Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 03 17, 21:40)
anot Hauschka filosofijos tai taip smile.gif vakare jokių kremų odai  schmoll.gif tik tonikas ar tas pats hidrolatas ant nuprausto veiduko  4u.gif

o beja kaip su kūnu?  unsure.gif irgi jokių kremų vakare po dušiuko?  rolleyes.gif tingiu eit skaityt, gal žinot  biggrin.gif

man vienas pažįstamas juokais yra pasakęs- toks jausmas, kad moterys jei po dušo kuo nors nepasiteplioja, tai subyrėti gali lotuliukas.gif

o šiaip tai nusipirkau šiandien kokoso aliejų iš Indijos (iš KN), tai jau taip kvapas man patiko, jaučiu besivystant priklausomybę. Prieš tai turėjau tą iš afrikos, buteliuke, tai jį plaukams sunaudosiu, nes daug patogiau.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 17, 21:46)
o kokie tavo plaukai? gal dazyti? nes mano plaukams tai mazai kuris sampunas susiurkstina, bet dabar turiu alternos( nera jis naturalus, bet be sls ir su daug visokiu alieju) tai nesusitvarkau su plaukais po jo doh.gif

aga, mano sviesinti. ir siaip plaukas lb veliasi. naturalius kai turejau, tai budavo kaip katino kailiukas(slidus, sunkus ir svelnus), o veldavosi vis tiek doh.gif

Palomina, aciu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 17 kovo 2009 - 21:19
Apie kokia DRUIDE sampunu nuolaidu akcija kalbejeote kiek anksciau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 17, 20:46)
o kokie tavo plaukai? gal dazyti? nes mano plaukams tai mazai kuris sampunas susiurkstina, bet dabar turiu alternos( nera jis naturalus, bet be sls ir su daug visokiu alieju) tai nesusitvarkau su plaukais po jo doh.gif

O kas čia per firma Alterna?kur pirkot šampūną?

QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 17, 22:00)
Apie kokia DRUIDE sampunu nuolaidu akcija kalbejeote kiek anksciau?  bigsmile.gif

Buvo dideliems but. 28 pr. (40 Lt gavosi kaina), o mažiems -50 pr. nuolaida -11 Lt smile.gif
Atsakyti
radau, kad Nimfalio skyrius yra ir Kalvariju g. 24A, Prekybos centras "IBRAHIM"
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 17, 11:46)
man tai tuoj metai turbut bus kaip as ji turiu ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 17, 12:52)
O tai jei tos pleiskanos nepastovios? Ir tikrai nenaudojama daug riebalo ir baltymų  unsure.gif  g.gif

tas daug mazai -salyginis dalykas ax.gif. Ar tikrai esi 100 % tikra, kad visi toksinai ir slakai pasisalina, kad puikiai veikia salinimo funkcijos ir t.t. Niekada nesuvalgai per diena daugiau riebalu ir baltymu nei reikia organizmui ir pan. As tikrai nesu del to tikra, ir net labai rinkdamasi maista negaliu pasakyti, kad mano organizmas visiskai svarus. Suvalgiau kazkada cia keleta vynuogiu - ir mane isbere doh.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 17, 20:29)
jau kelinta diena geriu sėmenų aliejų su moliūgų ir pradėjo visur spuogai kilti  unsure.gif ar čia taip valosi organizmas  unsure.gif ar čia kažkas kitas suveikė?  rolleyes.gif

g.gif Siaip tai man, pradejus juos gerti odos bukle tik pagereja, bet kita vertus, moliugu seklu aliejus - valomasis - tad gal ir gali paberti. Arba, gal suvalgei koki nors produkta ir nuo jo gali paberti (visai nesenai perskaiciau, kad beria nuo konservantu, stabilizatoriu ir pan. )

QUOTE(kryyste @ 2009 03 17, 21:01)
man vienas pažįstamas juokais yra pasakęs- toks jausmas, kad moterys jei po dušo kuo nors nepasiteplioja, tai subyrėti gali  lotuliukas.gif

as daznai naudoju prausimuisi afrikietiska moli -po jo oda svelni ir nereikia jokiu kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 17, 21:01)
man vienas pažįstamas juokais yra pasakęs- toks jausmas, kad moterys jei po dušo kuo nors nepasiteplioja, tai subyrėti gali  lotuliukas.gif

šiaip aš nieko odai kūno kasdien neduodu ax.gif tepuosi tik po pirties, vonios ar depiliacijos ax.gif o po dušiuko negauna, bet ir neprašo biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 17, 22:14)
g.gif Siaip tai man, pradejus juos gerti odos bukle tik pagereja, bet kita vertus, moliugu seklu aliejus - valomasis - tad gal ir gali paberti. Arba, gal suvalgei koki nors produkta ir nuo jo gali paberti (visai nesenai perskaiciau, kad beria nuo konservantu, stabilizatoriu ir pan. )

kad odos būklė pablogėtų, negaliu sakyt, bet pavieniui tie spuogai atsirado... pajutau kelis spuogus ir galvoje unsure.gif bet aš labai viliuos, kad taip organizmas valosi rolleyes.gif na kaip vartojant kokį Denoxinal (aš nevartojau, bet man pasakojo biggrin.gif) išsivalo per spuogus ir tada jau švaru lieka unsure.gif dar atsirado prakaito kvapas, ko niekada neturėjau doh.gif niekada antipersperantų nenaudojus unsure.gif
dėl mitybos aš rami, nes na ten gan ekologiškai ir natur viskas vyksta ax.gif
visgi kaltinu aliejų ir tikiu, kad tai ne blogio ženklas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 17 kovo 2009 - 22:22
QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 23:06)
Buvo dideliems but. 28 pr. (40 Lt gavosi kaina), o mažiems -50 pr. nuolaida -11 Lt smile.gif

Oho kaip gerai, jauciu busiu pavelavus doh.gif ko gero jau prasluotos atsargos Druide? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 17, 22:14)

susidare ispudis, kad nemazai ismanai apie geriamus aliejus, vitaminus ir pan. 4u.gif tai turiu tau klausimuka... (o gal ir kuri kita zinos) gal yra koks aliejus, kuriame butu rutino (stiprina kapiliarus, padeda isisavinti vitamina C) ir vitamino C ? vartojau rutinoscorbin, bet labai noriu pradeti vartoti tik naturalius "papildus", tai gal ka galetum patarti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 17 kovo 2009 - 22:39
Gal kuri esate gerusi saltalankiu alieju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 23:06)
O kas čia per firma Alterna?kur pirkot šampūną?

nu cia siaip ne i tema, nes alterna nera naturali kosmetika ax.gif ir man tas sampunas tiesa sakant nepatinka. o pirkau va sitoki ir butent is cia:
http://www.lookfanta...re-shampoo.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 17 kovo 2009 - 23:02
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 22:15)
šiandien besitepdama ožkos pieno losjonu pagaliau supratau, kuo jis man kvepia  ax.gif Vergine, neįsižeisk - raugintom žaliuokėm  lotuliukas.gif

Man irgi ne marcipanais kvepia lotuliukas.gif

QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 12:04)
Vergine, o Druide šampūnams nuolaidos nebeliko?

Nebe...

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 17, 23:09)
radau, kad Nimfalio skyrius yra ir Kalvariju g. 24A, Prekybos centras "IBRAHIM"

Nesusiklaidinkit, Ibrahime yra ofisas, ten yra didmeninė prekyba. mirksiukas.gif
Druide šampūnų ir kitų priemonių galite įsigyti Madoje, antram aukšte.
Atsakyti