Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 11, 20:55)
Sudomino Laveros pienelis  4u.gif Jis makiazui valyti ar vietoj prausiklio? Gal galima butu pavadinima ar nuorodele  4u.gif

Rašo, kad tinka ir prausti, ir makiažui valyti. Na, aš tik makiažą valausi, tai visokias chemijas taip pat sėkmingai nuvalo blush2.gif

Nuoroda Laveros puslapyje.

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 11, 21:05)
Parašykite prašau kur perkate tą Laveros pienelį?  4u.gif

eBay parduotuvėlėje, nuoroda yra pirmame temos puslapyje smile.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 00:00)
Esu naujokė šiame forume 4u.gif , ir labai norečiau paklausti natūralia kosmetika besidominčių mamų partarimo.

O aš sakyčiau, kad tau reikėtų rasti visų pirma gerą prausiklį, kuris tau tiktų ir nesausintų odos. Ką šiuo metu naudoji? 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 11:25)
o iš kur Laverą siuntiesi? wink.gif

gali palyginti su Sante Brilliant Care ir kokie tavo plaukai? wink.gif

Atsakiau aukščiau smile.gif

Mano plaukai nežinau, gal normalūs biggrin.gif Šaknys į riebumą, plaunu kas antrą dieną. Sante šito esu tik kokius 15 ml turėjus, tai iš tų kelių kartų sprendžiant Laveros yra riebesnis, na toks tirštas kaip kremas, Sante vos vos lengvesnis. Abu labai patiko smile.gif Reikės Sante nusipirkti kada normalią pakuotę, dabar Logona damušinėju ir laukiu vėl Hauschkos atvykstant, įdomu kaip bus įspūdžiai po pusės metų pertraukos, bet čia jau ne į temą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 12:48)
Nea, juk migdolų aliejus yra buteliuke, o tos rožių kapsulėse? as holos pasižiurejau ir ta nusipirkau. Tiesiog vertimas kaip apie rožių aliejaus kapsulių schmoll.gif .
Tiesa, klaipėdoj tik miesto vaistinėj radau didesnį weledos priemonių pasirinkimą, o eurovaistinėj beveik nieko g.gif .

aisku smile.gif
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 13:01)
reiks viska atsargiai meginti, kol surasiu tinkamą sprendimą ax.gif , o kaip jūs pati prižiūrite savo oda? 4u.gif

oi, as zinok esu paieskose dar... tai tokia ir ta prieziura... blush2.gif Mano oda tfu tfu tfu nera problemine, tai kuo maziau visko kraunu, tuo labiau ji pati ismoksta savim pasirupinti blush2.gif
Zinau, kad grynas oras, sportas, kokybiskas maistas, vanduo, yra pati geriausia kosmetika thumbup.gif banaliai pasakiau, bet taip yra blush2.gif Dabar ieskosiu prausiklio mazesnes talpos, nes kasdien man neprisireikia (pudrom nesidazau) ir kokio kremuko. Bet dar nezinau kokio, kol kas nebeturiu ideju doh.gif jau daug isbandziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 15:52)
Nu zodziu, jauciu kol pati savo kailiu, t.y. plaukais neisbandysiu, tol nepatikesiu. O gal man taip nebus. Viltis - durniu motina  lotuliukas.gif

Cia tikiuosi ne sitie Logona dazai  blink.gif  http://www.vartotojo....php?4106508327 Kazkoks bakteriologinis pavojus raso....

Tie kur su bakteriologini pavojumi, tai lyg ir nelabai matyti g.gif Kažkas panašaus į "miltelinių" dažų pakuotę, bet lyg ir tos moteriškės ant pakuotės nebuvo (nepirkau, tai ir stipriai neįsidėmėjau blush2.gif )

Aišku, kad pabandyk, kitų patirtis nebūtinai teisinga, juk ir plaukų "tekstūra" skiriasi, ir begalės faktorių veikia dažymo kokybę. Aš dažiau su "Logona" po kažkokių itališkų augalinių dažų, bet kaip supratau jie nebuvo 100 proc. natūralumo rolleyes.gif Gal visai tiks ir patiks "Logonos" dažai, tik šiaip iš patirties, nelabai atitinka tai kas pavaizduota su galutiniu dažymo rezultatu drinks_cheers.gif Dabar pirkdama imčiau tonu tamsesnius, nei kad norėtųsi imti pagal vaizdelį ant pakuotės. "Neima" jie taip stipriai plauko ir tamsiai nudažyti manau nėra taip labai lengva iš pirmo karto..
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 16:54)
Rašo, kad tinka ir prausti, ir makiažui valyti. Na, aš tik makiažą valausi, tai visokias chemijas taip pat sėkmingai nuvalo blush2.gif

Nuoroda Laveros puslapyje.

o kokia jo kaina? 4u.gif (su siuntimu) blush2.gif
gal esat is dekoratyvines ka nors bandziusi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 12 kovo 2009 - 16:07
Sante Brilliant Care nepabaigiamas doh.gif Summer, kokį tu pienelį veidui valyti iš Laveros turi? Su rožėmis ar alijošiumi? smile.gif

jau pamačiau nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 kovo 2009 - 16:14
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 17:08)
Sante Brilliant Care nepabaigiamas  doh.gif Summer, kokį tu pienelį veidui valyti iš Laveros turi? Su rožėmis ar alijošiumi? smile.gif

stai sitas http://www.lavera.de...n...h.html?&L=1 mirksiukas.gif yra nuorodele auksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 17:07)
o kokia jo kaina?  4u.gif (su siuntimu)  blush2.gif
gal esat is dekoratyvines ka nors bandziusi?  4u.gif

„Tu“ mirksiukas.gif

Mokėjau ~7 eurus, o siuntimas man kainavo 20 eurų už ~2 kg siuntinį, tai vienai siųstis nelabai apsimoka iš ten, nebent kokius 5 kg prekių imti ir siuntimas tada būtų 35 EUR.

Nea, iš dekoratyvinės nieko nesu bandžius, nors buvau į kreminę pudrą užsižiūrėjus g.gif Hauschkos maniškė į pabaigą, norėčiau išbandyti ką nors labiau maskuojančio, merginos labai gyrė Nvey pudrą, tai apie ją šiuo metu galvoju smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti kokią dantų pastą pasirinkti ax.gif . Nupirkau dukrai Urtekram, tai jai nepatinka, nes visiškai neputoja. Ir kiek pastebėjau dantukai ne tokie balti pasidarė. Ir pati norėčiau kokią nors naturalią nusipirkti, bet turėtų putoti, man skonis nesvarbus.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 17:08)
Sante Brilliant Care nepabaigiamas  doh.gif Summer, kokį tu pienelį veidui valyti iš Laveros turi? Su rožėmis ar alijošiumi? smile.gif

Tai Laveros bus dar labiau nepabaigiamas tuomet biggrin.gif Jis dar taip plonai spaudžiasi iš tūbelės, tai ekonomija nr. 1 čia smile.gif

Nei tas, nei tas. "Basis sensitiv" serijos smile.gif Dar susipyliau jį į Hauschkos pienelio stiklainiuką, tai taip maloniai naudojasi su tuo dozatorium bigsmile.gif Po Hauschkos pradėjau nebemėgti plastmasinės taros kosmetikoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 12 kovo 2009 - 16:14
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 17:06)
aisku  smile.gif

oi, as zinok esu paieskose dar... tai tokia ir ta prieziura...  blush2.gif  Mano oda tfu tfu tfu nera problemine, tai kuo maziau visko kraunu, tuo labiau ji pati ismoksta savim pasirupinti  blush2.gif 
Zinau, kad grynas oras, sportas, kokybiskas maistas, vanduo, yra pati geriausia kosmetika thumbup.gif  banaliai pasakiau, bet taip yra  blush2.gif  Dabar ieskosiu prausiklio mazesnes talpos, nes kasdien man neprisireikia (pudrom nesidazau) ir kokio kremuko. Bet dar nezinau kokio, kol kas nebeturiu ideju  doh.gif  jau daug isbandziau  doh.gif

Labai teisingai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 03 12, 17:12)
Gal galėtumėte patarti kokią dantų pastą pasirinkti ax.gif

Lavera labai šauniai putoja, taip pat dar vastinėse ir didesniuose PC būna tokia itališka nebrangi natūrali dantų pasta, užkrito pavadinimas, merginos gal primins doh.gif blush2.gif Tai ji irgi sėkmingai putoja, gaivaus skonio ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 15:54)
eBay parduotuvėlėje, nuoroda yra pirmame temos puslapyje

o Laveros kosmetikos lt nera pirkti, tik siustis imanoma? unsure.gif
Papildyta:
runna rr, tavo nuotraukytese pamaciau ECO sampuna... ax.gif pati naudoju purinamaji, o koks pas tave? geras? mirksiukas.gif
Atsakyti