QUOTE(violence @ 2009 03 16, 23:37)
prisidedant prie
vienam filmuke ji siūlo veidą valyt su elektriniu dantų šepetuku
maciau, kad yra, bet net neziurejau
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 16, 23:51)
tai nereikia jos ten kg uzsitepti. "skiedziu" pudra su kremu - tad labai graziai viskas pasidengia ir jokiu "kaukiu"
. Net ir "neskiedziant" nesugebeciau ant veido kaukes uzsideti
as is viso nededu nieko, cia taip kosmetologiniam uzdejo
Koks skirtumas kaip ten galima padengti, zinau, kad galima beprotiskai fantastiskai pasidazyti, bet sirdis manoji tiesiog nelinksta. Kauke turejau omeny perkeltine prasme, jei ka.
Katutis suprato
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 23:55)
Yra, pati ten pirkau
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 17, 02:04)
o gal dar kur parodo kaip galima istiesint plaukus be jokio karscio ir plauku zalojimo
ne,deja tokio budo dar nezinau
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 17, 10:58)
Man ne tik kad jis atstoja sintetinius - man jis juos netgi pranoksta. Gerai valo ir sintetinį, ir natūralų tušą, tereikia vatos diskelį sudrėkinti ir užpilti valiklio. Be to labai taupus, turiu ji virš 3 mėnesių ir dar bent vieną mėnesį tikrai turėsiu
jau ruosiuosi ji pirkti
o veiduka jus juo pavalot ar nelabai tinka?
QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 12:04)
Peržiūrėjau youtube ir daugiau video minėtos merginos .Sudomino aspirino kaukė.Kaip manot, ar nepakenktų ji odai?Vaistai aišku yra blogis, bet aspirinas lyg ir iš nekaltesnių
ne, nors jos oda labai grazi, as nebandyciau aspirino
rytietes labai skaistina savo veida, manau aspirinas tokia funkcija atlieka, bet nezinia kaip paskui pakenkt gali
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 17, 14:35)
tik siandien perziurejau, aciu
cia turbut tas pats gaunasi su medziagos skiautelem
taip, tas pats
neturiu tokio tvirtesnio popieriaus, paprastas galvoju perslaps, tai gal tikrai reiks su skiautem pabandyt
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 17, 16:10)
idomu ar veidui gerai toks pylingas
manau gal ir nieko
bet jautriai odai nedaryciau
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 17, 21:01)
na, as savo veideli pudrinti pradejau nuo 12 klases ir ne todel, kad visos kitos taip dare. priesingai, as slepdavausi, kad pudruoju, kazkaip nesmagu budavo nes kitos nelabai pudruodavosi. o man reikejo ir dabar reikia, jei noriu atrodyti, bent kaip imanoma lygesniu veidu (spalvine prasme). esu visiska baltaode, o nosis ir skruostai raudoni. jei lauke vesiau nosis greit pasidaro vysniava. tai zinot, kaip panelei tuomet, ir dabar, tai norisi buti graziai, nes tas raudonis uzgozia ir akis, ir lupas, viska
taigi pudra vienintele priemone save nors kiek "pataisyti".
is Dr.Hausckos krempudru geriausiai tiko 00 spalva, bet negaliu jos naudoti, nes kai i poru vidu patenka krempudros, iskart isryskeja (balksva su raudona smarkiai kontrastuoja).
kartais buna taip, kad nelabai gali rinktis. kosmetologu vienintelis pasiulymas gydytis lazeriu. nenorejau, tada pasiiule karta per pusmeti raudonio mazinimo programa, bet kaina truputeli per didele (kursas 600lt), o efektas toks vos pastebimas.
tai cia suprantama, ir siaip nieko pries makiaza neturiu, tiesiog pati linkusi tik akis ryskinti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 14:54)
pritariu
as pati neseniai tepradejau... taip pat buvau pradejus skaityti pradzioje visas temas is eiles, bet taip tik dar labiau i tamsu miska ejau
man tai dar lb padejo visokie straipsniukai, pvz:
1,
2,
3
gal pagelbes...
aciu
as irgi paskaitysiu situos