Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 03 18, 15:37)
Deli, jei oda sausėja, tai reikia tepti kaskart po dušo.Kai kurioms Logonos kūno sviestas l. padeda, man patinka sviestmedis.Panašu, kad pienelio neužtenka, jei l. sausėja.

na kuno pasuaseja, bet ne taip, kaip blauzdos, nzn ko griebtis, auskciau aprasiau ju padeti biggrin.gif nejaugi kokiu atstatomuju priemoniu griebtis unsure.gif
O logonos sviestas ir man patinka, kunui gerai, blauzdu vistiek nepagrazino blink.gif
QUOTE(Marla @ 2009 03 18, 15:38)
mano mama darydavo su paprastu popierium, tik platesnėm juostelėm jį sukarpydavo ir jas kelis kartus perlenkdavo,  arba paglamžydavo susukusi į "šiaudelius". Veikia.

o.. gera ideja thumbup.gif dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 15:40)
kuo puikiausiai  drinks_cheers.gif

biggrin.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 18, 15:41)
Gal reikėtų pamėginti nupylinguoti švelniai... Aš pylingą darausi iš jūros druskos ir aliejaus...

galbut g.gif buvau pas dermatologe, jinai kaip visada problemu nemato verysad.gif patare losjona toki isnaudot, tai isnaudojau, ir nieko... kita karta buvau, kita pasiule - panaudojau, ir nieko... verysad.gif gal susigadinau nuo depiliaciniu kremu ir putu doh.gif paskui taip gailejausi kad jas naudojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 14:31)
ir kur jus ta Hauschcos filosofija randat?  g.gif

ČIA atskira tema apie Hauschka 4u.gif
o ČIA plačiau jei skaitote anglų kalba 4u.gif

Deli (neradau kringeliuko klaviatūroj) o pati daug skysčių suvartoji? rolleyes.gif man vasarą tokie papleiskanojimai būna, bet tada daugiau vandenį sėdžiu nei jo geriu blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz nuorodas, einu skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 15:47)
Deli (neradau kringeliuko klaviatūroj) o pati daug skysčių suvartoji?  rolleyes.gif  man vasarą tokie papleiskanojimai būna, bet tada daugiau vandenį sėdžiu nei jo geriu  blush2.gif

As irgi apie tai buvau pagalvojus, pradejau nesiotis vandeni su savim ir kontroliuodavau save, kad isgerciau kiek reikia... Geriau, geriu.. nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 14:22)
Dar noriu klausima uzduoti toms, kurios turi linkusia sauseti kuno oda  4u.gif  Jus po duso kiekviena karta tepates kuom nors?  ax.gif  Ar koki prausikli naudojat, kad nesausina?  ax.gif 

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 14:39)
Pirkau visokius riebiausius kremus, Logonos sviesto gal 3 bonkas isnaudojau ir nieko  verysad.gif  Dar viliuosi kad pades drekinimas, o ne maitinimas  verysad.gif  cry.gif 

Pirmiausia gerk daugiau skysčių, dažniau pylingą daryk, tada nusišveis negyvos odos ląstelės ir kremukai/aliejukai daug geriau į odą susigers. Man Logonos sviestai patys geriausi, nežinau jau kelinta buteliuką naudoju, žodžiu - nepamainomas wub.gif Nei vienas aliejus ar losjonas taip nedrėkina. Vakare aš niekuo nebetepu kūno (lygiai kaip ir veido), o ryte po dušo kojas padrėkinu, nes žiemą sausumą lemia ir temperatūrų pokyčiai, pėdkelnės po kelnėmis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 14:15)
o kodel taip darot?  ax.gif

nes plaukai pripranta arba pastebiu, kad tarkim nuo kokio šampūno jie ima elgtis nepatinkančiai - tampa sausesni ar greičiau suriebėja smile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 14:22)
Jus po duso kiekviena karta tepates kuom nors?  ax.gif 

kiekvieną kartą kuo nors - kol turėjau kokosų aliejaus, tepiausi juo drėgną odą, vėliau - kakavos sviesto pagrindu KN pasidarytu sviestu - abu buvo labai efektyvūs, bet kaip ir su kiekviena priemone, nereikia daryti pertraukų smile.gif netgi mano mamai, pas kurią yra labai sausa oda, super padeda kokosai pramainiui su sviestmedžiu, tepami ant drėgnos odos wink.gif

beje, KN balandį planuojami gamybiniai vakarėliai, kurių darbotvarkėje - patys populiariausi kremų receptai bigsmile.gif Sakė, bus su puiklapių aliejumi, rožių kremas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 14:58)
Pirmiausia gerk daugiau skysčių, dažniau pylingą daryk, tada nusišveis negyvos odos ląstelės ir kremukai/aliejukai daug geriau į odą susigers. Man Logonos sviestai patys geriausi, nežinau jau kelinta buteliuką naudoju, žodžiu - nepamainomas wub.gif Nei vienas aliejus ar losjonas taip nedrėkina. Vakare aš niekuo nebetepu kūno (lygiai kaip ir veido), o ryte po dušo kojas padrėkinu, nes žiemą sausumą lemia ir temperatūrų pokyčiai, pėdkelnės po kelnėmis ir pan.

sudominai su Logonos sviestais rolleyes.gif koks tau labiausiai patiko? geriausiai drekino? mirksiukas.gif gal ir man ji pirkti vietoj losjono ar pienelio...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 18, 13:57)
Aš ir jį nusipirkus, dabar mėginu. Po kokios savaitės galėsiu parašyti atsiliepimus
Stengiuosi vieną kartą vienu šampūnu, kitą - kitu...

labai lauksiu 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 14:07)
Holos, Uzupy pirkau (Kunigundos rekomendacijomis) afrikietisko molio, kuris tinka ir kunui (iskaitant ir veida biggrin.gif), ir galvai plauti ax.gif

kiek mokejai? rolleyes.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 14:15)
o kodel taip darot?  ax.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 14:23)
as taip kartais darau, kad galvos oda, plaukai nepriprastu prie vieno sampuno ax.gif

ir as butent del to darau drinks_cheers.gif manau sveika plaukui kazka naujo gaut.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 15:03)
labai lauksiu 4u.gif
kiek mokejai? rolleyes.gif
ir as butent del to darau drinks_cheers.gif manau sveika plaukui kazka naujo gaut.

na as taip pat taip darau, bet tiesiog sunaudojusi viena sampuna perku kita... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 15:03)
sudominai su Logonos sviestais  rolleyes.gif koks tau labiausiai patiko? geriausiai drekino?  mirksiukas.gif gal ir man ji pirkti vietoj losjono ar pienelio...

Jie yra dviejų rūšių - abu esu turėjus ir abu lygiai taip pat patiko, na gal tik kvapas man tropinio truputėlį skanesnis, nes toks saldus saldus, man kelia nuotaiką biggrin.gif
Jeigu sausą odą turi tikrai patiks, bet vasarą gal per riebu būtų, juk šilta lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 18, 14:37)
O kur pirkai aliejus?Nes jei NB, tai rafinuoti, tik lyg tai jojobos jų nerafinuotas.O rafinuoti odai netinka.

o pagal ką jūs nusprendžiat, kad ten tik jojobos yra nerafinuotas? g.gif nes pažiūrėjus gavimo būdą, tai ir prie jojobos, ir prie migdolų, ir prie vynuogių kauliukų yra parašytas šaltas presavimas, o avokadų - šaltas spaudimas. gal kuri paaiškins man kas ir kaip čia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 15:07)
Jie yra dviejų rūšių - abu esu turėjus ir abu lygiai taip pat patiko, na gal tik kvapas man tropinio truputėlį skanesnis, nes toks saldus saldus, man kelia nuotaiką biggrin.gif
Jeigu sausą odą turi tikrai patiks, bet vasarą gal per riebu būtų, juk šilta lauke ax.gif

tai vasarai galvoju kokosu alieju naudoti, nes jis man dabar truputi per "silpnas" drekinimo poziuriu, bet vasara manau tiktu... kaip manai? ka pati vasara naudoji? ax.gif
Atsakyti