Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 11:46)
As pora kart pro sali iejau bet niekaip to pastato neradau pagal adresa  doh.gif
Manau reiktu skambintis, kai busiu kaune tai skambinsiu ir bandysiu aiskintis kaip ten juos rast, nes labai noriu tamanu aliejaus  smile.gif

Berods Akvile rase, kad buvo jau ten ne karta ir rase, kad dirba berods tik nuo 16val g.gif ir ko reikia, jie atsiuncia is vln.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 12 kovo 2009 - 11:48
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 13:43)
as manau Klp. turetu buti bioboutiqas  g.gif  Merginos, pataisykit, jei klystu  blush2.gif 
Siulyciau is pradziu pasirinkt meginuku, ismegint, pasiziuret kas tinka...
O del migdolu kremuko, tiesa pasakius nemanau kad tiktu  blush2.gif  jis sausai odai, o jei tavo pablizga, netiks  schmoll.gif  kims... man taip buna... Dabar reikia atsatyti dregme, kokiom kaukem drekinanciom, o paskui rinktis kremuka gal lengvesni koki  g.gif
tai gal tau ta ir dave  unsure.gif

reiks viska atsargiai meginti, kol surasiu tinkamą sprendimą ax.gif , o kaip jūs pati prižiūrite savo oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 12:01)
reiks viska atsargiai meginti, kol surasiu tinkamą sprendimą ax.gif

taip ir reikia 4u.gif nemeginant sunku iskart pataikyti i desimtuka 4u.gif
Atsakyti
Toms, kurioms domino atsliepimai apie dazus- vakar isbandziau Logonos (natural brown). Na siaip man atrodo, kad kazkiek paryzino...neryskiai, darbe niekas nepastebejo, bet pries saule atspalvis ryzokos tikrai matysis.Tamsiai rudos kazkaip nesigauna schmoll.gif Jei Rasma prijugs mane prie uzsakymo, bandysiu pasiimt juoda ir pamaisyt su rudom, jei irgi nesigaus, tai teks grizt prie sintetiniu dazu verysad.gif
Atsakyti
Beje, gal ne visos lankotes temoje - dalinames kosmetika ir ne tik, gal ka sudomins urtekram sampunas su henine lavsonija... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 23:06)
niu jei yra abejoniu, tai nebaisus dalykas. igyvensiu as be tu aliejuku  mirksiukas.gif

O kokiu tau reikia? As is cia
uzsisakiau laukiu siuntinuko avokadu, ersketuogiu, makadamiju, kokosu, taukmedzio nemazais kiekiais jei ko reiktu galeciau po truputi parduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 12, 11:24)
aha  drinks_cheers.gif labai gerai naujiena  thumbup.gif
gal žinot kaip su Kaunu?  rolleyes.gif reik ten skambintis ir sakyt ko nori ar jie turi visą asortimentą iš KN?  unsure.gif KN puslapyje rašo, kau jų gaminių kaune galima įsigyti Agnum Centre  unsure.gif gal kas praktiškai jau tai darėt?  rolleyes.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 12:46)
As pora kart pro sali iejau bet niekaip to pastato neradau pagal adresa  doh.gif
Manau reiktu skambintis, kai busiu kaune tai skambinsiu ir bandysiu aiskintis kaip ten juos rast, nes labai noriu tamanu aliejaus  smile.gif

as esu ten buvus, truputeli klaidoka rast, bet gal suprasit mano aiskinimus. Ziurint nuo merkurijaus fontano reikia eiti link soboro, po kokiu 40zingsniu, desinej pusej bus bromas, einat i ta broma - tiesiai tiesiai ir aikstelej i desine, ten matysis toks baltas namas su pusrusiu, ten ir bus laisves al. 52b
Nezinau gal keistesi kas pasiskambinkit, bet kai as pirkau aliejus, tai man aiskino, kad ji vaziuoja i vilniu ketvirtadieniais, zodziu treciadieni veliausiai siuskit uzsakymus el.pastu - agnumcentras@gmail.com ir ketvirtadieni ryte gausit sms kada atves produkcija.
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 12:21)
as esu ten buvus, truputeli klaidoka rast, bet gal suprasit mano aiskinimus. Ziurint nuo merkurijaus fontano reikia eiti link soboro, po kokiu 40zingsniu, desinej pusej bus bromas, einat i ta broma  - tiesiai tiesiai ir aikstelej i desine, ten matysis toks baltas namas su pusrusiu, ten ir bus laisves al. 52b
Nezinau gal keistesi kas pasiskambinkit, bet kai as pirkau aliejus, tai man aiskino, kad ji vaziuoja i vilniu ketvirtadieniais, zodziu treciadieni veliausiai siuskit uzsakymus el.pastu - agnumcentras@gmail.com ir ketvirtadieni ryte gausit sms kada atves produkcija.

na va, ir tiksli info drinks_cheers.gif
reiks kada ir man gal ko nors uzsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 12, 12:07)
Toms, kurioms domino atsliepimai apie dazus- vakar isbandziau Logonos (natural brown). Na siaip man atrodo, kad kazkiek  paryzino...neryskiai, darbe niekas nepastebejo, bet pries saule atspalvis ryzokos tikrai matysis.Tamsiai rudos kazkaip nesigauna  schmoll.gif  Jei Rasma prijugs mane prie uzsakymo, bandysiu pasiimt juoda ir pamaisyt su rudom, jei irgi nesigaus, tai teks grizt prie sintetiniu dazu verysad.gif

Aš irgi naudojusi "Logona" dažus. Ėmiau kremą, pačio tamsiausio rudo atspalvio, lyg ir "Dark brown" ar pan. vadinosi ir vis vien gavosi kaštoniniai "ryžavoti" plaukai. O va maišyt nebandžiau g.gif

O užsakymą pridėsiu, gavau laiškutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 10, 23:43)
Ale ir pigumas pas juos kameliju aliejaus, as uz savo 30 ml beveik 40 lt paklojau  blink.gif 
as vertinu tik naturalius, minimaliai apdirbtus -todel jokiu skrudintu ant plauku netepciau  schmoll.gif
Turiu ekologisko is ekoeko  ax.gif

manau, kad kazkuo ypatingai nuo paprastu apelsinu jis nesiskiria -tinka kovai su celiulitu, tonizuoja, dedamas i kremus nuo rauksliu, tinka misriai/ problematiskai odai

aciu uz paaiskinimus 4u.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 17:47)
tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera  schmoll.gif  ziuresim kaip naudosis  rolleyes.gif

Perziurejau sveikuose produktuose tuos aliejus, na raso tik, akd jie ekologiski, bet neraso, kad nerafinuoti g.gif Tai kaip zinot?

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 12, 12:07)
Toms, kurioms domino atsliepimai apie dazus- vakar isbandziau Logonos (natural brown). Na siaip man atrodo, kad kazkiek  paryzino...neryskiai, darbe niekas nepastebejo, bet pries saule atspalvis ryzokos tikrai matysis.Tamsiai rudos kazkaip nesigauna  schmoll.gif  Jei Rasma prijugs mane prie uzsakymo, bandysiu pasiimt juoda ir pamaisyt su rudom, jei irgi nesigaus, tai teks grizt prie sintetiniu dazu verysad.gif

einu ir as siandien prikti Logonos dazu. O ten gi ju turetu but keliu atspalviu, ane? Gal reikia koki tamsesni rinktis, akd nenuryzintu unsure.gif Na reiks pabandyt, nors neisivazduotu, kaip ten reiks su ta kosele voziotis ir teptis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 03 12, 13:23)
Aš irgi naudojusi "Logona" dažus. Ėmiau kremą, pačio tamsiausio rudo atspalvio, lyg ir "Dark brown" ar pan. vadinosi ir vis vien gavosi kaštoniniai "ryžavoti" plaukai. O va maišyt nebandžiau g.gif

O užsakymą pridėsiu, gavau laiškutį 4u.gif

o ten ne kosele reik darytis, o normalaus kremo konsistencijos dazai? O kokia tavo plauku spalva pries jais dazantis buvo? wink.gif
Atsakyti
Logonos dzai yra dvieju rusiu- milteliai, kur reikia mase pasidaryt, ir jau iskart paruosti dazymui- tik sitie barngesni. As tai siunciausi, o ka galima isigyti cia, tai net nezinau. Yra keletas atspalviu- gali pasiziuteti www.logona.de
man tai visai nesunku su ta mase terliotis- plaukai per sprindi zemiau peciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:48)
Tiesa, klaipėdoj tik miesto vaistinėj radau didesnį weledos priemonių pasirinkimą, o eurovaistinėj beveik nieko g.gif .

O gal į Drogą gali nukeliaut?ten yra nebrangios Altera kosmetikos, kažką gal išsirinktum?
Beje, reiktų odelė nuvalyti gerai, nupylinguoti, iš naminių priemonių gal pabandyk aviž. dribsnius užplikyti, palaukti,pamaišyti, kol gausis košelė, ir ja pamasažuoti veiduką. Gali pabandyti drėkinančią kaukę, daugelio naudojamą: natūr.jogurtas+ trup. aliejaus (gali kad ir migdolų, alyvuogių (extra virgin) smile.gif
Atsakyti