukas.gif .

Esu truputi prie meno, tai pagaminsiu mergaitėms karoliukų, bet nežinau ką berniukams (gal apyrankes). Vienas mažylis man parodė savo nertus karoliukus ar kažką panašau, sako čia mano mama padovanojo smile.gif .Supratau, kad jiems labai svarbu turėti asmeninių ypatingų daiktų.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2009 03 22, 16:54)
Na parašysiu ir aš apie mūsų viešnagę  biggrin.gif .Vakar vien nuo minties, kad eisime pas tuos likimo nuskriaustus vaikučius, jau norėjau žliumbti, bet pamačius juos visai nesinorėjo, jie linksmučiai, žingeidūs, kur jau ten žliumbsi, tik spėk klausinėti ir kalbinti  lotuliukas.gif .

Esu truputi prie meno, tai pagaminsiu mergaitėms karoliukų, bet nežinau ką berniukams (gal apyrankes). Vienas mažylis man parodė savo nertus karoliukus ar kažką panašau, sako čia mano mama padovanojo  smile.gif .Supratau, kad jiems labai svarbu turėti asmeninių ypatingų daiktų.

tai as ir sakau - kad jiems demesys svarbiau - asmenine, kad ir mazesne dovana (aisku kudikiukams - nesvarbu - tad galim ir kitus poreikius tenkint) - o va jiems asmeniskai kad ir gietriukai yra tikrai nemaza dovana, o batukai - is vis nerealu - jie net pabrezia kad padovanojo tas ar anas - naujus, zinok su dezute - nu jie nori but ne blogesni ir turet kazka savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2009 03 22, 06:54)
Na parašysiu ir aš apie mūsų viešnagę  biggrin.gif .Vakar vien nuo minties, kad eisime pas tuos likimo nuskriaustus vaikučius, jau norėjau žliumbti, bet pamačius juos visai nesinorėjo, jie linksmučiai, žingeidūs, kur jau ten žliumbsi, tik spėk klausinėti ir kalbinti  lotuliukas.gif .

Esu truputi prie meno, tai pagaminsiu mergaitėms karoliukų, bet nežinau ką berniukams (gal apyrankes). Vienas mažylis man parodė savo nertus karoliukus ar kažką panašau, sako čia mano mama padovanojo  smile.gif .Supratau, kad jiems labai svarbu turėti asmeninių ypatingų daiktų.

taigi kokioje grupeje buvote?
as jiems irgi veziau ir is siulu apyranke ir barbiska karoliuku rinkinuka,tai mergytem patinko...labiausiai joms patinka segtukai i plaukus...o berniukams nuveziau 2 akinukus nuo saules/daugiau neturejau/,tai jie visa diena vaisciojo su tais akiniais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 22 kovo 2009 - 17:24
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 22, 17:17)
as jiems irgi veziau ir is siulu apyranke ir barbiska karoliuku rinkinuka,tai mergytem patinko...labiausiai joms patinka segtukai i plaukus...o berniukams nuveziau 2 akinukus nuo saules/daugiau neturejau/,tai jie visa diena vaisciojo su tais akiniais...

Kudikiu namuose aplankeme visas grupes isskyrus viena, kurioje vaikuciai sirgo vejaraupiais... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 22, 17:17)

itariu mana maza su tokiais akiniais ne diena - o savaite vaiksciotu - net nakti nenusiimtu doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Merginos - man reik paveiksliuko plakatui su sedinciu vaikiuku, tokio, kaip spalvinimo knygelese buna, stilizuoto, grazaus - kas turit - atsiuskit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 22 kovo 2009 - 17:44
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 22, 18:44)
itariu mana maza su tokiais akiniais ne diena - o savaite vaiksciotu - net nakti nenusiimtu doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Merginos - man reik paveiksliuko plakatui su sedinciu vaikiuku, tokio, kaip spalvinimo knygelese buna, stilizuoto, grazaus - kas turit - atsiuskit blush2.gif

O tai nuotrauka netinka? Galiu internete panarsyti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 03 22, 18:14)
O tai nuotrauka netinka? Galiu internete panarsyti.. ax.gif

nuotrauku ir pati moku susirast blush2.gif o va paveisliuku tu kur spalvot nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 22, 17:33)
As manau kad paprasto spausdintuvo cia nepakaks blush2.gif , ryt bandysiu suorganizuot maketa, o jus jei galit - raskit Vilniuje ur atspausdint A1 formata blush2.gif (paprastai pas architektus yra galimybe) 4u.gif

aš galiu perkel;t nebent guašu, padidint ant didesnio formato ir kopijuot.. jei taip tinka..
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 22, 20:16)
aš galiu perkel;t nebent guašu, padidint ant didesnio formato ir kopijuot..  jei taip tinka..

Ta prasme g.gif , reik padaryt ant mazo - o tu gali ant didelio kopijuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 22, 21:39)
Ta prasme g.gif , reik padaryt ant mazo - o tu gali ant didelio kopijuot g.gif

taip.. senokai dariau, bet manau gausis.. turiu lapų a1 gal kokius 6 ar 7 namie.. guašo turiu.. tik nzn ar teptuką kur rasiu bet irgi turėtų būt tai ryt kaip ir laisvesnė.. vyras budės, valgyt nereiks daryt galėčiau padaryt... tik teksto aš nlb sukursiu..
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 22, 20:57)
taip.. senokai dariau, bet manau gausis.. turiu lapų a1 gal kokius 6 ar 7 namie.. guašo turiu.. tik nzn ar teptuką kur rasiu bet irgi turėtų būt tai ryt kaip ir laisvesnė.. vyras budės, valgyt nereiks daryt galėčiau padaryt... tik teksto aš nlb sukursiu..

ok, nebegaliu, einu lovon (nekti beveik nemiegojau) - tai ryt susisieksim, gal susiskaipinsim, o gal net susitiksim g.gif blush2.gif
Atsakyti