Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 03 17, 16:45)
as kasdien galva plaunu, tai svarbu kad nesausintu plauku ax.gif  nebuna pasisiause labai ir siurkstus po jo?

as naudoju su levandom ir snapuciais sampuna.. jau greit bus du menesiai kaip ji naudoju.. tai dar vis patinka rolleyes.gif plauku lyg ir nesausina, o del riebalavimosi g.gif na plaunu kas 2-3 dienas (aisku trecia diena tai i miesta tokiais plaukais neiciau).. bet as visada taip plaudavau plaukus..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 15:41)
nekantrauju, išbandyti Kašariukei netikusį Druide - vien dėl nuostabaus kvapo biggrin.gif

Labai tikiuosi kad tau ir tavo mamai tiks pirkinukai 4u.gif
O aš bandysiu ieškoti išeičių... Labai sudirgusi mano galvos oda, mažai kas jai įtinka, gal vėl reikės kaukes dėtis...
Atsakyti
Sveikos merginos, paskutiniais metais oda itin tapo jautri saulei - ryskeja pigmentines demes... Todel reik pasiruosti pavasario saulutei smile.gif Gal galetumete pasidalinti patirtimi, ka naudojate veidelio apsaugai nuo saules?
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 17, 15:53)
Labai tikiuosi kad tau ir tavo mamai tiks pirkinukai  4u.gif 

manau, kad patiks biggrin.gif Tokio kvapo kaip šampūnas dušo želę dabar MB turi, tai jei man netiks - jam pasiūlysiu šampūną, nors tikiuosi, kad to neprireiks biggrin.gif

o mamai turėtų tikti balzamas, jinai dažo plaukus, jai juos drėkinti ir maitinti nuolat reikia ir nebūna perdaug smile.gif Gal neišbrokuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 17, 14:59)
nebandziau as, nes nelabai moku dazytis su visokiais pravedimais  biggrin.gif 
o kainuoja apie 50 lt kazkur

Keista, jei taip pigu.Nes inete radau, kad 24 usd, tai 65 Lt, dargi pas mus būna antkainiai, tai aš primečiau kad kokie 80 Lt gausis.

labai lauksiu atsiliepimų apie vyrui pirktą Indinio nimbamedžio ir bičių pikio šampūnas (400 ml).Įdomu, ar jis nuo pleiskanų padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 12:29)
man buvo taip, kad ne tam tikros temperatūros vandens gerti negalėjau, o jei surizikuodavau - tekdavo gerti tabletę nuo skausmo. Gali būti tam įvairių priežasčių - apsinuoginę dantų šaknų kakleliai, tos pačios helio plombos taip pat sukelia dantų jautrumą smile.gif

Ačiū už info 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 17, 14:58)
ir kad tipo reikia valyt dantis su kietesniu sepeteliu

Siaubas blink.gif reikia valyti tik su minkštu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 16:59)
labai lauksiu atsiliepimų apie vyrui pirktą Indinio nimbamedžio ir bičių pikio šampūnas (400 ml).Įdomu, ar jis nuo pleiskanų padeda g.gif

šiandien pirkau kaip tik 4u.gif tik jis pleiskanų neturi schmoll.gif kodėl jį išsirinko tai nelabai ir supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 15:41)
merginos, kadangi Nvey tušo tikrai nebenaudosiu, gal kurią domintų? wink.gif Padovanočiau, jei atsirastų norinti smile.gif

mane labai domintu ax.gif
Atsakyti
prašau biggrin.gif Tik susitarsim, kaip tau perduoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 18:56)
prašau biggrin.gif Tik susitarsim, kaip tau perduoti wink.gif

o kuo taip nepatiko g.gif
Atsakyti
nes aš nesu pajėgi suvaldyti - bent man jis tepa tiek, kad nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 23:17)
laika tik apie tai ir sneka: kremine, kompaktine, skaistalai...  doh.gif O pvz. nesausina odos ir kitaip neveikia?  blush2.gif

Man tai nesausina ir kitaip neveikia. Nors tokį pilną makiažą darausi 1-2 kartus per savaitę.

QUOTE(lekstina @ 2009 03 17, 16:56)
ka naudojate veidelio apsaugai nuo saules?

Man patinka Dr. Hauschka veido kremas nuo saulės, SPF 8. Nors pigmentinių dėmių ant veido iš viso neturiu, tai apie poveikį galiu pasakyti kad bent jau vasarą nenudegu blush2.gif Ir šiaip jis toks maloniai tepasi.
Atsakyti