ne tik paminėti, bet ir akcentuoti, išaiškinant argumentuotai, kad neliktų vietos tokiems eksperimentams ir odos ištvermės išbandymams
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 11, 23:59)
kartojuos as su savo klausimais apie ta eleksyra nuo kapiliaru
vis tik noriu pasigydyti ir as savo kapiliarus pries vasara, gal ir pudros nereikes ax.gif svajone....ko nepadarysi....a maz pasiseks ax.gif
norint gauti ta eleksyra reikia butinai eiti i gamybos vakareli? ar kaip nors paprasciau? kiek kainuoja? o jis naudojamas buna vietoje kremo?
vis tik noriu pasigydyti ir as savo kapiliarus pries vasara, gal ir pudros nereikes ax.gif svajone....ko nepadarysi....a maz pasiseks ax.gif
norint gauti ta eleksyra reikia butinai eiti i gamybos vakareli? ar kaip nors paprasciau? kiek kainuoja? o jis naudojamas buna vietoje kremo?
manau, kad nebutina i vakareli eiti nes sitam eliksyrui susimaisyt, nieko sudetingo nereikia daryt (pvz nieko kaitint nereikia).. duos aliejus ir eterinius ir susipilsi pagal recepta.. kelios minutes ir baigta nebent gali neturet kokiu nors ingridientu tuo momentu
o kaina tai 39 lt uz 15 ml
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 11:25)
o kaip tu pasigaminai - vietoj susipilstei ar namuose iš to, ką turėjai? Jei taip, tai gal gali parašyti, kiek ir ko dėjai?
aga, ir man labai idomu ir aktualu... ir dar kainyte butu idomu.
oij, kazkaip pasikartojau. matyt, tuo paciu metu rasem.
o tai pagal receptura pas juos pasidarai? sorry, uz toki smulkmeniskuma, bet net neisivaizduoju kaip viskas vyksta.
ar uztenka nueit ir pasakyt, kad noriu to eleksyro ir pardavejos duos viska? kokia neismanele, net geda
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 12, 11:44)
aga, ir man labai idomu ir aktualu... ir dar kainyte butu idomu.
o tai pagal receptura pas juos pasidarai? sorry, uz toki smulkmeniskuma, bet net neisivaizduoju kaip viskas vyksta.
ar uztenka nueit ir pasakyt, kad noriu to eleksyro ir pardavejos duos viska? kokia neismanele, net geda
aha as dariau KN.. nes ieina nemazai ivairiu eteriniu, kai kurie brangoki.. jei reiktu viska susipirkt, tai
taip manau uztenka nueit ir pasakyt kad noretum pasidaryt eliksyra.. as vasara sitaip ir bronzines odos alieju deginimuisi maisiau KN viska ko reikia dave ir susipyliau i buteliuka..
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 10:19)
Beje, as man is pradziu nėjo prisiregistruot supermamose , taij parasiau kad turiu du vaikus, bet čia nesamonė .
galima pasikoreguot
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 10, 23:43)
Ale ir pigumas pas juos kameliju aliejaus, as uz savo 30 ml beveik 40 lt paklojau
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 17:47)
tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera ziuresim kaip naudosis
Norėsiu ir aš išbandyti, kai pabaigsiu sezamus Bet ar tikrai nerafinuotas, nes kainos skiriasi
Ir ką reiškia filtruotas šalto spaudimo?
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:19)
man kažkaip atrodo, kad tonikai man išvis netinka. . . .turėjau rasa jautrai odai be parabenų ir kt, bet vos pasitepdavau pradėdavo graužti ir niežėti, brr.. . .
Siaip galvoju, kad kai busiu klaipėdoje nusipirkti veledos kremuką su migdolais, gal man tiktų? nemazai forumiečių jį gyre.
O klaipėdoje galima įsigyti Logona?
problema, kad ten kur as gyvenu natūralios kosmtikos kaip ir nėra, tai tenka laukti kol kur nors nuvažiuosiu .
Beje, as man is pradziu nėjo prisiregistruot supermamose , taij parasiau kad turiu du vaikus, bet čia nesamonė .
Siaip galvoju, kad kai busiu klaipėdoje nusipirkti veledos kremuką su migdolais, gal man tiktų? nemazai forumiečių jį gyre.
O klaipėdoje galima įsigyti Logona?
problema, kad ten kur as gyvenu natūralios kosmtikos kaip ir nėra, tai tenka laukti kol kur nors nuvažiuosiu .
as manau Klp. turetu buti bioboutiqas Merginos, pataisykit, jei klystu
Siulyciau is pradziu pasirinkt meginuku, ismegint, pasiziuret kas tinka...
O del migdolu kremuko, tiesa pasakius nemanau kad tiktu jis sausai odai, o jei tavo pablizga, netiks kims... man taip buna... Dabar reikia atsatyti dregme, kokiom kaukem drekinanciom, o paskui rinktis kremuka gal lengvesni koki
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:42)
Aš pirkau aliejų vaistinėje, tai net svajoti nereikia, kad kažks patartų .
Ir ant pakuotės buvo sumaišyta etiketė , ant mano migdolų aliejaus buvo uždeta regeneruojančių rožių kapsulių etiketė. O kai vaistininkei bandžiau ta pasakyti, ji nesuprato ir pasakė kad tai vistiek tas pats .
Ir ant pakuotės buvo sumaišyta etiketė , ant mano migdolų aliejaus buvo uždeta regeneruojančių rožių kapsulių etiketė. O kai vaistininkei bandžiau ta pasakyti, ji nesuprato ir pasakė kad tai vistiek tas pats .
tai gal tau ta ir dave
QUOTE(violence @ 2009 03 12, 11:24)
aha labai gerai naujiena
gal žinot kaip su Kaunu? reik ten skambintis ir sakyt ko nori ar jie turi visą asortimentą iš KN? KN puslapyje rašo, kau jų gaminių kaune galima įsigyti Agnum Centre gal kas praktiškai jau tai darėt?
gal žinot kaip su Kaunu? reik ten skambintis ir sakyt ko nori ar jie turi visą asortimentą iš KN? KN puslapyje rašo, kau jų gaminių kaune galima įsigyti Agnum Centre gal kas praktiškai jau tai darėt?
As pora kart pro sali iejau bet niekaip to pastato neradau pagal adresa
Manau reiktu skambintis, kai busiu kaune tai skambinsiu ir bandysiu aiskintis kaip ten juos rast, nes labai noriu tamanu aliejaus
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 13:43)
as manau Klp. turetu buti bioboutiqas Merginos, pataisykit, jei klystu
O del migdolu kremuko, tiesa pasakius nemanau kad tiktu jis sausai odai, o jei tavo pablizga, netiks kims... man taip buna... Dabar reikia atsatyti dregme, kokiom kaukem drekinanciom, o paskui rinktis kremuka gal lengvesni koki
tai gal tau ta ir dave
tai gal tau ta ir dave
Nea, juk migdolų aliejus yra buteliuke, o tos rožių kapsulėse? as holos pasižiurejau ir ta nusipirkau. Tiesiog vertimas kaip apie rožių aliejaus kapsulių .
Tiesa, klaipėdoj tik miesto vaistinėj radau didesnį weledos priemonių pasirinkimą, o eurovaistinėj beveik nieko .