Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 12:43)
as manau Klp. turetu buti bioboutiqas  g.gif  Merginos, pataisykit, jei klystu  blush2.gif 

klaipedoj bioboutique nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 12, 16:35)
O gal į Drogą gali nukeliaut?ten yra nebrangios Altera kosmetikos, kažką gal išsirinktum?
Beje, reiktų odelė nuvalyti gerai, nupylinguoti, iš naminių priemonių gal pabandyk aviž. dribsnius užplikyti, palaukti,pamaišyti, kol gausis košelė, ir ja pamasažuoti veiduką. Gali pabandyti drėkinančią kaukę, daugelio naudojamą: natūr.jogurtas+ trup. aliejaus (gali kad ir migdolų, alyvuogių (extra virgin) smile.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif , būtinai išbandysiu, tiesa, seniau esu turejusi iš alteros, kremą su metomis probleminei odai, tai povekio jokio nepastebėjau verysad.gif .
Po kokio mėnesio arba anksčiau jeigu pavyks nuvažiuosiu i klp. ir apsipirksiu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 12 kovo 2009 - 15:02
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 11, 22:59)
kartojuos as su savo klausimais apie ta eleksyra nuo kapiliaru  ax.gif
vis tik noriu pasigydyti ir as savo kapiliarus pries vasara, gal ir pudros nereikes ax.gif svajone....ko nepadarysi....a maz pasiseks ax.gif

norint gauti ta eleksyra reikia butinai eiti i gamybos vakareli? ar kaip nors paprasciau? kiek kainuoja? o jis naudojamas buna vietoje kremo?

QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 10:25)

o kaip tu pasigaminai - vietoj susipilstei ar namuose iš to, ką turėjai? smile.gif Jei taip, tai gal gali parašyti, kiek ir ko dėjai?  4u.gif

Na matau merginos jau atsake. Gaminausi misinuka per vakareli, turiu recepta, bet namie tikrai nesukaupsiu tiek EA, kad gamint.
O pasigamint ji galima ne tik per vakareli (klausiau KN), kaip kazkuri jau sake, ten tik supili 2 aliejus ir ilasini EA. O kaina man atrodo 44lt g.gif

Hm susibalamutinau su Logona dazais, visai nesinori ryzavotu plauku.
Atsakyti
kas žinot, kuo skiriasi KN rožių vandenys? g.gif Yra dviejų rūšių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 12, 14:01)
Logonos dzai yra dvieju rusiu- milteliai, kur reikia mase pasidaryt, ir jau iskart paruosti dazymui- tik sitie barngesni. As tai siunciausi, o ka galima isigyti cia, tai net nezinau. Yra keletas atspalviu- gali pasiziuteti www.logona.de
man tai visai nesunku su ta mase terliotis- plaukai per sprindi zemiau peciu smile.gif

na, zinau kad kazkokiu Logonos dazu yra Bioboutique'e Cup'e, tai siandien ten ir keliausiu smile.gif
Aciu uz info, gal is tikruju ne taip ir baisu ten su tais milteliais biggrin.gif Mano plaukai tai pecius tik siekia, tai manau susitvarkysiu.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 12, 15:09)
O pasigamint ji galima ne tik per vakareli (klausiau KN), kaip kazkuri jau sake, ten tik supili 2 aliejus ir ilasini EA. O kaina man atrodo 44lt  g.gif

ačiū vistiek 4u.gif

kilo man tokia idėja ax.gif O jeigu namie gaminant kremą su vandens faze panaudoti blenderį? bigsmile.gif Jis juk sukasi neįtikėtinu greičiu, rankomis to nepasiekti smile.gif Gizma, ar tai atitiktų pramonėje naudojamų agregatų savybes? biggrin.gif
Atsakyti
gal kas nors bandet Logonos cover stick'a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 13:38)
o ten ne kosele reik darytis, o normalaus kremo konsistencijos dazai? O kokia tavo plauku spalva pries jais dazantis buvo? wink.gif

Kaip jau ir atsakė, yra ir milteliais, ir yra "tūbelėje", kaip kremas, nieko daryt nebereikia. Aš dažiau brangesniais, t.y. kremu, nereikėjo tų miltukų ruošti.
O mano plaukai tokie rudi, nublukę ir buvo. Norėjosi tamsiau ir ryškiau..ryškiau gavosi (šviečiau kaip jaunas kaštonas doh.gif ), tamsiau - ne biggrin.gif
Mano plaukai buvo iki pečių (dabar trumpi), tai tos tūbelės laaabai ilgam būtų užtekę, jei nebūčiau po pirmo karto forume pardavusi blush2.gif O dar prieš dažymą ėmiau ir specialų, paruošiantį dažymui su "Logonos" dažais, kondicionierių.

Su "The body shop" milteliais (ale baisiai brangūs) man gražiau nudažyti gavosi.
O dar geriau, kad kažkaip "atmušiau" ranką ir akį, ir puikiai susimakaluoju chna ir basma. Kol neima blukti, tol jokio "ryžumo", o vėliau vis vien išlenda irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 12, 16:09)
Na matau merginos jau atsake. Gaminausi misinuka per vakareli, turiu recepta, bet namie tikrai nesukaupsiu tiek EA, kad gamint.
O pasigamint ji galima ne tik per vakareli (klausiau KN), kaip kazkuri jau sake, ten tik supili 2 aliejus ir ilasini EA. O kaina man atrodo 44lt  g.gif

hmm jau pabrango g.gif as lapkriti ar tai gruodi gaminausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 16:24)
ačiū vistiek  4u.gif

kilo man tokia idėja  ax.gif O jeigu namie gaminant kremą su vandens faze panaudoti blenderį?  bigsmile.gif Jis juk sukasi neįtikėtinu greičiu, rankomis to nepasiekti smile.gif Gizma, ar tai atitiktų pramonėje naudojamų agregatų savybes? biggrin.gif

man irgi buvo kilus tokia ideja bet neisdrisau paklausti biggrin.gif
kazkaip suabejojau del metalo ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 12, 15:36)
Kaip jau ir atsakė, yra ir milteliais, ir yra "tūbelėje", kaip kremas, nieko daryt nebereikia. Aš dažiau brangesniais, t.y. kremu, nereikėjo tų miltukų ruošti.
O mano plaukai tokie rudi, nublukę ir buvo. Norėjosi tamsiau ir ryškiau..ryškiau gavosi (šviečiau kaip jaunas kaštonas doh.gif ), tamsiau - ne biggrin.gif
Mano plaukai buvo iki pečių (dabar trumpi), tai tos tūbelės laaabai ilgam būtų užtekę, jei nebūčiau po pirmo karto forume pardavusi blush2.gif O dar prieš dažymą ėmiau ir specialų, paruošiantį dažymui su "Logonos" dažais, kondicionierių.

Su "The body shop" milteliais (ale baisiai brangūs) man gražiau nudažyti gavosi.
O dar geriau, kad kažkaip "atmušiau" ranką ir akį, ir puikiai susimakaluoju chna ir basma. Kol neima blukti, tol jokio "ryžumo", o vėliau vis vien išlenda irnesakyk.gif

g.gif jau pradedu ir as to ryzumo bijoti biggrin.gif Ko tai ivarei tu man baimes cia biggrin.gif as irgi tokia dabar pablukus ruda... Nu zodziu, jauciu kol pati savo kailiu, t.y. plaukais neisbandysiu, tol nepatikesiu. O gal man taip nebus. Viltis - durniu motina lotuliukas.gif
Papildyta:
Cia tikiuosi ne sitie Logona dazai blink.gif http://www.vartotojo....php?4106508327 Kazkoks bakteriologinis pavojus raso....

Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 14:38)
aciu uz paaiskinimus  4u.gif
Perziurejau sveikuose produktuose tuos aliejus, na raso tik, akd jie ekologiski, bet neraso, kad nerafinuoti  g.gif  Tai kaip zinot?

Kiek suprantu, tai ekologiškas ir reiškia kad nerafinuotas, jei klystu, pataisykit ax.gif
Beje, jau jį nusipirkau, už kelių dienų parašysiu atsiliepimus mirksiukas.gif

Beje, jų internetinis tinklapis:
http://www.oelmuehle-solling.de/

suprantančios vokiškai gal pasakys, ar tikrai jų aliejai ekologiški 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 12 kovo 2009 - 16:05