QUOTE(Odora @ 2009 03 11, 22:30)
pasipasakosiu apie savo eksperimentus su tamanu aliejum, kiek prisiskaiciau tai puikus daiktas ir paakiams ir nuo kapiliaru ir nuo inkstiru ir aknei ir randus gydo nu stebuklas ne aliejus
pirmas dalykas tepiausi veida kelis kartus idomiai dilkcioja visas veidas pasitepus, ar cia nieko blogo?
antras saugokit akis kad nepatektu sio aliejaus! na gal man kaip su jautriom akim taip, bet pasitepiau paakius tamanais, uzsidejau molio kauke ant veido neisbuvau ne dvieju minuciu pradejo taip grauzt akis (ne siaip perstet o neiskenciamai) nei uzsimerkt nei atsimertk asaros upeliais skuodziau i vonia visu greiciu ir skalbiau kol praejo. na ispudziai nepakartojami dabar taip is tolo akis saugau pagarbiu atstumu tepuosi
del tamanu aliejaus aknei tai man toks keistas nesusipratimas. kai as pirma karta pirkau tamanu alieju (jie buvo ka tik pirma karta ju uzsiveze ir neatsimenu ar ju puslapy buvo parasyta kad tinka aknei, bet kad zaizdelems buvo parasyta kad tinka, tai tikrai) nuejus KN paklausiau ar jis tikru spuoguotai odai gydyti, mane aptarnavo ta sviesiais plaukais stambi moteriske (nebepanu jos vardo
) is sake kad butent tokiu indikaciju nera, bet galbut. dar taip kreivai paziurejo i mane. as vstiek pirkau ir padarytas misinukas buvo labai
o vat dabar visur afisuojama - tinka aknei gydyti
QUOTE(pepė @ 2009 03 11, 22:38)
turiu tamanu alieju ,man visai nedilgcioja juo pasitepus.
siaip manau, kad jei dilgcioja. tai reiskia ,kad kazkas netinka odai.
gal bandykit sumaisyt su kitu aliejum.sako ,kad alieju misinyje uztenka tik 5% tamanu aliejaus
man irgi nedilgciojo, nors gryna gal ir tepiau koki karta, bet daugiau tik misinuky
QUOTE(dilditele @ 2009 03 11, 22:53)
Nezinau ar zinot, cia kelios merginos lauke hidrolatu KN, tai jau yra atvaziave (5 rusiu berods), ale dar neisfasuotas.
nors as neseniai madara tonika nusipirkau, bet mano MB vis zyzia kada nupirksiu, nes absoliuciai niekas kitas jo barzdai netinka