QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 14:16)
o tai kuo veida ryte tepti? Kuo plauti? aplamai ka reikia tureti (prausikli, tonika, krema ar alieju ir t.t.?) as vis galvoju, ar pasidengtu graziai mineralke jei ryte oda tuo alieju misiniu riebiai odai tepciau? Jauciu blizgejimas islystu
o as kaip tik vakare tik su vandeniu virintu veida nusiprausiu ir nieko netepu, hidrolata dar tik ateity zadu pirkt ir po prausimo juo pasipurksti... mano oda sausa, tai jums gal ir su prausikliu reiketu prausti o ryte vel vandeniu nusiprausiu ir simondsiju aliejuku pasitepu, bet lb negausiai ir ant dar dregnos, tik vos vos ranksluosciu nusausintos odos. Taip darau dar tik 3 diena, seniau vakarais tepdavau simondsiju alieju, o ryte kokosu alieju arba ECO drekinamaji krema, bet mane bere, o dabar antra diena nebeberia, galvoju gal oda per daug apkrovusi buvau, neleisdavau pailseti jai. O pagal Dr. Hauschcos filosofija tai nakciai nieko ir nereikia tepti, kad oda pailsetu. Tai as ta filosofija ir bandau vadovautis bet nepabandziusi nesuzinosit, vienai gali tikti vienas dalykas, kitai kitas... Geriausia eksperimentuoti