Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 22:26)
biggrin.gif  taip, ir man grazi  wub.gif  oda tobula  biggrin.gif  ir kaip supratau ji ne eco naudoja  biggrin.gif 

prisidedant prie poster_offtopic.gif vienam filmuke ji siūlo veidą valyt su elektriniu dantų šepetuku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 00:23)
Kokį šokoladą perki? Kažkada buvau nusipirkus Rūtos ekologišką - skanumėlis wub.gif

visokius tuos kur kakavos buna minimum 75 %. Ju sudetis buna gan paprasta -kakavos milteliai, kakavos sviestas, cukriukas, dar koks lecitinas ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 01:42)
beria ne nuo šokolado, o nuo priedų jame - daugiau info puslapyje www.alergija.info smile.gif

todel ir siulau imti kuo svaresni nuo priemaisu:ax:

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 16, 10:27)
Rusijoj man nupirko 10 ml uz 20 lt  bigsmile.gif
Del kokybes tai nezinau bet patalpom kvepint tai  thumbup.gif

uz tokia kaina ir as ant odos nelabai tepciau, nes vaniles EA nera is pigiuju, bent jau ne 10 ml uz 20 lt ax.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 14:03)
O skaistalu negalima tepti be skystos pudros? gal kokio kitokio pagrindo uztenka, kremo pvz??? as isvis tepdavau tiesiai ant odos skaistalus blush2.gif

kodel yra siuloma tepti skaistalus ant pudros - tam, kad skaistalai ilgiau laikytu.

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 21:29)
Na stai ir as blogai jauciuosi su pudrom (net per didele svente, kai reikejo makiazo, jauciausi purvina, kaip su kauke  blush2.gif )

ax.gif tai nereikia jos ten kg uzsitepti. "skiedziu" pudra su kremu - tad labai graziai viskas pasidengia ir jokiu "kaukiu" schmoll.gif. Net ir "neskiedziant" nesugebeciau ant veido kaukes uzsideti blink.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 16, 22:22)
Cia Subaciaus g. rasiu? o lupdaziu ir lupu blizgesiu yra idomu ten pat?  ax.gif

nezinau nuo kada, bet kai kuriai H dekoratyvinei planuoja 10 % nuolaida

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 16, 22:36)
Sante kondicionieriaus ir po pirmo plovimo/skalavimo atsirado pleiskanu sad.gif Kazin nuo jo ar taip sutapo?

doh.gif nu kodel jus naudojate priemones ne pagal paskirti - kondicionieriai ant saknu netepami schmoll.gif NIEKADA, tam yra kaukes skirtos
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 22:26)
O Stepono g. yra ir 4 spalvu paletes?  4u.gif

Yra, pati ten pirkau 4u.gif

Kazin nuo jo ar taip sutapo?

Greičiau nuo šampūno, o ir kondicionierių nereikėtų tepti ant šaknų mirksiukas.gif
Atsakyti
tai turejau Sante Brilliante Care meginuka, labai patiko, nusipirkau visa tutele to Sante kondicionieriaus ir po pirmo plovimo/skalavimo atsirado pleiskanu sad.gif Kazin nuo jo ar taip sutapo?

g.gif man jis buvo pats paciausias, jau gailiuosi, kad dabar pamirsau uzsisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 16, 22:51)

doh.gif  nu kodel jus naudojate priemones ne pagal paskirti - kondicionieriai ant saknu netepami  schmoll.gif NIEKADA, tam yra kaukes skirtos

nerasiau, kad ji tepiau ant saknu, tik neaprasinejau viso proceso detaliai, kad isplovus galva sampunu, paskirsciau kondicionieriu ant plauku, palaikiau minutele ir nuskalavau tongue.gif Tai ri nesuprantu ko ten taip uzpleiskanojo man g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 22:55)
Yra, pati ten pirkau 4u.gif
Greičiau nuo šampūno, o ir kondicionierių nereikėtų tepti ant šaknų mirksiukas.gif

sampunas liko tas pats-Logona bamboo unsure.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 16, 22:57)
g.gif  man jis buvo pats paciausias, jau gailiuosi, kad dabar pamirsau uzsisakyt doh.gif

vat ir man patiko, meginuko uzteko kokiem 3 kartam ir viskas buvo super, bet dar viliuosi, kad susidraugausim biggrin.gif
Atsakyti
Ir as naudoju Sante briliant care kondicionieriu. Tikrai labai fainas. Ale jis neturi jokio eko zenklo, tik okotest iveritinima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 16, 22:59)
sampunas liko tas pats-Logona bamboo  unsure.gif

jau esu kazkada rasiusi, kad pleiskanos reiskia, kad yra sutrikusi salinimo organu funkcija, per daug baltymu bei riebalu vartojama
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 16, 10:50)
Pandora, balinanti pasta yra camelia (gal ir kitose )vaist. aloedent vadinasi.pati ruošiuosi pirkt, 20 Lt kainuoja.

Dekui mirksiukas.gif

QUOTE(taram-param @ 2009 03 16, 20:42)
Kažkada mačiau per TV laidelę apie natūralius šampūnus, tai ten toks dėdė sakė, kad dauguma pabando ir nusivilia, nes tie natūralūs šampūnai nuplauna visą cheminių šampūnų poveikį ir pasimato tikroji plaukų būklė

blink.gif
galiu pasakyt tiek. siandien kaip tik dariausi plauku ir galvos odos tyrima. tai man pasake, kad plaukas netgi labai sveikas, kuo as buvau labai nustebus, nes buvau isitikinus, kad mano plaukai pazeisti ax.gif tik sake, kad galvos oda riebi, tai patare molio kaukes ant saknu daryt. o anksciau, kai dar nenaudojau naturaliu sampunu, su plaukais labai vargdavau- pas kirpeja nemazai man ju nurezdavo verysad.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 22:29)
aha, ir dar kam idomu kaip susigarbanoti plaukus ju nepazeidziant, galiu imesti nuorodele tospacios merginos  biggrin.gif  Ten parodyta kaip graziai sugarbanoja plaukus popieriniu juosteliu deka: jokio karscio ir plauku zalojimo  smile.gif

o gal dar kur parodo kaip galima istiesint plaukus be jokio karscio ir plauku zalojimo bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 16, 23:59)
nerasiau, kad ji tepiau ant saknu, tik neaprasinejau viso proceso detaliai, kad isplovus galva sampunu, paskirsciau kondicionieriu ant plauku, palaikiau minutele ir nuskalavau tongue.gif Tai ri nesuprantu ko ten taip uzpleiskanojo man  g.gif

cia tik patarimas ax.gif siulyciau kita karta i sampuna ilasinti arbatmedziu EA, nes jis užmuša pleiskanas sukeliantį grybelį, taip naikindamas pacias pleiskanas ax.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi, akd cia toks vienkartinis dalykas gavosi man su tom pleiskanom ax.gif Ziuresiu siandien issiplovus galva kaip bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 22:29)
Papildyta:
Dar susidomejau Logonos valikliu akiu makiazui (tuo aliejuku).  4u.gif  Noreciau atsiliepimu  4u.gif  Jis ten kaip grynas aliejus ar kokia konsistencija?  4u.gif akyciu negrauzia, gerai nuplauna, trint labai nereikia?  4u.gif 
Maniau kad jis daug brangesnis, o jis 25 Lt pasirodo  bigsmile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 22:33)
atstoja bent kiek sintetinius?  g.gif  Na man svarbu kad netampant odos nuvalyt, nes kazkaip pablebo nuo sintetiniu valikliu  blink.gif

Man ne tik kad jis atstoja sintetinius - man jis juos netgi pranoksta. Gerai valo ir sintetinį, ir natūralų tušą, tereikia vatos diskelį sudrėkinti ir užpilti valiklio. Be to labai taupus, turiu ji virš 3 mėnesių ir dar bent vieną mėnesį tikrai turėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 16, 10:50)
Pandora, balinanti pasta yra camelia (gal ir kitose )vaist. aloedent vadinasi.pati ruošiuosi pirkt, 20 Lt kainuoja.

[

Skaičiau sudėtį šitos pastos viena akim (kita vaiką ganiau lotuliukas.gif ), už SLS akis neužkliuvo, bet kitokių sudėtinių dalių iš sąrašiuko yra, bet kiek supratau, balinanti ir negali būti tikrai natūrali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 22:12)
o as taip suku galva, kad oda butu sveika, kad viskas butu eco ir pan. 

kai tai taps įpratimu, jokio sunkumo nebejausi biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 22:18)
prieš žiemą pradėjo apatinėje dantų juostoje priekinius dantis skaudėti

paprastai kalcio pastos pusdienio dantistai užtepa, palaikai, paskui dingsta jautrumas smile.gif Man taip buvo, nes tokių ruoželių jautrumo pas mane aibė ir su dantų pastomis tai nesusiję wink.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 16, 22:37)
prisidedant prie  poster_offtopic.gif  vienam filmuke ji siūlo veidą valyt su elektriniu dantų šepetuku  cool.gif

gal ne visai į temą, bet prisiminiau vieną TV reklamą pirkti tokį elektros impulsus siunčiantį daiktą ir juo masažuoti veidą - atseit, išsilygina raukšlės, užgyja spuogai ir panašiai. Mano kosmetologė turi panašų prietaisą ir su juo elgiasi labai atsargiai, nes tokie "masažai" gali padidinti veido plaukuotumą blink.gif

taip kad atsargiai su elektriniais daiktais ant veido wink.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 17, 01:04)
siandien kaip tik dariausi plauku ir galvos odos tyrima. tai man pasake, kad plaukas netgi labai sveikas,

kaip smagu girdėti thumbup.gif

mano plaukai, nors iš esmės pakeitė savo savybes, bet irgi negaliu skųstis jų sveikata biggrin.gif
Atsakyti