QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:40)
o kaip sesei patinka tamanu kremas?
cia tas sokoladas rankoms ir kunui?
jei taip, tai as ta irgi pasigaminau
o jau kvapas
naudoja patenkinta, jai patinka, kad jis yra lengvas
taip, tas pats
Man jis labai patiko
QUOTE(fishke @ 2009 03 18, 15:52)
o tuos sviestus tik kūnui naudoji ar ir veido patepi
tik kūnui
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 15:55)
Norėčiau ir aš patarimų dėl veido odos...
Mano oda mišri, T zona riebi, o skruostai į normalia linksta. Pagrindinė problema odos užterštumas,išsiplėtusios poros, pastoviai kyla spuogai ir yra daug inkštirų, ir jie nesibaigiantys, jei išvalau poras mechaniškai, po kelių dienų vėl tas pats.
na, čia ir aš galiu patirtimi pasidalinti
veidą (vakarais) prausiu Hauschkos Cleansing Cream, naudoju hidrolatus jos gaivinimui, ryte - aliejų mišinį mišriai odai, vakare - nieko. Kartkartėm deduosi molio ir ricinos kaukes
pradėjau nuo to, kad atsisakiau pudrų (skystų ir birių), įvairių maskuoklių, tame tarpe ir parduodamų vaistinėse. Kad oda būtų švari ir kvėpuotų. Vakarais išvis purškiau tik toniku. Spuogelių dezinfekcijai - arbatmedžio aliejus.
situacija yra tokia, kad dabar likusi faktiškai tik inkštirų problema, jokių skausmingų, pūlingų darinių lyg ir nebeliko
Pliusai ir griežto odos priežiūros režimo privalumai: oda sveika, po to, kai poros pravalomos mechaniškai, nelieka užkratų, žaisdų, randų, viskas iškart dingsta
reikia sužiūrėti maistą (jokių koka kolų, traškučių, picų) ir svarbus darbo-poilsio režimas. Taip pat prisižiūrėk savo savijautą - kuo mažiau nervinkis ir graužk save dėl to, kaip atrodo oda