Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 10:27)
gal ne visai į temą, bet prisiminiau vieną TV reklamą pirkti tokį elektros impulsus siunčiantį daiktą ir juo masažuoti veidą - atseit, išsilygina raukšlės, užgyja spuogai ir panašiai. Mano kosmetologė turi panašų prietaisą ir su juo elgiasi labai atsargiai, nes tokie "masažai" gali padidinti veido plaukuotumą  blink.gif

taip kad atsargiai su elektriniais daiktais ant veido wink.gif
kaip smagu girdėti  thumbup.gif

nedrįsčiau veido odos su dantų šepetėliu masažuot, valyt ir etc... schmoll.gif
Atsakyti
ir aš ne schmoll.gif Turėjau paprastą veido šepetėlį, sesei atidaviau, nes man jis per agresyvus odai pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 17, 10:19)
Skaičiau sudėtį šitos pastos viena akim (kita vaiką ganiau  lotuliukas.gif ), už SLS akis neužkliuvo, bet kitokių sudėtinių dalių iš sąrašiuko yra, bet kiek supratau, balinanti ir negali būti tikrai natūrali  ax.gif

kai žiūrėjau nebalinančios pastos sudėtį, tai ji man gera pasirodė.Va čia balinanti:

Ingredients
Glycerin (vegetable source), sorbitol (plant origin), hydrated silica (mineral origin), Aloe barbadensis, aqua, sodium lauroyl sarcosinate (protein derivative), Mentha piperita (peppermint oil), PVP (whitener), xanthan gum (natural origin), menthol (natural origin), phytonadione (vitamin K), Melaleuca alternifolia (tea tree oil), xylitol (plant origin), sodium hydroxymethylglycinate (protein origin), citric acid, CI 75810 (chlorophyll - natural colouring).

Kas tas PVP baliklis?Man kitos sud. dalys atrodo neblogos g.gif

Vergine, o Druide šampūnams nuolaidos nebeliko?

Peržiūrėjau youtube ir daugiau video minėtos merginos .Sudomino aspirino kaukė.Kaip manot, ar nepakenktų ji odai?Vaistai aišku yra blogis, bet aspirinas lyg ir iš nekaltesnių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 17 kovo 2009 - 11:06
Brangiosios kaunietės lotuliukas.gif penktadienį būsiu KN Vilniuje ir VCUP'e, jei ko reikia galiu ir jums pačiupti mirksiukas.gif
Kaune nieko nėr doh.gif nei eko prekių nei karoliukų siuvinėjimui doh.gif lotuliukas.gif nupušimas, ne kitaip, važiuot į sostinę apsipirkt blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
astute0210 po to suksiu į Molėtus, tai iki jūsų ranka paduot mirksiukas.gif jei vis dar reikia kažko ten tai galima susitart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 17, 10:58)
Man ne tik kad jis atstoja sintetinius - man jis juos netgi pranoksta. Gerai valo ir sintetinį, ir natūralų tušą, tereikia vatos diskelį sudrėkinti ir užpilti valiklio. Be to labai taupus, turiu ji virš 3 mėnesių ir dar bent vieną mėnesį tikrai turėsiu  biggrin.gif

man tai tuoj metai turbut bus kaip as ji turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 17, 12:46)
man tai tuoj metai turbut bus kaip as ji turiu ax.gif

Vau... tai ne kiekvieną dieną dažotės? arba čia aš tokia netaupi g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 10:27)
paprastai kalcio pastos pusdienio dantistai užtepa, palaikai, paskui dingsta jautrumas smile.gif Man taip buvo, nes tokių ruoželių jautrumo pas mane aibė ir su dantų pastomis tai nesusiję wink.gif

Bet matai man to vadinamo jautrumo nebuvo, kai naudodavau ne eco pastas. Galvojau, gal per mažai apsaugos. Na, bet jeigu pastos to nelemia, tai nežinau kas tada ten buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 12:13)
Bet matai man to vadinamo jautrumo nebuvo, kai naudodavau ne eco pastas. Galvojau, gal per mažai apsaugos. Na, bet jeigu pastos to nelemia, tai nežinau kas tada ten buvo unsure.gif

man buvo taip, kad ne tam tikros temperatūros vandens gerti negalėjau, o jei surizikuodavau - tekdavo gerti tabletę nuo skausmo. Gali būti tam įvairių priežasčių - apsinuoginę dantų šaknų kakleliai, tos pačios helio plombos taip pat sukelia dantų jautrumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 16, 23:57)
jau esu kazkada rasiusi, kad pleiskanos reiskia, kad yra sutrikusi salinimo organu funkcija, per daug baltymu bei riebalu vartojama

O tai jei tos pleiskanos nepastovios? Ir tikrai nenaudojama daug riebalo ir baltymų unsure.gif g.gif
Atsakyti
Įtariu, dekoratyvinės eco nepirksiu, nes maloniai nustebino jau minėta em. Keista, bet biri pudra uzmaskavo mano odos paraudimą ir net neismato, akd kažko užtepta.Aš krempudrą naudodavau , kai reikdavo geraiu atrodyti, nes visos kompaktinės tik paryškindavao odos sausumą, matydavosi. Žodžiu, rekomenduoju pabandyti miner. ksometiką smile.gif

Beje, gal užmatėt kur prie natūr. kosmetikos ineto parduotuvėse eyelinerį su šepetuku? Ne plunksmele, o būtent su teptuku?
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 21:59)

tik siandien perziurejau, aciu 4u.gif cia turbut tas pats gaunasi su medziagos skiautelem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 17, 14:15)
Beje, gal užmatėt kur prie natūr. kosmetikos ineto parduotuvėse eyelinerį su šepetuku? Ne plunksmele, o būtent su teptuku?

Su šepetuku tai čia kaip? Mane tai domina eyelineris, kur būna bonkutėj, nežinau kaip paaiškint, tokio tipo user posted image

Bet iš natūralių tokių neesu mačius, tik hauschkos plunksnelę verysad.gif
Atsakyti