Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(fresh @ 2009 03 11, 23:04)
Natractiv siunčia į Lietuvą? Ar tik po Vokietiją?

Siunčia, tik 'nesusimetus' ir nepasidalijus su kažkuo siuntimo išlaidų, žiauriai neapsimoka mirksiukas.gif

Individualiai pigiau iš www.biologisch24.com siųstis mirksiukas.gif ( 10 Eur kainuoja siuntinuko siuntimas, nepriklausomai nuo svorio, tuo tarpu tokio paties "krepšiuko" parsiuntimas iš natractiv.de man būtų kainavęs 28 Eur)
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 00:00)
Esu naujokė šiame forume 4u.gif , ir labai norečiau paklausti natūralia kosmetika besidominčių mamų partarimo. Nežinau, kaip tvarkytis su oda. . . .oda gana instiruota, dehidratuota ir blizga, tiesa jau turiu raukslyčių po akimis ir tarp antakių. . .. doh.gif Jeigu pasitepu kremu oda blizga, bet jeigu be jo tai oda sausėja, vos ne užburtas ratas.Nors pastebejau, kad dauguma bendraamžių turi panasias raukslytes mimikos tongue.gif P.S. Man dar nėra astuoniolikos.

Is pradziu reiktu nustatyti odos tipa ir bukle mirksiukas.gif Tikriausiai tavo riebi-dehidratuota g.gif Reiktu parinkti prausikliuka ir tinkama kremuka.
Kokias priemones dabar naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 11:50)
Is pradziu reiktu nustatyti odos tipa ir bukle  mirksiukas.gif  Tikriausiai tavo riebi-dehidratuota  g.gif Reiktu parinkti prausikliuka ir tinkama kremuka. 
Kokias priemones dabar naudoji?  g.gif

Manau, kad oda mišri nes skruostai sausoki, o kitur sausai- riebu blink.gif .
Dabar naudoju uriage creme lavante prausikli, na jis nenaturalus, bet be parabenu, galvojau kad jis nesausins visai odos.
Visai neseniai nusipirkau iš weledos migdolų aliejų akims ir vedui, nes kazkuri forumietė gyrė, kad tinka jos mišriai dehidratuotai odai, bet kad man nelabai unsure.gif , atrodo jog nieko nepadrėkina. . . o gal kažka ne taip darau verysad.gif .Ryte atsikeliu su tokiais pat sausos odos lopinėliais ant smakro, jie siek tiek net niežti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 11:09)
Manau, kad oda mišri nes skruostai sausoki, o kitur sausai- riebu blink.gif .
Dabar naudoju uriage creme lavante prausikli, na jis nenaturalus, bet be parabenu, galvojau kad jis nesausins visai odos.
Visai neseniai nusipirkau iš weledos migdolų aliejų akims ir vedui, nes kazkuri forumietė gyrė, kad tinka jos mišriai dehidratuotai odai, bet kad man nelabai unsure.gif , atrodo jog nieko nepadrėkina. . . o gal kažka ne taip darau verysad.gif .Ryte atsikeliu su tokiais pat sausos odos lopinėliais ant smakro, jie siek tiek net niežti verysad.gif .

patarciau, bet is naturaliu priemoniu, veidui dar pati sau neradau tinkamos doh.gif Zinau, kad Logona tiktai turi serija su hamameliu misriai odai g.gif
O siaip patarciau svelnu prausikli ir gal kauke panaudot, kol atsistatys jos bukle... Tonika naudoji? g.gif Patarciau paziuret ar nera alkoholio, jei yra - nebenaudot, man asmeniskai netinka, ir sausina...

O del Weledos, tai tos priemones labaiu sausai odai... jos riebesnes, del to misri oda nejaucia drekinimo...
Ziurint dar kiek gali leisti kosmetikai. Jei pinigine leidzia, neblogai butu nueiti pas kosmetologe rolleyes.gif Jei nori is naturaliu - Elyte gera moteryte blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 12 kovo 2009 - 10:15
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 12:13)
patarciau, bet is naturaliu priemoniu, veidui dar pati sau neradau tinkamos  doh.gif Zinau, kad Logona tiktai turi serija su hamameliu misriai odai g.gif 
O siaip patarciau svelnu prausikli ir gal kauke panaudot, kol atsistatys jos bukle... Tonika naudoji?  g.gif  Patarciau paziuret ar nera alkoholio, jei yra - nebenaudot, man asmeniskai netinka, ir sausina...

man kažkaip atrodo, kad tonikai man išvis netinka. . . .turėjau rasa jautrai odai be parabenų ir kt, bet vos pasitepdavau pradėdavo graužti ir niežėti, brr.. . .
Siaip galvoju, kad kai busiu klaipėdoje nusipirkti veledos kremuką su migdolais, gal man tiktų? bigsmile.gif nemazai forumiečių jį gyre.
O klaipėdoje galima įsigyti Logona?
problema, kad ten kur as gyvenu natūralios kosmtikos kaip ir nėra, tai tenka laukti kol kur nors nuvažiuosiu doh.gif .
Beje, as man is pradziu nėjo prisiregistruot supermamose , taij parasiau kad turiu du vaikus, bet čia nesamonė lotuliukas.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 11, 23:53)
Nezinau ar zinot, cia kelios merginos lauke hidrolatu KN, tai jau yra atvaziave (5 rusiu berods), ale dar neisfasuotas.

Valio, gera naujiena drinks_cheers.gif kitą savaitę važiuoju pirkti thumbup.gif
Atsakyti
Uij labai noreciau pas ta kosmetologe wub.gif , bet kad neturiu tiek galimybių, dar tik mokinė esu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 10:22)
Valio, gera naujiena  drinks_cheers.gif  kitą savaitę važiuoju pirkti  thumbup.gif

aha drinks_cheers.gif labai gerai naujiena thumbup.gif
gal žinot kaip su Kaunu? rolleyes.gif reik ten skambintis ir sakyt ko nori ar jie turi visą asortimentą iš KN? unsure.gif KN puslapyje rašo, kau jų gaminių kaune galima įsigyti Agnum Centre unsure.gif gal kas praktiškai jau tai darėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 10, 22:58)
cia ekostudijoj (CUP 3 aukstas prie isejimo). mano didziausia beda kad esu per daug patikli  doh.gif 

pirkom ten šampūną, tai man nepasirodė, kad labai arši ten pardavėja, bet gal ne ant tos užtaikiau biggrin.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 11, 01:59)
Dar isigyjau Druide sampuna pabandymui (jetau kaip veikia jusu pagyrimai pinigine  ax.gif ). Dar dovanu ozkos pieno kuno losjona dave  thumbup.gif

Pasigaminau misinuka nuo raudones (su tamanu al.), sake tinka issipletusioms venoms, kapiliarams. Gal kuri turi atsiliepimu apie si eliksyra??

parašyk, ar patiks wink.gif Man tas losjonas kažkaip keistai kvepia - primena kažką, nepamenu ką biggrin.gif

o kaip tu pasigaminai - vietoj susipilstei ar namuose iš to, ką turėjai? smile.gif Jei taip, tai gal gali parašyti, kiek ir ko dėjai? 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 11, 11:29)
Cleansing cream, Clarifying tonikas, Rejuvenating kaukė, rankų kremas, lūpų balzamas (tūbelėje). Dar Cleansing milk fantastiškas, bet dabar naudoju triskart pigesnį Laveros, tai niekuo ne prastesnis smile.gif

o iš kur Laverą siuntiesi? wink.gif Man prie pabaigos Hauschkos pienelis, teks galvoti, ką vietoje jo smile.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 11, 12:56)
aromantic.co.uk

ten dar galima ir parabenų mišinio gauti lotuliukas.gif Šiaip indeliai tai tikrai fainučiai drinks_cheers.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 11, 14:23)
* "Basis Sensitiv" plaukų kondicionierius - riebus, tačiau neriebina plaukų, labai švelnūs pasidaro, nedaug jo reikia tepti, tai gan ekonomiškas variantas,

gali palyginti su Sante Brilliant Care ir kokie tavo plaukai? wink.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 11, 22:30)
saugokit akis kad nepatektu sio aliejaus!

aha, turi jis tokių savybių - graužia akis doh.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 10:09)
Visai neseniai nusipirkau iš weledos migdolų aliejų akims ir vedui, nes kazkuri forumietė gyrė, kad tinka jos mišriai dehidratuotai odai, bet kad man nelabai unsure.gif , atrodo jog nieko nepadrėkina. . . o gal kažka ne taip darau verysad.gif .

bet kokį aliejų reikia tepti ant drėgnos odos. Nes pats aliejus nedrėkina, jis tik pritraukia į odą ant jos esantį vandenį - veikia vos ne kaip brangi hialurono rūgštis, tik išviršinis variantas wink.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų visada aliejų tepdavau ant sausos odos, gal tas ir buvo negerai.Ačiū už patarimą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 11:25)

bet kokį aliejų reikia tepti ant drėgnos odos. Nes pats aliejus nedrėkina, jis tik pritraukia į odą ant jos esantį vandenį - veikia vos ne kaip brangi hialurono rūgštis, tik išviršinis variantas wink.gif

Kažkaip pardavėjai pamiršta tą paminėti, o naujokams nešauna į galvą, kad reiktų ne ant sausos odos tepti g.gif poveikis tai labai skirtingas, ir tepti ant sausos sunku, ir išeiga didelė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 12:35)
Kažkaip pardavėjai pamiršta tą paminėti, o naujokams nešauna į galvą, kad reiktų ne ant sausos odos tepti  g.gif  poveikis tai labai skirtingas, ir tepti ant sausos sunku, ir išeiga didelė  schmoll.gif

Aš pirkau aliejų vaistinėje, tai net svajoti nereikia, kad kažks patartų doh.gif .
Ir ant pakuotės buvo sumaišyta etiketė lotuliukas.gif , ant mano migdolų aliejaus buvo uždeta regeneruojančių rožių kapsulių etiketė. O kai vaistininkei bandžiau ta pasakyti, ji nesuprato ir pasakė kad tai vistiek tas pats biggrin.gif .
Atsakyti