QUOTE(Dorela @ 2009 03 10, 22:58)
cia ekostudijoj (CUP 3 aukstas prie isejimo). mano didziausia beda kad esu per daug patikli
pirkom ten šampūną, tai man nepasirodė, kad labai arši ten pardavėja, bet gal ne ant tos užtaikiau
QUOTE(dilditele @ 2009 03 11, 01:59)
Dar isigyjau Druide sampuna pabandymui (jetau kaip veikia jusu pagyrimai pinigine
). Dar dovanu ozkos pieno kuno losjona dave
Pasigaminau misinuka nuo raudones (su tamanu al.), sake tinka issipletusioms venoms, kapiliarams. Gal kuri turi atsiliepimu apie si eliksyra??
parašyk, ar patiks
Man tas losjonas kažkaip keistai kvepia - primena kažką, nepamenu ką
o kaip tu pasigaminai - vietoj susipilstei ar namuose iš to, ką turėjai?
Jei taip, tai gal gali parašyti, kiek ir ko dėjai?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 11, 11:29)
Cleansing cream, Clarifying tonikas, Rejuvenating kaukė, rankų kremas, lūpų balzamas (tūbelėje). Dar Cleansing milk fantastiškas, bet dabar naudoju triskart pigesnį Laveros, tai niekuo ne prastesnis
o iš kur Laverą siuntiesi?
Man prie pabaigos Hauschkos pienelis, teks galvoti, ką vietoje jo
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 11, 12:56)
aromantic.co.uk
ten dar galima ir parabenų mišinio gauti
Šiaip indeliai tai tikrai fainučiai
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 11, 14:23)
* "Basis Sensitiv" plaukų kondicionierius - riebus, tačiau neriebina plaukų, labai švelnūs pasidaro, nedaug jo reikia tepti, tai gan ekonomiškas variantas,
gali palyginti su Sante Brilliant Care ir kokie tavo plaukai?
QUOTE(Odora @ 2009 03 11, 22:30)
saugokit akis kad nepatektu sio aliejaus!
aha, turi jis tokių savybių - graužia akis
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 10:09)
Visai neseniai nusipirkau iš weledos migdolų aliejų akims ir vedui, nes kazkuri forumietė gyrė, kad tinka jos mišriai dehidratuotai odai, bet kad man nelabai
, atrodo jog nieko nepadrėkina. . . o gal kažka ne taip darau
.
bet kokį aliejų reikia tepti ant
drėgnos odos. Nes pats aliejus nedrėkina, jis tik pritraukia į odą ant jos esantį vandenį - veikia vos ne kaip brangi hialurono rūgštis, tik išviršinis variantas