Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 17, 15:22)
Su šepetuku tai čia kaip? Mane tai domina eyelineris, kur būna bonkutėj, nežinau kaip paaiškint, tokio tipo user posted image

Bet iš natūralių tokių neesu mačius, tik hauschkos plunksnelę  verysad.gif

Nvey Eco yra panasus eyeliner'is mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 17, 15:28)
Nvey Eco yra panasus eyeliner'is  mirksiukas.gif

Ooo, pagooglinau, tikrai yra būtent toks thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 17, 14:28)
Nvey Eco yra panasus eyeliner'is  mirksiukas.gif

Geeras thumbup.gif O Lt parduodamas jis jakšto g?Gal bandei? bigsmile.gif
Bet prie jo teptuko nėra, reikia atskirai pirkti?Nu bet kaina (net nete) doh.gif reikia kažko pigiau paieškoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 17 kovo 2009 - 14:54
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 17, 13:03)
Vau... tai ne kiekvieną dieną dažotės? arba čia aš tokia netaupi  g.gif

praktiskai kiekviena diena dazausi na minimum tusas visad buna, pati nesuprantu kodel jis taip ilgai groja biggrin.gif
p.s. i mane galima ir vienaskaita wink.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 13:29)
man buvo taip, kad ne tam tikros temperatūros vandens gerti negalėjau, o jei surizikuodavau - tekdavo gerti tabletę nuo skausmo. Gali būti tam įvairių priežasčių - apsinuoginę dantų šaknų kakleliai, tos pačios helio plombos taip pat sukelia dantų jautrumą smile.gif

pas manes dantys visi sutvarkyti, o nuo kai kuriu lipniu saldumynu ir razinu gelia lyg visi su skylem butu, stomatologe ir higieniste man bando irodyti kad taip yra del dantenu, ir kad tipo reikia valyt dantis su kietesniu sepeteliu ir gerai pravaryt tarpudancius su siulu blink.gif tipo is pradziu kraujuos o paskui viskas bus ok, na as iki siol to nemeginau...

QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 14:15)
Įtariu, dekoratyvinės eco nepirksiu, nes maloniai nustebino jau minėta em. Keista, bet biri pudra uzmaskavo mano odos paraudimą ir net neismato, akd kažko užtepta.Aš krempudrą naudodavau , kai reikdavo geraiu atrodyti, nes visos kompaktinės tik paryškindavao odos sausumą, matydavosi. Žodžiu, rekomenduoju pabandyti miner. ksometiką smile.gif

man irgi patiko, ir kaina teisinga, as raudonumams pirkau zalsva concealeri tai irgi liuks daiktas
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 15:51)
Geeras thumbup.gif O Lt parduodamas jis jakšto g?Gal bandei? bigsmile.gif
Bet prie jo teptuko nėra, reikia atskirai pirkti?Nu bet kaina (net nete) doh.gif reikia kažko pigiau paieškoti...

nebandziau as, nes nelabai moku dazytis su visokiais pravedimais biggrin.gif
o kainuoja apie 50 lt kazkur
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 17, 14:58)
pas manes dantys visi sutvarkyti, o nuo kai kuriu lipniu saldumynu ir razinu gelia lyg visi su skylem butu, stomatologe ir higieniste man bando irodyti kad taip yra del dantenu, ir kad tipo reikia valyt dantis su kietesniu sepeteliu ir gerai pravaryt tarpudancius su siulu blink.gif tipo is pradziu kraujuos o paskui viskas bus ok, na as iki siol to nemeginau...

žinai, tavo vietoj tokias varnas iškart atleisčiau iš pareigų blink.gif blink.gif blink.gif

na, siūlas tarpdančiams yra geras dalykas, jį netgi labiau rekomenduoja už krapštukus medinius, kadangi jis švelnesnis dantims, nesukelia jautrumo. Bet kad su kietesniu šepetėliu valyti, tai jos iš proto išsikraustė, patikėk. Aš visą gyvenimą valiau dantis tik su kietu šepetėliu, todėl "pasmuko" dantenos, truputį apsinuogino šaknys ir žiauriai jautru doh.gif

geriau nepradėk tokių eksperimentų, o pasikeisk dantistę, kad kitu žvilgsniu į tavo problemą pasižiūrėtų 4u.gif
Atsakyti
idomu ar veidui gerai toks pylingas http://www.youtube.c...feature=channel g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 16:07)
žinai, tavo vietoj tokias varnas iškart atleisčiau iš pareigų  blink.gif  blink.gif  blink.gif

na, siūlas tarpdančiams yra geras dalykas, jį netgi labiau rekomenduoja už krapštukus medinius, kadangi jis švelnesnis dantims, nesukelia jautrumo. Bet kad su kietesniu šepetėliu valyti, tai jos iš proto išsikraustė, patikėk. Aš visą gyvenimą valiau dantis tik su kietu šepetėliu, todėl "pasmuko" dantenos, truputį apsinuogino šaknys ir žiauriai jautru  doh.gif

geriau nepradėk tokių eksperimentų, o pasikeisk dantistę, kad kitu žvilgsniu į tavo problemą pasižiūrėtų  4u.gif

sori uz ne i tema
kas idomiausia tai ta klinika ten jau labai sustra skaitosi blink.gif pakeiciau i ja nes i kita miesta persikeliau, pries tai gera dantiste turejau, tai jinai sakydavo kad akmenu nera pas mane ir viskas ok, o toje naujoje iskart liepe burnos higiena pasidaryti, dvi dienas kraujais spaudziausi doh.gif ir del visu gelimu kaltino dantenas ir beje kazka uzsimine apie ju pasmukima buvo, tai reik suprast kad rekomendavo visiskai priesingai negu reikia priziuret doh.gif
Atsakyti
gal galit parekomenduot koki nors sampuna is faith in nature. skaiciau kad ne viena turite, tai domina atsiliepimai po ilgesnio panaudojimo ax.gif man siaip labai patinka SANTE su jojoba, noretus kazko panasaus- kad perdaug nesusiurkstintu plauku, bet ir nesuriebaluotu ax.gif kaip tas su levandom ir snapuciais?
Atsakyti
Odora, rinkis ne pagal šustrumą, o pirma pasiklausinėk nuomonių, atsiliepimų ir vertinimų 4u.gif Gal taip rasi ką paprasčiau, bet patikimiau smile.gif

irgi sorry, kad nelabai į temą
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 03 17, 15:26)
gal galit parekomenduot koki nors sampuna is faith in nature.

turėjau su dumbliais, paskui - su rozmarinais smile.gif Neblogi, bet toks įspūdis, kad ilgiau panaudojus labiau riebaluojasi plaukai sad.gif

nekantrauju, išbandyti Kašariukei netikusį Druide - vien dėl nuostabaus kvapo biggrin.gif

merginos, kadangi Nvey tušo tikrai nebenaudosiu, gal kurią domintų? wink.gif Padovanočiau, jei atsirastų norinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 16:41)
turėjau su dumbliais, paskui - su rozmarinais smile.gif Neblogi, bet toks įspūdis, kad ilgiau panaudojus labiau riebaluojasi plaukai sad.gif

as kasdien galva plaunu, tai svarbu kad nesausintu plauku ax.gif nebuna pasisiause labai ir siurkstus po jo?
Atsakyti
ir aš kasdien, bet net man pradėjo tas kliūti wink.gif

šiurkštūs nelieka, nors ypatingo lankstumo irgi šampūnas jiems nepriduoda smile.gif
Atsakyti