QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 10, 23:43)
Ale ir pigumas pas juos
kameliju aliejaus, as uz savo 30 ml beveik 40 lt paklojau
as vertinu tik naturalius, minimaliai apdirbtus -todel jokiu skrudintu ant plauku netepciau
Turiu ekologisko is ekoeko
manau, kad kazkuo ypatingai nuo paprastu apelsinu jis nesiskiria -tinka kovai su celiulitu, tonizuoja, dedamas i kremus nuo rauksliu, tinka misriai/ problematiskai odai
aciu uz paaiskinimus
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 17:47)
tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera
ziuresim kaip naudosis
Perziurejau sveikuose produktuose tuos aliejus, na raso tik, akd jie ekologiski, bet neraso, kad nerafinuoti
Tai kaip zinot?
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 12, 12:07)
Toms, kurioms domino atsliepimai apie dazus- vakar isbandziau Logonos (natural brown). Na siaip man atrodo, kad kazkiek paryzino...neryskiai, darbe niekas nepastebejo, bet pries saule atspalvis ryzokos tikrai matysis.Tamsiai rudos kazkaip nesigauna
Jei Rasma prijugs mane prie uzsakymo, bandysiu pasiimt juoda ir pamaisyt su rudom, jei irgi nesigaus, tai teks grizt prie sintetiniu dazu
einu ir as siandien prikti Logonos dazu. O ten gi ju turetu but keliu atspalviu, ane? Gal reikia koki tamsesni rinktis, akd nenuryzintu
Na reiks pabandyt, nors neisivazduotu, kaip ten reiks su ta kosele voziotis ir teptis
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 03 12, 13:23)
Aš irgi naudojusi "Logona" dažus. Ėmiau kremą, pačio tamsiausio rudo atspalvio, lyg ir "Dark brown" ar pan. vadinosi ir vis vien gavosi kaštoniniai "ryžavoti" plaukai. O va maišyt nebandžiau
O užsakymą pridėsiu, gavau laiškutį
o ten ne kosele reik darytis, o normalaus kremo konsistencijos dazai? O kokia tavo plauku spalva pries jais dazantis buvo?