Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 17, 22:14)
drinks_cheers.gif
tas daug mazai -salyginis dalykas  ax.gif. Ar tikrai esi 100 % tikra, kad visi toksinai ir slakai pasisalina, kad puikiai veikia salinimo funkcijos ir t.t. Niekada nesuvalgai per diena daugiau riebalu ir baltymu nei reikia organizmui ir pan.

Tiesiog maistas tai nepasikeitė, o pakeitus šampūnus ėmė ir pradėjo pleiskanoti unsure.gif Pabandysiu valomasias kaukes... Gal išsinaikins..
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 17, 21:01)
na, as savo veideli pudrinti pradejau nuo 12 klases ir ne todel, kad visos kitos taip dare. priesingai, as slepdavausi, kad pudruoju, kazkaip nesmagu budavo nes kitos nelabai pudruodavosi. o man reikejo ir dabar reikia, jei noriu atrodyti, bent kaip imanoma lygesniu veidu (spalvine prasme). esu visiska baltaode, o nosis ir skruostai raudoni. jei lauke vesiau nosis greit pasidaro vysniava. tai zinot, kaip panelei tuomet, ir dabar, tai norisi buti graziai, nes tas raudonis uzgozia ir akis, ir lupas, viska sad.gif taigi pudra vienintele priemone save nors kiek "pataisyti".
is Dr.Hausckos krempudru geriausiai tiko 00 spalva, bet negaliu jos naudoti, nes kai i poru vidu patenka krempudros, iskart isryskeja (balksva su raudona smarkiai kontrastuoja).
kartais buna taip, kad nelabai gali rinktis. kosmetologu vienintelis pasiulymas gydytis lazeriu.  nenorejau, tada pasiiule karta per pusmeti raudonio mazinimo programa, bet kaina truputeli per didele (kursas 600lt), o efektas toks vos pastebimas.

likimo sese blush2.gif as del tos pacios priezasties pirma pudra isigijau o tai klasiokai seniu salciu buvo pradeje vadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 03 17, 23:46)
Man irgi ne marcipanais kvepia lotuliukas.gif

Nebe...

bet vistiek valgomu dalyku biggrin.gif

suspėjau biggrin.gif bigsmile.gif Išsiploviau vakar galvą su Druide šampūnu ožkos pieno bei migdolais - šįryt esu patenkinta, kaip plaukai atrodo rolleyes.gif Žiūrėsim, kaip jis man laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
O as vakar papirkau is BB Logona Herbal Color Cream dazus TEAK spalvos, tiai dabar mastau gal pavyktu paciai nusidazyt g.gif ar nest i kirpykla, kad nudazytu. Dar paemiau Logonos lupu blizgi Strawberry red 04 spalva, tai tokia neikyri spalva, ant lupu nei lipnu nei ka, zodziu kol kas viskas oki. Dar 3 aukste Eco isgirtaji dezika pajamiau, ziuresim kaip jis elgsis,a r pateisins mano lukescius biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 09:46)
suspėjau  biggrin.gif  bigsmile.gif Išsiploviau vakar galvą su Druide šampūnu ožkos pieno bei migdolais - šįryt esu patenkinta, kaip plaukai atrodo  rolleyes.gif Žiūrėsim, kaip jis man laikys  mirksiukas.gif

lauksii atsiliepimu, nes jis mane irgi domina biggrin.gif

Atsakyti
Katuti, o gal ir kondicionieriu is Druide turi? jei turi, koki ir kaip tau patiko?
as vis tik apsisprendziau, kad ne Logana, o Druide kondicionieriu bandysiu.

Odora
, friends.gif gal ka esi is naturaliu krempudru sau prisitaikiusi? ar naudoji ka nors kapiliaru stiprinimu?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 18, 10:08)
Katuti, o gal ir kondicionieriu is Druide turi? jei turi, koki ir kaip tau patiko?
as vis tik apsisprendziau, kad ne Logana, o Druide kondicionieriu bandysiu.

turiu, bet jis ne man skirtas, o mamai, kadangi dažytiems plaukams, o aš nedažau 4u.gif Net nebandžiau smile.gif Naudoju Sante Brilliant Care balzamą (dar nesibaigia), dabar užsisakiau kažkokį labai intensyvų Lavera smile.gif

mano asmeninis pastebėjimas apie Druide ir Logoną, su kuria nesusidraugavau niekaip sad.gif Man po Logonos šampūnai nelabai, sušiurkštindavo, sušiaudindavo plauką, o Druide atvirkščiai, minkštą jį palieka, blizgų, lankstų wink.gif Todėl ir aš Druide kondicionierių mieliau imčiau 4u.gif
Atsakyti
Monica, aš ruošiausi Į holos važiuoti, bet paskui persigalvojau, kai sužinojau, jog atsidarys Gerulaičio gatvėje (man tada netoli namų būtų). Bet šiandien skambinausi, pasakė, kad atsidarys tik balandžio mėnesį, tai vis dėl to važiuosiu į Užupį. Tu norėtum,kad kažką nupirkčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 18 kovo 2009 - 10:43
Gal paklausiu durnai, neuzmetykit ax.gif

ar naturali kosmetika labiau tinkama islaikyti oda sveika, ar ja naudojant galima isspresti ir kai kurias odos problemas? Pvz kankinanti raudoni, issipletusias poras ir t.t. Ar yra kokios naudos pvz naudojant naturalias veido priemones, bet nenaturalia kosmetika, arba naturalius sampunus, bet nenaturalius plauku dazus?
Atsakyti
Tikriausiai mano prieš tai buvęs klausimas jau n kartų buvo atsakytas...reiks ieškoti atsakymo ankstesnėse temose.
Turiu kitą klausimėli jums: ar kuom nors skiriasi argano aliejukai parduodami Kvapų namuose ir Lauralepo? Gal yra bandžiusių ir vieną ir kitą?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 17, 23:14)
as daznai naudoju prausimuisi afrikietiska moli -po jo oda svelni ir nereikia jokiu kremu  ax.gif

o kaip daznai ji galima naudot prausimuisi? ir kaip ji siam reikalui naudoji? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 23:21)
šiaip aš nieko odai kūno kasdien neduodu  ax.gif tepuosi tik po pirties, vonios ar depiliacijos  ax.gif o po dušiuko negauna, bet ir neprašo biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi panasiai darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 18, 11:08)

Odora[/b],  friends.gif  gal ka esi is naturaliu krempudru sau prisitaikiusi? ar naudoji ka nors kapiliaru stiprinimu?

man tie kapiliarai kazkaip visur pavirsiniai, kai is nosies pradeda kraujas daznai begti pageriu ascorutino, o siaip specialiai del odos tai kaip ir nieko. Nuo ascorutino nosis nurimsta bet ant odos pasikeitimu nepastebiu.
krempudra naudojau logonos sviesiausia, na jau net man truputi per sviesi plius logonos biria, sita spalvos daugiau turi tai kai susimaisydavo beveik normalus vaizdas gaudavosi smile.gif
dabar uzsisakau i every day minerals, dar pakolkas spalvas atsirinkineju, bet patiko zalias maskuoklis tikrai gerai raudonuma uzgesina
Atsakyti
gal yra kas nors bandziusiu ar ka girdejusiu apie sia natur.kosmetika? g.gif
http://www.kedemmine...m/index_en.html
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 18 kovo 2009 - 12:20