Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 10:58)
ar naturali kosmetika labiau tinkama islaikyti oda sveika, ar ja naudojant galima isspresti ir kai kurias odos problemas?

į abu klausimus atsakyčiau "taip". Natūrali ir sintetinė kosmetika skiriasi savo veikimo proncipais. Pirmoji sveikatina odą, skatina ją dirbti, tvarkytis pačią, o sintetinė sukelia, jei galima taip sakyti, odos bejėgiškumo būseną, kuomet nuolat turi valyti ją nuo užkimšimo, maitinti, drėkinti, saugoti ir pan. Ir vargiai, ar mes taip jau pataikom, kokios priemonės tikrai būtinai reikia kažkuriuo momentu.

QUOTE(Tarela @ 2009 03 18, 11:38)
Turiu kitą klausimėli jums: ar kuom nors skiriasi argano aliejukai parduodami Kvapų namuose ir Lauralepo? Gal yra bandžiusių ir vieną ir kitą?

KN tikrai yra ekologiškas, natūralus, be jokių priemaišų - aukščiausios kokybės smile.gif O apie šitą firmą nesu girdėjusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 21:29)
jau kelinta diena geriu sėmenų aliejų su moliūgų ir pradėjo visur spuogai kilti  unsure.gif ar čia taip valosi organizmas  unsure.gif ar čia kažkas kitas suveikė?  rolleyes.gif

Sveika. As irgi geriau semenu alieju. Buvo labai veida nubere. Na, spuogai taip lindo, kad net ant antakiu po kelis buvo galima rast. Siaip as vargstu su tuo nesibaigianciu "brendimu", bet tikrai vartojant ta alieju mano veidas seniai jau buvo nemates tiek raudonu spuogu. O dabar nuo ju liko demes. Viliuosi, kad tamanu aliejus "vaizdeli" pagerins smile.gif . As manau, kad to aliejaus padauginau, nes geriau po tris saukstus kasdien (pardavejas rekomendavo, be to ant butelio nuoroda 1-3 desertiniai saukstai), o cia merginos rekomenduoja po 2 saukstelius. Taigi, kitakart mazinsiu dozes.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2009 03 18, 12:19)
gal yra kas nors bandziusiu ar ka girdejusiu apie sia natur.kosmetika?  g.gif

sertifikatų nėra, užrašas, kad 100 proc. natūrali panašus į reklamos triuką. Nuėjau į shop online ir dūriau į patį pirmą pasitaikiusį produktą. Derlius nekoks, duoda tik Active Ingredients blink.gif Vadinasi, bendrame sąraše gali būti visko, kaip dažniausiai ir atsitinka su tokiais "natūraliais" produktais.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 18, 10:00)
Dar 3 aukste Eco isgirtaji dezika pajamiau, ziuresim kaip jis elgsis,a r pateisins mano lukescius  biggrin.gif

Butinai parasyk, kaip tiks ir ar patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 17:41)
turėjau su dumbliais, paskui - su rozmarinais smile.gif Neblogi, bet toks įspūdis, kad ilgiau panaudojus labiau riebaluojasi plaukai sad.gif

nekantrauju, išbandyti Kašariukei netikusį Druide - vien dėl nuostabaus kvapo biggrin.gif

Vakar ir aš pirmą kartą trinkau plaukus su Faith in Nature šampūnu su rozmarinais, tai patiko plaukučiai faini tokie paliko biggrin.gif Bet pradėjau mąstyti ar jis man neišsausins labai plaukų...manieji nei labai sausi nei riebūs...normalaus tipo, bet greitai prarandantys apimtį, be to dažyti ir dažnai džiovinami džiovintuvu...
Ar jūs plaukučius trenkat vienu šampūnų ar pakeičiat karts nuo karto?

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 17, 22:16)
Aš dar įtapšnoju kaip ir Hauschkos toniką (apskritai, po Hauschkos filosofijos įpratau viską į veidą tarsi „įstumti“ biggrin.gif)

Gal galit plačiau aprašyti kokia ta Hauschkos filosofija... 4u.gif blush2.gif

Aš nesenai susidomėjau natūralia kosmetika, tai dar nelabai ką išmanau...vis skaitau šią temelę ir bandau susidėlioti viską galvoj... blush2.gif
O dar mano kaime ir nusipirkti ko nelabai įmanoma, apie KN produkcija tik pasvajoti belieka... verysad.gif

Gal kur užmatėt pirkti linų sėmenų aliejų internete?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 03 18, 12:44)
Sveika. As irgi geriau semenu alieju. Buvo labai veida nubere.

unsure.gif vyras ir pajuto spuogų lindimą unsure.gif bet ne ant veido, o labiau ant kūno ir galvoje unsure.gif
mes geriam du arbatinius šaukštelius sėmenų ir vieną valgomąjį šaukštą moliūgų ax.gif aš dar linkus paeksperimentuoti ax.gif kol veido itin neliečia rolleyes.gif ten tik vienas baidyklė skaudamas išlindo, gali būt ir atsitinktinumas biggrin.gif
Papildyta:
Kur yra pikrti afrikietiško molio? kūnui prausti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 18 kovo 2009 - 13:20
Klausimelis- kur galima butu nusipirkti afrikietisko molzemio ir zaliojo molio? skaiciau, kad sitie du labai gerai isvalo ir "nuriebina" oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 12:58)
Butinai parasyk, kaip tiks ir ar patiks 4u.gif

aha biggrin.gif
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 13:17)
Aš nesenai susidomėjau natūralia kosmetika, tai dar nelabai ką išmanau...vis skaitau šią temelę ir bandau susidėlioti viską galvoj... blush2.gif
O dar mano kaime ir nusipirkti ko nelabai įmanoma, apie KN produkcija tik pasvajoti belieka... verysad.gif

Gal kur užmatėt pirkti linų sėmenų aliejų internete?

siulyciau tau nueiti i Hauschkos tema, ten kaip tik pries kokius 4-5 psl. buvo sneketa apie Hauschkos filosofija wink.gif

As pirkau linu semenu aliejaus is ukininku turgelyje, atrode gan padoriai, dar knygas apie linu semenis pardavinejo ir pacius semenis, tai ziuresim, visai skanus jis man pasirode, skanesnis nei parduotuvinis. Pries tai maximoj pirkau Fit firmos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 13:17)
Vakar ir aš pirmą kartą trinkau plaukus su Faith in Nature šampūnu su rozmarinais, tai patiko plaukučiai faini tokie paliko  biggrin.gif  Bet pradėjau mąstyti ar jis man neišsausins labai plaukų...

Ar jūs plaukučius trenkat vienu šampūnų ar pakeičiat karts nuo karto?

Gal galit plačiau aprašyti kokia ta Hauschkos filosofija... 4u.gif  blush2.gif

o tu pasibandyk ilgiau, nes šampūnas toks dalykas biggrin.gif Vienai fantastiškas, kitą į jo pusę žiūrėti nenori wink.gif

pakeičiu, kažkaip natūraliai gaunasi smile.gif

yra Hauschkos tema atskira, neseniai merginos įmetė trumpai gal 7 priesakus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 12:38)
į abu klausimus atsakyčiau "taip".

Pradejau skaitineti jusu tema tik todel, kad ka betepciau ant veido, i viska oda reaguoja neigiama- rausta visokiais plemais, meto mazais raudonais poodiniais spuogiukais. O cia vadinasi bandau gydyt ir tausot savo kapiliarus, raustancia oda ir issipletusias poras doh.gif
Ipusejau skaityti sita tema- ziauriai painu. Jau nelakbu apie likusias, kuriu yra 21 doh.gif
Atsakyti
o nenorėtum pradėti nuo kito galo? wink.gif

aprašyti savo odą, problemas - gal atsiras panašių problemų turinčiųjų, kurios patars konkrečiai smile.gif Taip sutaupytum tikrai nemažai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 14:35)
Pradejau skaitineti jusu tema tik todel, kad ka betepciau ant veido, i viska oda reaguoja neigiama- rausta visokiais plemais, meto mazais raudonais poodiniais spuogiukais. O cia vadinasi bandau gydyt ir tausot savo kapiliarus, raustancia oda ir issipletusias poras  doh.gif
Ipusejau skaityti sita tema- ziauriai painu. Jau nelakbu apie likusias, kuriu yra 21  doh.gif

Odos būklė yra vidinės organizmo būklės atspindys, kartais ir
natūrali bei ekologiška kosmetika nepadės, tačiau aš bet kokiu
atveju UŽ natūralią bei ekologišką kosmetiką.

Aišku, čia lygybės ženklo tarp natūralus ir ekologiškas
nėra nebent gali būti pliuso ženklas
arba abu būdvardžiai gali gyvuoti ir atskirai.

Gali pasiskaityti pradžiai rolleyes.gif

www.aromata.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 18 kovo 2009 - 13:52