Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

ne tik paminėti, bet ir akcentuoti, išaiškinant argumentuotai, kad neliktų vietos tokiems eksperimentams ir odos ištvermės išbandymams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 11, 23:59)
kartojuos as su savo klausimais apie ta eleksyra nuo kapiliaru  ax.gif
vis tik noriu pasigydyti ir as savo kapiliarus pries vasara, gal ir pudros nereikes ax.gif svajone....ko nepadarysi....a maz pasiseks ax.gif

norint gauti ta eleksyra reikia butinai eiti i gamybos vakareli? ar kaip nors paprasciau? kiek kainuoja? o jis naudojamas buna vietoje kremo?

manau, kad nebutina i vakareli eiti g.gif nes sitam eliksyrui susimaisyt, nieko sudetingo nereikia daryt (pvz nieko kaitint nereikia).. duos aliejus ir eterinius ir susipilsi pagal recepta.. kelios minutes ir baigta biggrin.gif nebent gali neturet kokiu nors ingridientu tuo momentu g.gif
o kaina tai 39 lt uz 15 ml
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 11:25)
o kaip tu pasigaminai - vietoj susipilstei ar namuose iš to, ką turėjai? smile.gif Jei taip, tai gal gali parašyti, kiek ir ko dėjai?  4u.gif

aga, ir man labai idomu ir aktualu... g.gif ir dar kainyte butu idomu.

oij, kazkaip pasikartojau. matyt, tuo paciu metu rasem.
o tai pagal receptura pas juos pasidarai? sorry, uz toki smulkmeniskuma, bet net neisivaizduoju kaip viskas vyksta.
ar uztenka nueit ir pasakyt, kad noriu to eleksyro ir pardavejos duos viska? blush2.gif kokia neismanele, net geda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 12 kovo 2009 - 10:47
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 12, 11:44)
aga, ir man labai idomu ir aktualu... g.gif ir dar kainyte butu idomu.

oij, kazkaip pasikartojau. matyt, tuo paciu metu rasem.
o tai pagal receptura pas juos pasidarai? sorry, uz toki smulkmeniskuma, bet net neisivaizduoju kaip viskas vyksta.
ar uztenka nueit ir pasakyt, kad noriu to eleksyro ir pardavejos duos viska?  blush2.gif  kokia neismanele, net geda  doh.gif

aha as dariau KN.. nes ieina nemazai ivairiu eteriniu, kai kurie brangoki.. jei reiktu viska susipirkt, tai doh.gif
taip manau uztenka nueit ir pasakyt kad noretum pasidaryt eliksyra.. as vasara sitaip ir bronzines odos alieju deginimuisi maisiau KN smile.gif viska ko reikia dave ir susipyliau i buteliuka..
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 10:19)
Beje, as man is pradziu nėjo prisiregistruot supermamose , taij parasiau kad turiu du vaikus, bet  čia nesamonė lotuliukas.gif  blush2.gif .

smile.gif galima pasikoreguot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 10, 23:43)
Ale ir pigumas pas juos kameliju aliejaus, as uz savo 30 ml beveik 40 lt paklojau  blink.gif 

QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 17:47)
tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera  schmoll.gif  ziuresim kaip naudosis  rolleyes.gif

Norėsiu ir aš išbandyti, kai pabaigsiu sezamus ax.gif Bet ar tikrai nerafinuotas, nes kainos skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 12, 13:01)
smile.gif  galima pasikoreguot mirksiukas.gif

o kaip? blush2.gif
Atsakyti
Ir ką reiškia filtruotas šalto spaudimo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 12 kovo 2009 - 11:07
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:06)

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:19)
man kažkaip atrodo, kad tonikai man išvis netinka. . . .turėjau rasa jautrai odai  be parabenų ir kt, bet vos pasitepdavau pradėdavo graužti ir niežėti, brr.. . .
Siaip galvoju, kad kai busiu klaipėdoje nusipirkti veledos kremuką su migdolais, gal man tiktų? bigsmile.gif nemazai forumiečių jį gyre.
O klaipėdoje galima įsigyti Logona?
problema, kad ten kur as gyvenu natūralios kosmtikos kaip ir nėra, tai tenka laukti kol kur nors nuvažiuosiu doh.gif .
Beje, as man is pradziu nėjo prisiregistruot supermamose , taij parasiau kad turiu du vaikus, bet  čia nesamonė lotuliukas.gif  blush2.gif .

as manau Klp. turetu buti bioboutiqas g.gif Merginos, pataisykit, jei klystu blush2.gif
Siulyciau is pradziu pasirinkt meginuku, ismegint, pasiziuret kas tinka...
O del migdolu kremuko, tiesa pasakius nemanau kad tiktu blush2.gif jis sausai odai, o jei tavo pablizga, netiks schmoll.gif kims... man taip buna... Dabar reikia atsatyti dregme, kokiom kaukem drekinanciom, o paskui rinktis kremuka gal lengvesni koki g.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:42)
Aš pirkau aliejų vaistinėje, tai net svajoti nereikia, kad kažks patartų doh.gif .
Ir ant pakuotės buvo sumaišyta etiketė lotuliukas.gif , ant mano migdolų aliejaus buvo uždeta regeneruojančių rožių kapsulių etiketė. O kai vaistininkei bandžiau ta pasakyti, ji nesuprato ir pasakė kad tai vistiek tas pats biggrin.gif .

tai gal tau ta ir dave unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 12 kovo 2009 - 11:44
QUOTE(violence @ 2009 03 12, 11:24)
aha  drinks_cheers.gif labai gerai naujiena  thumbup.gif
gal žinot kaip su Kaunu?  rolleyes.gif reik ten skambintis ir sakyt ko nori ar jie turi visą asortimentą iš KN?  unsure.gif KN puslapyje rašo, kau jų gaminių kaune galima įsigyti Agnum Centre  unsure.gif gal kas praktiškai jau tai darėt?  rolleyes.gif

As pora kart pro sali iejau bet niekaip to pastato neradau pagal adresa doh.gif
Manau reiktu skambintis, kai busiu kaune tai skambinsiu ir bandysiu aiskintis kaip ten juos rast, nes labai noriu tamanu aliejaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 13:43)
as manau Klp. turetu buti bioboutiqas  g.gif  Merginos, pataisykit, jei klystu  blush2.gif 
Siulyciau is pradziu pasirinkt meginuku, ismegint, pasiziuret kas tinka...
O del migdolu kremuko, tiesa pasakius nemanau kad tiktu  blush2.gif  jis sausai odai, o jei tavo pablizga, netiks  schmoll.gif  kims... man taip buna... Dabar reikia atsatyti dregme, kokiom kaukem drekinanciom, o paskui rinktis kremuka gal lengvesni koki  g.gif
tai gal tau ta ir dave  unsure.gif

Nea, juk migdolų aliejus yra buteliuke, o tos rožių kapsulėse? as holos pasižiurejau ir ta nusipirkau. Tiesiog vertimas kaip apie rožių aliejaus kapsulių schmoll.gif .
Tiesa, klaipėdoj tik miesto vaistinėj radau didesnį weledos priemonių pasirinkimą, o eurovaistinėj beveik nieko g.gif .
Atsakyti